Jag har blivit inneboende.

Tjo mina lovers!
Jag blev inneboende hos min mamma igår! Ska nu få bo här i cirkus en månad, för sen blir det högskolestudier i Borås. Jorå jag ska bli student. I Borås. Bibliotekarie. Jorå. Det blir nog fint.
Men jag förstår inte hur jag ska få plats med alla grejer i det lilla krypin jag fått här hos mami, fick ju inte ta mitt förra rum eftersom det skulle hon ha som KONTOR nu. Alltså får jag mycket mindre plats att röra mig på än när jag var ung och naiv och inte visste hur man diskade ordentligt. Fast det är allt lite bra ändå!
Ikväll kommer bästaste bästa ANNA!! Hon kommer hit från Götlaborg och ska dricka finöl med mig och Linda, hur bra som helst!!
Nu ska jag kila ner till systembolaget och inhandla finölen.
HERRÅ!
Jag och Anna, 1000 år sen.

Håret

Mitt här har blivit jättelångt nu, dags att klippa och bli mer ljushårig snart, ska bara orka cykla fram till centrum och boka klipptid, en dag. Kanske imorgon. Eller en annan dag. Inte lätt när man har fullt upp ju HAHA

Krasselkrassel och blinningar

Hosteli, ja jag är förkyld och jävlig. Hade visst inte bloggat på ett tag märkte jag, och det kanske var lika bra. Hade inte så mycket roligt att säga ändå. ju.
Meeeeeeeeeen!!!!! Nu vill jag igen! HAHAH så lätt blir ni inte av med mig!
Senaste tiden har spenderats i Stockholmet, En veckas värmebölja + tusen museum. Ja, nästan tusen. Vi var på Fotografiska Museet, Vasa Museet och Moderna museet. Alltså hela tre museum! Känn på den, jag tror det var tre, men det är ju inte så lätt att komma ihåg hur många det nu var eftersom det var förra veckan. Long time ago med andra ord.
Idag har jag frustat och pustat och hostat, massa gott slem. Mmm. Härligt, sen har jag blivit helt uppäten av fula elaka ondsinta blinningar (heter det väl?). Inte så jäkla roligt som det låter faktiskt. Nej. De ville då rakt inte lämna mig ifred, för snygg kan tro. Skitsnygg. Och stark, jättestark.
Nu käkas det i alla fall spenatsoppa. Det är helt okej en dag som denna!
Senare blire kalas hos syrran, kommer bli bra, hon skulle baka kaka.
Herrå!
Jaa, vi hittade lite djur, åkte lite båt och kollade på en stor dam i baddräkt. Det var väl det.

RSS 2.0