FISK

De flesta av er kanske inte vet detta men jag har en jäkligt snygg fisk!
Den är väldigt speciell eftersom den har en massa spröt. Och spröt, ja det vet ju alla att det är extra speciellt!
Haha, jag fick den när jag tog studenten, tyckte väl mjaa tack morfar. Men nu har den blivit mig ganska kär :)
Och detta kategoriserar jag i "mycket värda inlägg"


Sjuklig?

Idag har jag vart jättetrött och hängig hela dagen. Hoppas jag inte blir sjuk. Det orkar jag inte, det är så tråkigt att vara sjuk när man bor ensam. Hade vart mycket bättre om typ Hugh Jackman bodde här och tog hand om mig om jag blev sjuk. Han kunde göra mackor, varm choklad och klappa mig på huvudet och säga "stackars dig Linn, det är verkligen synd om dig för du är sjuk!" Så kunde jag känna mig lite ynklig. Ja DET hade vart kanon!

Men nu är jag ju inte så sjuk, bara väldigt trött och hängig, och inte har jag nån mr Jackman här heller. Det är allt bra typiskt.




(ja, allt jag bloggar om handlar om Hugh Jackman och Rasha. Och Bruce då)

HAHAHAHA

TITTA!




http://tjuvtittat.se/lappar/fast-pa-den-har-skolan-blir-det-inga-barn-gjorda/

Dagens Bästa!

DAGENS BÄSTA:

• Tjuvtittat
• Höstigt väder
• min X-MEN poster


ärligt talat, jag garvar till döds!


Gå ner i tid?

Funderar på att gå ner i tid, 80%. Vore nog gött, vad tror ni? Klarar man sig på det?

stereo?

Jag köpte en ny skiva igår, med Satyricon, och nu vill ju jag gärna kunna spela den i en stereo! Nån som vet VARFÖR min stereo inte funkar? Varför måste man köpa nya grejer jämt?
Jag menar, visst jag kan spela skivan i xboxet men hur roligt är det?

Vad kostar en stereo nuförtin?

TOP 5! (4)

Jag och Rasha gjorde en snygginglista nyss. Vi är så töntiga att vi suttit och dreglat framför datorn nu ikväll.
Haha, skaffa ett liv?
Nej tack!




#1 BRUCE WILLIS
Motivering: Behövs inte.
(kolla armen Rasha!)





#2 HUGH JACKMAN
Motivering: Behövs väl egentligen inte det heller, men riktigt overklig kropp




#3 WENTWORTH MILLER
Motivering: Så sjukt snygga drag! Man blir knäsvag på riktigt, fastän man sitter ner? Fast den stickade koftan var faktiskt ingen höjdare!




#4 CHRISTIAN BALE
Motivering: American Psycho, någon?!




#5 ????
Motivering: Vi kom inte på fler... Taskigt kräsna var vi!


Party

Igår var jag på kalas

Ida & Annelie





Jag och Annelie, det börjar bli slirigt...



Jag träffa Fagge! :) Ser väldigt smarta ut va?



Jag träffade Robert också




Sen smygfotade jag ett träd på innergården också, sådär lagom busigt.


Om en kvart

Så hämtar mamma mig, vi ska åka till Skövde och kika lite. Kanske kika lite till Oscar. Han fyller ju år på onsdag. Då blir han gammal.

Jag som tänkte ladda upp lite bilder från igår, men det gör jag när jag kommer hem sen!


Söndag

Pjuh, jag är så trött! Lyckades strunta i bussen hem igår, så jag blev kvar hos Ida. Jag sov på hennes golv, det var kallt, obekvämt och superkallt. Jag trodde ärligt jag skulle frysa ihjäl! Jag lyckades väl sova 2 timmar eller nånting, sen var klockan sju och det var ljust ute. Så jag tog halv åtta bussen hem. Kändes lika bra. Gött att gå hem när det var ljust men typ inget folk ute. Inte många som är uppe och strosar kl 8.00 en söndagmorgon kan jag ju säga!

Till mitt stora förtret var ALLA affärer stängda när jag kom hem, Ica, pressbyrån statiol ALLA! Jag som var så GRYMT sugen på kanelbullar. Hade lätt vart bästa frukosten. Men icke, jag fick käka mackor med ost istället. Gick väl bra det med iofs men kändes inte alls lika lyxigt.

Näe, nu är klockan över ett så det är bäst att hoppa in i duschen om jag ska hinna göra någonting denna dag!

Matfestival?

Sitter och slaffsar i mig en massa mat, alltså massa köttbullar och lite makaroner. Ska snart in till Skövde och till Ida. Undrar om vi ska ut på matfestivalen sen? Hoppas inte det, så mycket små barn. Orkar inte det. Jag vill dricka mina öl i lugn och ro. Känner mig för gammal får sånt därnt.

Haha, kritorna och de trodde jag faktiskt inte jag skulle använda. MEN! Det var faktiskt det första jag gjorde. Jag ritade ett träd. Någon gång kanske ni får se mina utomordentliga talanger här på bloggen. Men jag måste öva först. Ett tag, typ ett år, eller tre.


Hem & Hobby

Kom precis hem från Nattalie, vi fikade goda jordgubbsmuffins och drack kaffe. Mycket gott. De där jordgubbsmuffinsen var to die for I tell ya!

Men först var vi på hem & hobby. Jag köpte massa grejer. Yatzy, kritor, grytlapp+vante, skrubbgrejer i alla färger, disktrasor och sånt. Kritorna och ritpappret vettesjutton när jag kommer använda, men vafan det kan vara bra att ha! höhöö.



Nu skulle Rasha komma snart för hon hade glömt en massa grejer här hemma igår. Som vanligt. Fast jag frågar VARJE gång om hon inte glömt nåt, hon svarar alltid, nej jag har allting i väskan. Varje gång efter hon vart här så får jag gå husesyn och kika vad för grejer hon glömt den här gången. :) Haha, alltid lika spännande!

Goooood Morning!

Sitter och käkar bästa frullen, physalisfrukt (bär?). Det är rätt gött. Det som också är gött är att det är lördag idag. Och inte söndag. Det kan man tacka gudarna för faktiskt! :D

Idag ska jag på fest hos Ida i Skövde. Så jag och Nattalie ska väl dra oss dit vid sjutiden eller nåt liknande tror jag. Kommer bli great!

Fint väder är det också, kunde det bli bättre?


Konstigt

Tänkte ta nån bra bild på mig själv och lägga upp här på bloggen, eftersom Rasha krävde detta. Så jag knäppte litegranna och sen satte jag mig framför datorn och skulle ladda upp bilderna, jag blev helt paff när jag såg vad det var för bilder i kameran, inte en bra bild så långt ögat når. Bara en massa bilder på mig själv när jag gör mina vanliga grimarser framför spegeln. Jag gör ALLTID grimarser när jag speglar mig. Man ser mycket roligare ut då, och ser man sådär extra rolig ut så får man sig ett gott skratt. Det kallar jag lättroat!

Detta var iallafall några av bilderna jag hittade:







På den över här försökte jag göra ensåndär blåsbild, när man blåser ut kinderna allt man kan och tar kort, men det funka inge vidare!




Nä, inge bra alls idag HAHA
Puss o Gonatt!

Bruce VS Hugh

Sådär nu har Rasha gått hem. Vi tjöta lite, käka lite, glodde på Rambo lite. Bra kväll!
Sen är det en annan grej, vi är ju helt sålda på Bruce Willis, MEN finns det någon yngre brucekille? Nån som är lite mer vår generation? Jag menar, vi har ju Hugh Jackman och Bruce. Kommer inte på fler ultrabra grabbar alltså! Hugh Jackman är ju bra men Bruce är mer mannen, myten, legenden.

Jag menar, coolaste snubben?!





Eller Hugh Jackman?





Fast han är bara snygg som Wolverine,
och i Australia...

Och i bar överkropp.

(är det bara jag som dreglar?)

lejonhund

Rasha kom precis förbi, hon blev mäkta inponerad av lejonhunden i en metrotidning jag hade på bordet. Sydafrikansk tydligen :)

Nu ska vi dricka kaffe, och jag har superstädat!

lejonhund

Rasha kom precis förbi, hon blev mäkta inponerad av lejonhunden i en metrotidning jag hade på bordet. Sydafrikansk tydligen :)

Nu ska vi dricka kaffe, och jag har superstädat!

Hemma igen

Puh, nu är jag hemma igen. Fatta vad svårt det är att cykla hem med två stora icakassar på styret? Skitsvårt! Meen jag överlevde :D

Begravningen var väldigt maffig. Jättefint, med roliga berättelser ur hans liv och små anekdoter. Men jättemycket folk, har aldrig vart på en begravning med så många människor förut. Hälften av adeln i Sverige var säkert där också, eller iallafall några stycken vet jag. Jag kände mig jätteliten och jättetrashig. Nu måste jag köpa en hel ny garderob också.

Jag och Tove åkte hem nu efter begravningen, mamma och pappa åkte upp till herrgården och var på "kalaset" efter. Kalas kanske man inte kan kalla det men jag kan inget annat ord för det. Kommer inte på något bättre iallafall.
Nej, vi var ju välkomna dit bägge två, men jag kände att det var nog bäst att åka hem efteråt. Jag menar, det var så mycket folk jag inte känner där så det hade känts konstigt.

Nu ska jag byta om och se vad Nattalie gör tror jag :)




Äh, blev inget Nattalie. Hon hade fullt upp :) Får ta det en annan dag!

Snart dags

Snart ska jag till Mamma och käka lunch. Pappa och syrran skulle dit också. Kommer nog kännas lite konstigt att käka lunch allihop tillsammans faktiskt. Sist var nog innan min syrras student, och då var ju inte hon med utan bara jag, mamma och pappa. Kändes konstigt det också. :P

Nej, nu måste jag försöka hitta nåt att ha på mig, helvete vad svårt det ska vara då!

Fredag

Idag ska jag på begravning. Känns inte så bra. Men det var ju som sagt väntat att han skulle gå bort. Så det var nog skönt för honom. Men sånt är ju alltid tråkigt.

Pratar med Nattalie lite, hon hade lite muffins. Tror jag ska slå en signal till henne efter allt det jobbiga idag och fråga om man får komma över en sväng. :)

Nattblogg

Nu ska jag gå och lägga mig. Känns som om det vart en riktigt lång dag. Men tiden går ganska snabbt ändå, det är lustigt.

Nästa vecka ska Linda och en hel drös andra dra på Electric Wizard i Malmö. Så SJUKT fuskigt. Jag vill också åka, men pengar och tid räcker inte till det jag vill. Åh, ge mig en miljard så jag kan åka på alla grejer som jag vill?! Vore rätt gött.


GODNATT!


Hemma

Så skönt att vara hemma. Rasha gick precis hem, vi satt och drack thé och filosoferade ett tag efter jobbet men eftersom hon ska upp tidigt imorgon så fick hon faktiskt gå hem nu! Vi har hittat så mycket fint i H&M katalogen så det finns inte! Snyggaste koftan ever hitta vi. Kommer bli en riktigt mysig höst! Känner det på mig

Imorgon är det begravning. Känns lite tungt. Vet inte vad jag ska ha på mig riktigt heller, men jag får ta tag i det imorgon. Kommer nog hitta något passande. Får ju inte kännas för uppklätt men inte för enkelt heller. Jag får hitta på nåt!

Är så otroligt glad över att det är helg!

naturgodis? javisst!

Snart slutar jag jobba, och då ska jag banne mig köpa naturgodis på prellen innan bussen hem! Har vart en otroligt lång dag, eller ja den har gått ganska fort, men jag behöver lite naturgodis faktiskt. I NEED IT! GIMME!
Nej, nu ska man inte spåra ur. Det får jag göra på bussen sen. Whit mah girls, the TT's.

Hoppas inga märkliga tanter börjar prata med mig bara, var ju så härom dagen. Hon dividerade om en hel massa männskliga orättvisor. Jag är för snäll, jag kunde ju inte bara gå därifrån, utan jag var tvungen att stå och hålla med om en massa saker. Hon stod verkligen skitnära och luktade konstigt. Hujeda mig!

Dagen tar aldrig slut. En halvtimma kvar, sen helg för min del! :) Thinkin' that's so COOL!




nähä, nu drog sig Åsa ur också. Typiskt. Hons kulle träffa sin bror. Men då blir det bara två TT's på bussen dårå.
Nu kommer jag inte träffa Åsa förns på fredag NÄSTA vecka. Kommer sakna henne grymt faktiskt.

Fikakassan

Just nu har fikakassan gått upp i hela 43.50kr! Helgrymt! Snart får vi superfikat! :D

Åh, vad kan man äta?

Mazariner?
Mumsmums?
Semlor?
Budapestbakelse?
Tårta?

Jag röstar på budapestbakelser! Finns det något godare? :O

hej blogg

hej blogg


Åh, är så sugen på att shoppa i helgen! Pratade med Rasha förut och hon sa att det fanns jättefina mörkblåa leggins/strumpbyxor på Lindex. Jag gillar mörkblått, ge mig! Så jäkla schysst med lite mörkare färger på strumpbyxor. Inte sådär grälla färger. utan lite mer naturnära och mustiga typ. Om någon förstår vad jag menar?

Sen måste jag köpa alla mina koftor som jag hittat på H&M också, ge mig pengar! Hur ska det gå? Jag får leva på nudlar i en månad framöver förstår jag.

Kommer bli skitsnyggt med mina kängor, tjocka strumpbyxor, snygga koftorna och kjol i höst. AWESOME!
Sen att sitta, se snygg ut och dricka latte på Pim's, det funkar också!

NEEEEJ!

Jag har fått Sus låt i huvudet?! Kan hon SLUTA sjunga?

Alexander kyckling är mästare i cykling

LÄGGAVVA!!!! :)

Lunch?

snart är det lunch, om en timma. Det passar mig bra, jag är rätt hungrig. Men jag är LITE trött på spagetti och köttfärssås, det har jag ätit vareviga dag denna vecka. Men nu är det det sista med det. Tur det.

Sen är det min sista jobbdag den här veckan, sååå jag har sett fram emot detta! Helt sjukt. Jag vet inte vad det är, säkert hösttrötthet. Eller nåt. Kan man få bidrag för sånt? Vore bra, fick inte så bra lön denna månad. Det är inte bra att ha obetald semester kan jag säga!

nej, nu är det mest sälj eller dö

Telesvar

Jag kom på att jag kan nog ALLA standardtelefonsvar i hela Sverige! Sjukt nyttig kunskap!

Mornmorn!

Godmorgon!
Idag hade jag tänkt gå ut och gå imorse, men när jag vaknade klockan sju av byggarbetarna utanför mitt fönster så lade jag den idén åt sidan, vände på mig och satte täcket över öronen. Och somnade om ganska omgående. Herregud, de måste vara klara snart ändå? Och ändå har de inte vart inne och borrat i min lägenhet än, bara utanför. Hur länge ska detta pågå? Jag som är ganska skraj för att folk ska komma in här och greja, folk jag inte känner. Huu, de kommer säkert komma hit astidigt också, eller så tror jag bara de gör det och har städat och fixat och grejat en hel massa, så kommer de inte förns jag måste dra till bussen halv tolv. DET hade vart jobbigt. tycker att dom kan sätta en specifik tid när dom kommer, och inte bara på ett hum.

Nej, nu ska jag göra nåt nyttigt, föna håret t ex

Scones

Linda kom in och bjöd mig på nybakade scones förut! Vi käka med hemgjord sylt och ost på, och thé till. Supergott!!! Linda är faktiskt bäst på att baka, tur att ha henne som granne! :D Haha, nästan världens bästa tjej skulle jag vilja påstå, efter mig då.

Nu ska jag gå och lägga mig. Börjar bli riktigt trött. Skönt att jag bara jobbar imorgon också, sen ledigt för min del. Ska bli så otroligt skönt med helg. Som jag väntat!

Kollade föresten på True Blood förut med Linda, verkar okej. Skulle jag kunna se på i fortsättningen med. Och den där Bill eller vad han hette var ju rätt snygg.

NU LÄSA + SOVA!

Godnatt!

EN KVART!

ENDAST EN KVART KVAR GOTT FOLK!
sen får vi gå hem!
Ska träffa Linda hemma, hon skulle komma förbi en sväng. det är bra, jag har inte sett henne på ett tag, när hon är ute och flänger lite var stans. Vi får dricka lite thé eller kaffe eller nåt sånt tror jag blir bra :)
Måste komma ihåg att köpa ett paket mjölk på pressbyrån också. affärerna är ju stängda när jag kommer hem. Sånt 'r det att bo o världens minsta håla. Allt stänger skittidigt


Min hals!

Min hals DÖR! Jag har svininfluensan i halsen! (?) Gör skitont att bara röra på huvudet. Och jag som inte ska bli sjuk nu?! Vad är det för tajming? Förstår mig inte på det alls. jag ska ju dricka öl i helgen, då kan man inte vara sjuk. Det är inte bra. Not good at all!

Bra att jag jobbar med att prata då. SUPERBRA! Nooot.

Vad ska man göra när man känner att man håller på att bli sjuk?
Ska man ta massa C-vitamin? Käka massa vitlök? Honung?
Har ni några husmorstips så tar jag gärna emot dem!

WOHOO

Hoho nu blev jag glad! Känner med dig Rasha!

Dehära lipsylen jag hämtade ut idag var verkligen jättebra! Carmex cherry och anatomicals snog me senseless. Kittlar dödsskönt! rekommenderas. särskillt carmex varianten, kittlar mest. :)

Nu vill jag egentligen bara ha helg. dett skulle vara såååå bra. LÄNGTAR!

Kalas hos Ida då! Kommer bli superkul

Men så ska jag på begravning på Fredag också, inte lika kul :(

Jag vill

Jag vill:

• Åka till London i höst
• Köpa skor
• Åka till solen
• Köpa tvspel
• Ha höstiga filmkvällar
• Vinna 1 miljard

Ja det var väl det...

Gymkort?!

Gymkort? Jag?! Nej, nu tänkte ni lite fel. Jag kan inte ha ett gymkort, särskillt inte till ett gym i skövde. Fattar ni hur tidigt jag måste gå upp varje dag?! Typ klockan sex! Det är ju inte okej. Inte alls.

Sen måste jag ge Denise ett achivement award for a lifetime. Hon behövde det!



Nämen!

Nej men vad skojigt. Nu när jag loggade in så ser jag att jag fått en hel DRÖS (4) kommentarer under natten! Va kul! :D Hahaha

Har faktiskt inte försovit mig idag, och det ger mig ju pluspoäng. Jag har kommit på hur jag ska göra. Jag måste köpa en till väckarklocka. En som man kan ställa i köket eller i vardagsrummet eller vad som helst, så man måste gå upp ur sängen för att stänga av den. Så jag verkligen kommer upp. Är väl inte så ofta jag försover mig annars men nu har det hänt två gånger på en månad. Ganska pinsamt.

Nej nu ska jag dricka upp mitt thé och sen borsta tänderna. Ska ju hämta ut mitt paket idag! :D

Ljus

Har ju fått mina nya ljus också! Löv 'em! Luktar lime iste, mullbär och ros. En av varje. Mys! Den som luktar ros tog jag bara för att den doften påminner mig om min mormor. Hon hade alltid en parfym som luktade precis så!
Men godast luktade nog mullbär minnsan. Hoho, i höst blir det ljushöst! :D

Sen så ska jag väl ha ljusparty någon gång snart. Inom en ganska snar framtid iallafall. Är det någon som vill komma? Ljusen luktar supergott, och alla är jättefina! Det blir hemma hos mig hära, så ni som inte har vart och hälsat på mig än, jag antar att ni vill komma och se hur jag bor. Jag LOVAR att städa! Promise!

Fixat

Håller på att trixa med en lite snyggare design. Men fyfan vad mina kunskaper i detta har försvunnit! Helt borta! Long time, no see. Hm. Får försöka trixa med detta en annan dag när jag har lite bättre med tid. Känner att jag kommer sitta här i 5 timmar minst om jag ska hålla på och fixa och dona. Så det blir kanske till helgen istället.

Nu ska jag dricka mitt kvällsthé och sen sova, bums.

Gott med kvällsthé, grymt cool färg på det. Men svårt att ta kort på. ORKARINTEEEIALLAFAALL


fel

HAHA idag försov jag mig igen! Fast jag hann till jobbet i tid. Pappa offrade sig lite och skjutsade mig in till skövde. TUR DET! Så pinsamt att man kan försova sig till jobbet när man börjar kl 12.30. Hur kan det hända? Kanske för att jag är sjusovare3000deluxe. Inte så bra, såhär kan man ju inte fortsätta liksom!

jag börjar bli sjukt hungrig! Inte bra att missa att käka frulle. Eller, jag slängde i mig lite melon jag hade kvar. Hu, men det blir man ju inte så mätt på nån längre stund precis.

Hann inte hämta ut mitt paket på posten heller, får ta det imorgon istället. Får försöka vara mer vuxen imorgon och komma upp i god tid. För här tappade jag ju typ 10 vuxenpoäng. Not good.

Måste skärpa te mej alltså

ALWAYS BIG SUNGLASSES COOL BAND

Look! Big sunglasses, not Emperor sunglasses, big.. big sunglasses! Very important, always big sunglasses cool band

HAHAHAHAHAHA jag dör. SKITKUL!
(ha på ljudet)








JAHA! Då är klockan jättesent igen. Förstår inte vad som händer när man sätter sig framför datorn. Tiden bara flyger iväg. Synd att det inte gjorde det när man var på jobbet. Flög iväg alltså.
Näråå, nu var det nog dags att sova.

Puss och godnatt

LIPSYL!

Fick en avi från posten idag, och jag troooor det är mitt lipsyl som ÄNTLIGEN kommer. Företaget jag beställde det från hade ju tydligen upphört och sålts så det har vart en massa strul, har väntat i mer än två månader liksom. HAHA jaja men nu får jag det imorgon iallafall.

Beställde ett Carmex Cherry clickstick med spf 15 för att ha till sommaren. Men nu börjar det ju fan bli höst. Men det är säkert bra ändå, hoppas det smakar gott. Jag älskar att käka lipsyl!

Ett sånt hära blev det




Men eftersom jag har haft sånt strul med det och fått vänta så länge så skulle de skicka med ett annat lipbalm också. Skulle få anatomicals snog me senseless :) Det har jag hört ska vara bra också. Får se hur det blir!
Usch jag är löjligt förtjust i såna smågrejer alltså. Egentligen skulle jag vilja köpa en massa såna prylar, smågrejer. Men det skulle nog inte få plats i badrumsskåpet!


storvinst

Haha, såg att mannen som äger Prellen här i Tibro vann storkovan i helgen :) Kul för honom!



Han visste inte vad han skulle göra med pengarna, men jag tycker han kan ge dem till mig. Jag vet precis vad jag skulle gjort med en hel massa pengar. Jag hade spenderat dem med klass!

Happy day

Sitter på jobbet nu. Känns som en riktigt bra dag! haha, det är gött att jag har börjat bli så peppad på jobbet. Det behövs verkligen nu. Men det är ju bra det, dagarna går mycket fortare om man har roligt, och man vill ju att tiden fram till helgen går så fort som möjligt! :)

Nej, nu ska jag kämpa vidare!

...

Nej föresten, jag orkar inte kolla på Harry Potter idag. Tror jag spar den till en annan dag. Tror jag ska bada istället, och sen lägga mig. Så jag somnar nåt sånär i tid. Känner inte att jag vill vara astrött imorgon. Det känner jag inte för alls!

Tycker det borde hända något snart, vad som helst. Nåt som man kan se fram emot. Hösten känns så otroligt lång annars. Men vafan, tiden går ju fort ändå. Men det vore gött om det fanns någonting man såg fram emot. Just nu längtar jag efter julledighet. Är otroligt trött på allting. Det känns säkert bättre imorgon iofs, bara man har fått sova ordentligt :)

Nej nu ska jag nog ta tag i någonting.

Godnatt

PS. Jag fick förresten låna en gitarr av pappa. Kul! :D

Kasta gris

Kom precis hem från pappa. Det var mysigt att grilla. Det var ju ett tag sen nu. Käkade kött, potatissallad med vitlök och ceasar sallad. MUMS!
Efter maten spelade vi plump, pappa vann ju såklart men jag kom tvåa! Gött att Tove kom sist. Hon blir så odräglig annars :)
Efter det så gick vi ut och kastade frisbee. Vi kastade gris. Det var skitkul! Längesen man var ute och lekte så haha! Jag var skitdålig på att kasta. Inte okej, borde öva lite

Nej, nu ska jag bädda om sängen, sen göra lite kvällsfika. Kaffe, melon och juice. Sen ska jag se på Harry Potter!

I'm the one who searches and destroys

Ujuj, jag var helt klart förstörd när jag vaknade imorse (vid lunch). Huga, usch vad jobbigt. Känner mig så gammal. Ynkeliynklig. HAAh. Men vafan det gick över ganska snabbt ändå.
Var ju hos Sabina på avskedsfest igår. Var jättekul! Drack lite vin och lite öl och sjöng singstar. Haha jag och Sabina krossade Sus och Denise på en låt där. Hoho, känn på den! Sus är ju typ skitbra på att sjunga så detta var sannerligen en bragd!

Idag ska jag till min far och förmodligen grilla!
Har inte vart hos farsan på hur länge som helst. Så det ska bli kul att dra dit en sväng :) Träffa Moltas lite också, den busen!

Föresten, kom till en insikt igår när jag stod och rökte på balkongen hos Sabina, nämligen att jag och Hanna har blivit gamla. Vi stod nämligen, på en fest, och snackade om mat?! Hallå? Om potatis och ris. Snart börjar vi väl pensionsspara också. Nu går det utför. Så jag kompenserade detta med att dricka asmycket öl. Lika bra...

Nu ska jag försöka sätta i mig allt vatten i Tibro.

AVSKEDSFEST update

Nu är jag banne mig peppad igen! En dusch gör under alltså :)
Kommer bli riktigt skojboj. Men nu måste jag snabba mig. går så jäkla dåligt med bussar på lördagar. SÄMST!
Måste fixa mig nu. Fan, man skulle vart kille. Då hade man inte behövt ordna lika mycket.

AVSKEDSFEST

Kom precis hem från mamma, käkade lite lunch där och drack Corona och fick kaffe. Så fick jag faktiskt en litenliten bricka på systemet när jag var där förut, jag ska tydligen vara med i en enkät där. Blir la bra, jäkligt många frågor var det bara. Jaja.

Ikväll blir det avskedsfest för Hanna! Ska bli skoj. Men jag är faktiskt inte jättepepp på att dricka massa alkohol. Känner mig gammal och klen. MEN jag får försöka rycka upp mig lite!

Nu ska jag nog ringa lite

HAHAHAHA

Hörde precis någon spy här utanför, värsta hulkandet. Lät ju kul. Uäh, pallar du inte att dricka så mycket så gör det inte?
Nu börjar jag bli riktigt trött. Måste upp tidigt imorgon, systemet stänger redan kl 13 här på lördagar. Det suger. Men jag ska till Sabina imorgon på fest för Hanna. Hon ska ju flytta till Norge så vi ska ha lite avskedsfest. Blir nog roligt. Men just nu känner jag verkligen inte för att dricka alkohol. nope not at all

NEJ nu måste jag nog sova, är sjukt trött!

Pancake Night

Just nu har jag och Rasha pannkakskväll. Ultrabra, fast vi blev så mätta av pannkakorna så vi dog. Vi gjorde chokladpannkakor. Jättegoda verkligen! Med skivad banan och grädde till. Men gud vad mättande!

Just nu kollar vi på Catch me if you can, seriöst världens jobbigaste film! Usch vi sitter verkligen och lider. Jag menar, han gör massa saker man verkligen inte får göra, och det är nära att han inte ska komma undan med det flera gånger! Usch, jag och Rasha får verkligen moralpanik. Trodde verkligen inte vi kunde få det. Inte såhär grovt iallafall. Jag menar, jag såg den här filmen för flera år sen på flyget till Rhodos en gång, och då var det inte alls jobbigt! Och nu avlider jag nästan. Skumt.

Nej nu ska jag kolla på filmen igen, och stödja Rashi lite

CIAO


Gött

krashy krashy! loveylovey :D
Hahaha nej, jag tycker det är väldigt trist. Usch. Jobbigt

Fredag

Idag är det en bra dag. Jag känner det på mig! Idag är allting möjligt! till och med att vinna över Denise i betapet! SKITBRA DAG!

Sen blire chokladpannkakor ikväll, kan det bli bättre? Nej, justde!

Bilder

Kikade lite på gamla bilder











Äh, nu orkar jag inte leta reda på fler.
Och där ser ni, jag var faktiskt blond en gång. Men vettefan om jag hade roligare för det!

IMORGON!

Sitter och lyssnar på Your song med Elton John och pustar ut. Nu gott folk så har jag diskat! Surprise surprise! You didn't see that comin'!  Hoho.

Jag längtar verkligen tills imorgonkväll, för då ska jag och min dude Rasha göra chokladpannkakor med MASSA choklad i och käka till skivad banan och grädde! Kommer bli så sjukt gott att det faktiskt redan vattnas i munnen på mig. Kommer bli bästbästbäst. Rasha är min nya gräddpolare, jag menar vad är det med folk och deras rädsla för grädde eller? Visst man kanske inte ska äta det varje dag men vafan det är ju svingott! :D Men nu har jag hittat min gräddsoulmate. HAHAHA

Nej nu ska jag käka mina köttbullar. Blev ingen korvstroganoff. Hade ju fan inte ens en falukorv hemma. Töntigt

EN TIMMA!

MINDRE EN EN TIMME KVAR! HOLD ON! WE'RE GONNA MAKE IT!

McD

Luncha på donken idag med Sus, jäklar var sura vi var på ungarna bakom. Att föräldrarna inte tar hand om barnen? Jag menar detta var extremt. De sprang in i mig och Sus flera gånger, de sprang i sofforna och på borden. Knäppt? Skrek som fan också sen när de såklart trillade. När jag var liten satt jag alltid still, men det var kanske för att jag var så blyg. Jag var inte särskillt vild av mig iallafall. Jag var säkert bara lugn och snäll. SÄKERT!

äch, detta var ju ett intressant inlägg som ni säkert uppskattade. Jag har inte nåt bättre för mig


just det!

Jag har ju klippt mig, snygg va? :D


Bakelse

HAHAHA jag måste vara hungrig eller tokig. Jag sitter och googlar bakelser som man skulle kuna köpa för fikakassan.
Jag skulle kunna tänka mig något i den här stilen!


Saker

Saker jag tycker om just nu

• O'boy (köpte i måndags, jag är redan fast)
• Min tvättmaskin
• Alla böcker jag köpte igår (the heroin diaries av nikki sixx, white line fever av lemmy och Sputnik Älskling av Haruki • Murakami)
• Tillräckligt med sömn

Saker jag inte gillar just nu

• Diska (har ett berg med glas/koppar hemma)
• Plocka undan efter mig (ska öva på det en dag)
• Att vänta en halvtimma VARJE dag på bussen hem (2,5h i veckan, 130h om året NOT OK!?)

Dialerkrash

Nu var det dialerkrash en halvtimma. Man tackar och bockar!

UPDATE OM FIKAKASSAN!

Nu har vi faktiskt 11kr och 50öre i den! WOHO, vi är snart rika!
Men jag tycker synd om Denise som blev sjuk och fick åka hem. Hon såg riktigt blek ut stackarn. Hon blir nog glad när vi samlat ihop iallafall 40kr, då bannemig ska vi fika!




GE MIG HELG!

RAST

Nu har jag pytteynka lite rast kvar! Woho.
Idag känns faktiskt som en mycket bättre dag. Jag sov otroligt bra inatt. Så jag är pigg som attan. Sen att jag hinkar kaffe som en annan idiot är väl en helt annan sak.

Jag och Denise har skaffat en mugg och ska ha en fika-kassa. När muggen blivit full så ska vi köpa oss något riktigt gott att fika! Kommer bli kanonbra. Hoho nu ska vi bara försöka att inte handla upp pengarna i godisautomaten på jobbet.
Vi har säkert samlat tio kronor redan! Jag hade asmånga femtiöringar...

BIO

I höst kommer bli en riktig myshöst har jag på känn!

Filmer jag vill se i höst:

• DISTRICT 9
• Harry Potter (igen)
• Inglourious Basterds
• Public Enemies
• Till Vildingarnas Land
• Bröllopsfotografen

Tror de kommer vara i höst iallafall, blir nog bra. Jag har inte sådär stor koll på sånt ändå. Meeeen det kommer nog bli ball.

Nyfärgat

Sådär, nu är jag fin i håret igen. Iallafall till färgen. Imorgon blir det klippning kl tidigt. typ tio. Blir nog bra, ska nog spara på längden lite, men fixa luggen. jag ser förjävlig ut nu faktiskt. Inte så okej.

Annars så dog Onkel Kånkel i helgen. Tråkigt...



http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5652627.ab

Skitdag

Verkligen skitdag. Var bara det jag ville säga

Såhär känner jag mig idag


En favorit!



HAHAHAHA! Bästa klippet ever!
Nej, nu ska jag bada. Sen sova. Godnatt!

PS. Voldy i slutet är bäst!

Mat och Alfapet

Puh, äntligen hemma igen. Var hos mamma och käkade mat med Tove och Oscar. Var jättegod mat! Älgstek, kantareller och ungsgrillade (?) grönsaker. Sen Chokladmousse med hallon till efterrätt. Jag är så sjukt mätt. Kändes som om jag var tvungen att rulla hem. Det var jättejobbigt verkligen. Puh.

Efter maten spelade vi alfapet! Det var kul, för jag vann! :D Kul att spela det "på riktigt" istället för betapet. Fast bägge versionerna är väl iof lika roliga. :) Men bara om man vinner. Jag är en så sjukt dålig förlorare. Och tävlingsinriktad som attan! Förlorar jag så kan jag vara sur hur länge som helst. Inte så kul

Nu funderar jag på om jag verkligen orkar att färga håret idag. Jag tror faktiskt inte det. Känns bara jobbigt. Får göra det efter jobbet imorgon istället. Måste ju vara nyfärgad tills på tisdag då jag ska klippa mig, eftersom jag har lugg så vore det ju faktiskt bra om jag fick tummen ur tills dess. Det är ju inte så snyggt att ha halva luggen ljusbrun och andra halvan svart precis. Haha, nytt mode kanske?


skrämmas

haha Rasha skrämde precis livet ur mig genom att skicka ett sms när jag inte var beredd. Hoppade till så jag nästan slängde datormusen all världens väg! Haha tur att ingen såg mig.




Sen fick jag ju faktiskt ett jättefint skåp av Nattalie igår! Detta gjorde hon i träslöjden när hon var litenliten! Men vilket fins skåp säger jag bara. Måste bara fixa några magneter så man kan stänga dörren! Kommer bli najs. Men vart ska jag sätta upp det? :)



Nu kommer nog Rasha snart, typ nu.

Besök

Jag fick finbesök av mamma för en stund sedan. Vi drack kaffe och pratade om alltmöjligt. (klagade på en massa saker som är jobbigt)
Sen såg vi Linda och Lars från min balkong. Hälsade, och så ropade Linda att de hade tagit hem en penis. Jaha en penis säger du. Fast det sa hon inte, de hade tagit hem The Pianist, filmen. HAHA men vad roligt det lät. Jag och mamma skrattade för fullt och Linda tyckte nog det var jobbigt för det stod några äldre grannar en bit bort och lyssnade förmodligen på det vi ropade till varandra. HAHAHAHA

Fick en fin inbjudan till käk hemma hos mamma ikväll också, hon ska bjuda på älgstek med kantareller och chokladmousse till efterrätt. Sånt gillar man. Chokladmousse är nog min favvomat.

Farmors brillor

Hittade ett par solbrillor i en låda nyss. Farmors gammla. Schyssta som satan faktiskt :D
Sen hittade jag mina nya kängor också.
(Jag bjuder på den avklippta näsan)


Jorå

Vi ska fika sen, Linda var i Skövde och handlade och Nattalie var påväg hem från jönköping. Hon hade vart på IKEA och köpt ett nytt kök. (förut fattade jag inte vad folk menade med att köpa ett kök. Jag menar ett kök är ju ett kök, kunde man köpa ett nytt? och hur får man plats med det? Men nu vet jag sånt, jag samlar vuxenpoäng) Blir nog jättefint hemma hos nattalie och johan sen. Ska bli skojigt :D
Hon skulle höra av sig när hon var lite närmare hem, så får jag väl knalla dit och hjälpa till att bära. håhåjaja
Tror hon skulle ha svarta skåp. Kommer bli snyggaste

Fika?

Ska ju fika med Nattalie idag, men jag har inte hört något än. jag får nog knalla över till min granne och fråga om hon vet när vi ska vara där. :)

DANZIG

Känner på mig att detta kan bli en riktig Danzig dag. Han är ju en av de ballaste subbarna jag känner till iallafall. Och hans röst gör säkert vilken tjej som helst knäsvag. Så jag uppmanar er alla att införskaffa iallafall första tre skivorna med honom. Annars är ni inte så tuffa!


Ganska het va? Synd att han är kortast.

Kaffe

Jag måste nog faktiskt gå och köpa kaffe snart. Glömde köpa det när jag var på ICA igår. Så nu får jag dricka äckligt kaffe på pulver. Det funkar väl, gör det de ska men jag vill ha kaffe på riktigt.
Men jag dricker det i min snyggaste kopp. Muminkoppen!


gomorgon gomidda

Godmorgon! Nu har jag iofs varit uppe ett par timmar redan. Men det är ju faktiskt bara på lördagar och söndagar man kan säga att det fortfarande bara är morgon efter kl 13.  Hoho
Igår städade jag järnet och det ska faktiskt bli skönt att slippa göra det idag. Det hade jag verkligen inte orkat med tror jag. Känns så mysigt att ha en nystädad lägenhet!

Idag ska jag nog till Nattalie lite senare och ta en fika med henne, Linda och Lars. Ska bli jättekul! Har inte träffat Nattalie på jättelänge, även fast hon bor bara fem minuter från mig. Men hon har jobbat en massa i Hova och grejer så hon har inte varit här så mycket.
Sen ska jag nog ta en lång promenad faktiskt, känner för att gå ut lite och få lite frisk luft. Man sitter ju så hemst mycket på jobbet så det kan nog vara bra att röra på sig lite iallafall! Haha försöka motionera bort all choklad man åt igår :)
Men det ska ju tydligen vara väldigt nyttigt med choklad såatte det är nog ingen fara! :D

Nu ska jag hoppa in i duschen CIAO!

PS. Jag och Ryssland kom på en sång igår
"För vi ska få åka he-em
För vi ska få åka he-em
För vi ska få åka he-em
För vi slipper jobba
"
haha, när vi kom ut från jobbet. Vi kan nog vara lite barnsliga


kantareller

Var inne hos Linda och Lars en sväng förut, dom hade plockat kantareller! Ganska många hade dom hittat. Fuskigt, jag vill ju också ha! HHAHAHA men nu kommer det bästa,        en såg ut som en kines! HAHAHA jag skojar inte, det var skitlikt! Linda tog kort på den, ska se om jag kan fixa fram nån bild att visa. Jag fattade inte först grejen när linda sa "kolla, det ser ut som en kines" Jag tänkte mest, vadsjutton snackar hon om? Men sen peka hon och det var ögon och mun. ASLIKT! :D

Sen upptäckte jag och Ryssland en annan sak idag. Jag verkar ha en fanclub på telenor. Hittade en bil utanför jobbet som det stod "Team Linn" på. Tog kort på den men jag vet inte vart sladden till mobilen är så jag kan inte visa. Får försöka leta reda på den. Höhö inte konstigt att jag fått så mycket fanmail på sista tiden! Team Linn, undrar om jag får vara med?

Nej nu ska jag lägga mig i soffan en stund och dö med lite kaffe och choklad! :D

TJIPP!

Städfredag

Puh, nu får jag ta en paus. Håller på att städa lägenheten. Behövdes verkligen, såg verkligen skit ut! Inte OK.
Och nu är jag snaaaaart klar. Ska bara städa av diskbänken och inte på badrummet sen äre klart. Ska bli skönt att få slänga sig i soffan sen faktiskt. Har varit så jäkla trött idag. Så det ska bli riktigt skönt med helg!
Går det nåt bra på TV idag?

Gävle?

Jag och Denise

Denise: jag har inte vart så högt upp i landet
Jag: Inte jag heller, det längsta jag har vart är Gävle
Denise: Jaha
Jag: Nej jag bara skoja, jag har inte vart i Gävle.

GARV HAHAHAHA

Sjukt bra humornivå idag.

back to the future!

Åh vad bra, nu är det fredag. Ska bli så skönt med helg. Men det känns som om hela veckan har flyttats tillbaka ett snäpp. Varje dag så har jag trott att det är en dag framför, duvet, igår trodde jag det var fredag, i förrgår trodde jag att det var torsdag osv. Helknäppt. Är säkert från i måndags då Rasha knäckte världen. Spejsigt.
Vi kanske har flyttats bakåt i tiden!? Faaan vad ballt. Jag ska spela på en massa triss, hästar och björnar och vad det nu är man spelar på. Jag ska vinna massa pengar, PENGAR SÄGER JAG!! Muhaaa hoho så ska jag bjuda Linda på en resa till thailand i tre månader. Kommer bli fett! :D

Näe

- Nu får du gå och lägga dig Linn!

- Neeeeeje, jag vill inteeee

- Joo Linn, du ska upp tidigt och jobba imorgon!

- Meeeen bara en liiiten stund till!

- Nej nu går du och borstar tänderna, där med basta!!


Nej detta funkar ju inte. Bäst att sova.


Följ min blogg med bloglovin

Kvällsthé

Nu har jag och Linda druckit kvällsthé, svartvinbär, nypon och grejer. Skitfin färg. Gott också, men färgen är fan viktigast.
Sen funderar jag faktiskt på om jag är lite trött, för jag och Linda prata en massa men vetisjutton om det var något som var särskillt viktigt. Förmodligen inte.

Imorgon är det fredag och då ska jag faktiskt städa. Tar tillbaka det där om att jag inte skulle städa faktiskt. För fatta vad jobbigt att vakna på lördag morgon och se att jag bor i en svinstia? Inte så rockigt säger jag. Nej det blir ultraextreme städning imorgonkväll.

Var nog detta thét vi drack idag, supergott. Rekommenderas!



Verysuperawesomedeluxe3000thé


GODNATT!!
"If you spell Chuck Norris in scrabble, you win, forever."

åska?

Men hallå? Skulle det inte bli åska här också?
Jag förstår ingenting. Jag och Rasha hade ju bestämt att det skulle åska här i Skövde idag. MEN ICKE!! Det åskar bara i Tibro. MEEN när man är i Tibro så åskar det i Skövde. Ingen ordning med allting. Jag blir ju alldeles förvirrad bara av att tänka på var man ska vara. Sick

Annars är det såhär

Denise är:

• Snygg
• Tuff
• Ball
• Smart
• Häftig
• Kan typ allt
• Allmänbildad
• Grym
• Awesome

and it just keeps goin'!
Denise är en person som jag inte vill spela TP med helt enkelt. För jag är en sån dålig förlorare, och smartare tjej än Denise får man leta efter.

Hur funkade det som pepp Denise??

saved my life

Haha kanske inte riktigt, men bästa idag. Löv.
Kan de inte spela i Sverige i höst? Hade gjort hela året. LÄTT



It's just a way to stay alive, boy
It's such a trip just to survive, boy

Saker

Jag är sjukt heltrött så i helgen tänker jag ha Slappar deluxe3000-dagar.

Saker jag inte ska göra:

• Supa
• Städa
• Diska
• Tänka på jobbet
• göra något jobbigt

Saker jag ska göra:

• Sova
• ligga i soffan
• äta
• se film
• spela tvspel
• dricka kaffe

Kommer nog bli awesomeness, men jag tvekar starkt på att jag kommer att slippa städa. Jag blir sån ibland när jag har för lite att göra.
Men Harry Potter 4 kommer det med all säkerhet att bli, om inte Statoil brinner upp, för jag orkar inte gå ända till ICA och köpa aftonbladet när det tar två min att gå till Statoil, jag är ju inte dum.

Kanske skulle hälsa på Tove också. Det var ju ett tag sen jag såg henne!
Men jag ska i vilket fall som helst inte paddla en massa kanot och sova i svinkalla tält. Not my kinda thing, iallafall inte när man inte kan supa skallen av sig. Och det är nog inte så bra att vara dyngrak i en kanot, kan man tro. Men det kanske skulle vara riktigt spejsat


Jag kom på en sak

Faktiskt var det så att i måndags knäckte Rasha världen. Det är helt sant, jag hörde det själv. Det var awesome. Jag trodde inte man kunde göra så. Men jag hade tydligen helt fel


FINT!

An old man turned ninety-eight
He won the lottery and died the next day
It's a black fly in your Chardonnay
It's a death row pardon two minutes too late
Isn't it ironic ... don't you think
Chorus

It's like rain on your wedding day
It's a free ride when you've already paid
It's the good advice that you just didn't take
Who would've thought ... it figures

Mr. Play It Safe was afraid to fly
He packed his suitcase and kissed his kids good-bye
He waited his whole damn life to take that flight
And as the plane crashed down he thought
'Well isn't this nice...'
And isn't it ironic ... don't you think
Repeat Chorus


Well life has a funny way of sneaking up on you
When you think everything's okay and everything's going right
And life has a funny way of helping you out when
You think everything's gone wrong and everything blows up
In your face

It's a traffic jam when you're already late
It's a no-smoking sign on your cigarette break
It's like ten thousand spoons when all you need is a knife
It's meeting the man of my dreams
And then meeting his beautiful wife
And isn't it ironic... don't you think
A little too ironic... and yeah I really do think...
Repeat Chorus


Life has a funny way of sneaking up on you
Life has a funny, funny way of helping you out
Helping you out


----

nej jag har inte haft den låten i huvudet typ konstant i ett halvår. Nejnej.
Finns det exorcism i sånahär fall? Hoppas det.

Hemlis

Jag och min kompanjon Denise ska bli deckare nu. Eller det är hemligt. vi ska iallafall skriva. Kommer bli skitbra.
Vi ska sitta i skogen med varsin skrivmaskin och varsin baginbox med vin och bara låta kreativiteten flöda. (måste komma ihåg att köpa ibumetin också för jag vill inte vara kreativ och bakfull samtidigt)
För ibumetin har jag faktiskt hört att man kan äta dagen efter och det ska inte vara skadligt. MYCKET säker källa!

Det kommer bli ball. Bara det inte spårar ur. Kommer det nog inte göra.



PS!

Jag vill ha en röd skrivmaskin. Hur fixar man en sån? Tradera? Second hand? Morfar?
jag menar en dator kan man inte skriva på, det är töntigt. Säger som Denise sa, funkare det för Guillou, så funkar det för oss!


Oj

Men oj, hamnade jag här? Jag som skulle lägga mig.
Nej jag säger då det. Ingen ordning med allting.

godnatt

Kängor

Det här med kängor. Ska jag ha de röda, eller ska jag köra på svarta?


Okej.

Nu är det snart fredag, och jag känner att det verkligen behövs nu. Den här veckan har verkligen inte känts bra någonstans. Det går väldigt dåligt på jobbet och jag sover kasst. (förutom när jag försov mig)
Jag behöver något annat just nu. Så jag tänker spendera ALLA mina pengar i helgen. Eller, kanske inte alla men jäkligt många kronor. Det mår man alltid lite bättre av. Ska bli riktigt skönt.


Usch

Jag borde kanske gå och lägga mig, men det innebär ju logiskt sett att jag måste gå upp imorgon. Och det orkar jag inte. Så jäkla jobbigt, man måste fixa och duscha och laga mat till matlådan som jag inte orkade göra ikväll ect. Inte kul, INTE KUL!
Ge mig en hemhjälp som fixar allt sånt åt mig. pronto

Äh, lika bra att lägga sig kan tyckas. Då blir det iallafall snabbare helg! Och sånt gillar jag. Hoppas det blir öl/vin/sprit :D

Annars läser jag den här boken nu, verkar konstig. Jag har inte sett filmen heller. Borde man kanske göra. Ska nog göra det när jag läst klart den. Tror Linda har den


Jacka

Funderar på att köpa en skinnjacka faktiskt. Det är ju grymt snyggt. men jag vill inte ha nån cheap från H&M utan en riktigt. Så ska jag nita den själv. Kommer bli skitsnyggt. Hittat fina stjärnnitar. Kommer bli great, bara jag får tummen ur röven någon gång. :)

Sen ska jag ju köpa mina Dr Martens också, hm det här kommer bli en dyr historia. Men kängorna är nog första prioritet faktiskt. Skinnjackan får vänta.

Nej, nu blir det hard work work igen! ska börja igen om 3 minuter.

time for change

Nu kommer mitt liv att ändras! Nu kommer mitt liv att bli så mycket bättre!
Här är min tvättmaskin! Pretty awesome, I might say!


ett litet tack

Till Oscar, syrrans fiancé, för låten jag bad om! Just like that, så fixar han sånt. Good for me!

Sen ett ytterligare grattis till mig själv idag. Jag lyckades dock inte försova mig idag, det hade bara vart för bra. Men jag menar, vart har min kämpagnista tagit vägen? (har jag haft någon? kan hitta på nu) Men jag känner mig inte så glad? Äh, det är säkert bara för att det aldrig blir höst. Jag längtar lite efter hösten nu faktiskt. Det kommer bli grymt!

I helgen ska nog jag och kära Linda eventuellt åka till gbg och handla lite, och kanske hälsa på Anna, ta en öl osv. Vore rätt nice faktiskt. Är ju faktiskt sjukt längesen man var utanför skaraborg och hälsade på liksom. (Fan vad bonnigt!)

Sen har de fixat vattnet till tvättmaskinen idag! SÅ GLAD! Så nu kan jag tvätta! Men jag tror inte jag gör det förns imorgon, jag menar, folk sover väl? Man får väl inte tvätta hur sent som helst? Eller? Iofs så är det ingen som bor vare sig under mig eller bredvid mig. Så det spelar nog mindre roll, men som princip så tvättar man väl inte efter 22? Har jag hört.
Men idioten på bottenvåningen har nog inte hört att man inte ska vara högljudd på nätterna här. Jag menar HALLÅ! Man har inte fest varje kväll, hon är inne på sin andra vecka nu. Jag ska inte behöva urskilja precis alla ord i alla låtar hon spelar ända fram till tvåtiden? På natten? (om någon var oklar med det) Faktiskt. För i sverige vi har något som heter fuk yu!

Nej nu ska jag inte bli mer aggro än vad jag är. YO!

Alltså

Den här tjejen Spiderchick kan nog vara det bästa som hänt mig. Så sjukt rolig att det finns inte. Jag menar, jag gråter! Så jäkla roligt skrivit! HAHAHA detta kan jag absolut inte läsa när jag är på jobbet. Då skulle folk tro att jag var värsta grinpellen när jag egentligen frustar av skratt!

PS!

Det var Sarah min gamla tyska brevvän! SÅ JÄKLA KUL! :D 
Tänk att man kan hitta en person efter så många år liksom!? I love facebook!


BTW, jag har numera spotify.


MEN! jag är sjukt sugen på att lyssna på Peter Gabriel - Steam. Men jäkla spotify den finns inte. Och hitta heller ingen okej version på youtube. Livet suger. Får fråga farsan om han kan fixa nån skiva med den på nån dag.

thinkin: that's so cool...

Jo, idag kan jag säga Grattis! till mig själv. Jag fyller inte år eller så, men jag är så jäkla ball idag.

Ball listan:

• Vaknade 12:08 = jag vaknar tio minuter efter att bussen till jobbet har gått. Försovning3000
• Blev äckligt svettig eftersom jag var tvungen att speedcykla till bussen, so not cool
• I o m min smarta försovning så missade jag att göra massa viktiga prylar imorse, typ snacka med vicevärden om vattnet och sånt.

Så jag känner mig oerhört lyckad denna dag!

Sen är jag ganska sämst på mitt jobb idag. Not very cool, not very cool indeed!

MEN! Jag tror jag har hittat min gamla brevvän som jag hade när jag var liten! Sarah från Tyskland! SKITKUL! Tror det är hon iallafall, jag hittade henne på facebook. :) Vore kul om det var henne, tänker på henne ibland. Hon bor förmodligen inte kvar hos sina föräldrar längre liksom så jag har ju ingen adress direkt :)

Det var väl det.
tjipp!

"men i sverige vi har nåt som heter fuk yu!"

Rebel Rebel

Jag har lyssnat massor på den här mannen idag. Var så sjukt längesen jag gjorde det. Känns bra. Söndagsmusik funkar alltid!



NP: David Bowie - Suffragette City

wham bam, thank you ma'am!

Nu går helgen mot sitt slut, IGEN! Creepy vad tiden går fort!
Idag har jag vart på ljusparty hos Carro, massa fina ljust och massa dofter så jag var alldeles skakig när jag kom därifrån. Too much scents for my nose, fo sho! Men ack så mycket fint. Köpte tre ljus och vann fyra små. Eldar två av de små nu, luktar skitgott, men jag minns inte vad det var för doft. Jaja.
Sen när jag och Rasha kom hem så drog vi in på Ica och shoppade loss! Jag köpte lite melon och vindruvor och annat bös. Gött som fan :D

Och igår blev jag vuxen. Jag samlade så mycket vuxenpoäng så jag nästan svimmade. Jag har införskaffat mig en TVÄTTMASKIN! Mitt liv kommer att ändras dramatiskt nu. En sten har lyfts från mitt hjärta. Tvättmaskinen kommer nog bli en lyckoamulett. Jag kommer bli rik, snygg (snyggare), ballare, folk kommer ge mig saker gratis, Brad Pitt blir min nya städhjälp, jag blir president i Sverige. Njaa, nu överdrev jag kanske lite, men you get the point! Mitt liv kommer bli sjukt mycket bättre PLUS att jag slipper äckeltvättstugan. nuff said.

Idag har jag vart duktig också. Jag har nämligt tokstädat. Så nu är det rent, snyggt och det luktar gott i min lägenhet. Awesomness. :)

Och imorgon kommer nog de flesta på jobbet att komma tillbaka. Kommer också bli jäkligt kul, att få träffa alla galenpannor igen! Och att min dude Rasha kommer åka med mig på bussen också, jag har känt mig så mobbad så jag har läst tusen böcker under mina lonely busrides. (två böcker)

Nej, nu ska jag se om jag kanske skulle kika på lite South Park som jag fick låna av Linda. Så bäst. Niode säsongen nu. More awesomness.

CIAO och PUSS!

RSS 2.0