Jag är stark!

Oej inget bloggande på ett tag, men jag har en viktig nyhet!





JAG HAR SLUTAT RÖKA.






Jag är så jäkla bra. Fast det är hur jobbigt som helst. Kryper i kroppen och jag kan inte sitta still eller koncentrera mig på en sak längre än en kvart. Och tex när Rasha var här igår så började jag nästan gråta två gånger. Haha känslosamt var det här. Men jag ska klara detta. Kommer bli så jäkla fresh!

 

För att kompensera rökningen så har jag börjat måla katter. Ni får se när det är klart. Förmodligen redan idag. Har bara ytterst lite att trixa med först, sen blir det fina kissar.

 

Nu ska jag dricka kaffe och tugga tuggummin. Tjipp


Festibal

Igår kollade jag på melodifestivalen och käkade SJUKT mycket hummus. Helst stört frosseri var det. Jag fick ju en matberedare i julklapp och hade inte packat upp den än, men igår gjorde jag slag i saken och diskade ur det och gjortde världens godaste hummus. Jag är grym på saker ibland.



Bild

Men på tal om Melodifestivalen, det måste ju ha blivit något fel där! Jag menar Anna-vem vann?! Är ni helt tossiga? Alla VEEET ju att Salem Al Fakir var den mest värdiga vinnaren. Jag blev sjukt upprörd när han inte vann. Kändes ungefär som en VM-match, Sverige vs ett annat land, och Salem var Sverige. Jag satt och gormade och skrek i soffan när någon annan artist än Salem fick 12 poängarn. Inte visste jag att något så töntigt som melodifestivalen skulle göra mig så "sprotgalen" om ni förstår vad jag menar. Ni som sett mig när Sverige spelar handbollsmatcher vet vad jag pratar om.
Jag tror ändå att det måste blivit något fel med röstningen, för jag röstade två smsröster på Salem först, de gick jättebra. Men sen när det var en minut kvar av röstningen så försökte jag igen och då kom den inte fram alls, det var något fel. Hade allt gått bra med rösterna så skulle Salem vunnit lätt! Ta bort telefonröstningen säger jag och låte juryn bestämma istället. Då blir det gjort på rätt sätt iallafall.

Nu har jag skrivit ganska långt om detta och det ber jag om ursäkt lite för men jag blev jäkligt upprörd. Haha

Snart ska jag, Tove och mamma åka till Hem & Hobby och kika. Sen ska jag och Tove till pappa och fika. Kommer bli finfint!

klipp klipp



Klippte av mig håret.

---
---
---
---
---
---

Nä, jag bara skoja. Men jag är lite sugen. Det är så jäkla gött med kort hår. Men jag är nog inte riktigt mogen än. Måste färga ögonbrynen också, de syns ju inte.

vår vår vår

Nu är det vår. Bestämmer jag.

Har varit helt underbart soligt och fint väder de senaste dagarna nu, blir helt vårkänslig. Snart dags att proppa i mig massa piller så jag pallar när löven väl kommer igång! Men jag gillar det. Blir nästan lite kär, haha knäppt.

"Så sjukt fint. Alla människor är yrar runt i solen helt knarkade på C-vitaminer och endorfiner. Alla är glada. Kalas."
Min kloka vän Victor om det fina vädret.

Idag har jag iallafall tränat. Beach 2010 släng dig i väggen! 

Slänger in lite bilder för att kompensera mitt uteblivna bloggande den senaste tiden.



Jag, mamma och Tove gick på promenad



Vi hittade en häst begravd i snön, stackarn...



Glajjorna på



Skuggigt



Mamma och Tove



Tove hittade ett hål



Vid isbanan innan jag tagit mod till mig för att gå ut och göra skitsnygga piruetter.



Tog mig ut på isen, snygga piruetter gjordes men fastnade inte på bild. OS-guld nästa



Var hos Pappa och skruvade IKEAgarderober. Pappas dörr.

VÅR!

Jag har haft en jättemysig dag på stan med Rashiflash. Fixade papper på vårt förra jobb, sen fikade vi på Pims och gjorde en skitbra intervju, om oss själva. Kommer snart upp på bloggen när den finslipats lite. Ni kommer bli blown away!
Sen skulle jag bara köpa ett par svarta jeansleggins, men jag köpte lite mer. Köpte dessutom coolaste brillorna ni skådat. Rashas var också coola. Lika coola faktiskt!
Nu dricker jag kaffe och filosoferar runt livet lite, ikväll ska jag dricka öl. Känns gött.



AMAGAD! Jag ser så jäkla cool och vårig ut i mina nya zebrabrillor!


Too drunk to dream

Hemma igen, precis vart och käkat massa god mat hos mamma! Hur gött som helst! Stekt kycklingfilé i strimlor, hummus, kindeybönor och solrosskott i tortillabröd. SÅ GOTT! Sen blev det ordbox-spelande och frågar ni mig så vann jag, frågar ni mamma och Tove så vann mamma, men allt är relativt. Jag hade ju bäst ord. Kanske.
Sen drack vi kaffe, käkade kladdkaka med mixade frysta hallon till medan vi såg på Antikrundan. Ja Tove, det är verkligen pensionärsvarning. Fast det är rätt gött det med.
Så drack vi påskmust, det glömde jag nästan. Bästa vårtecknet hittills, påskmusten alltså.


Nu ska jag inte göra ett skit och sen ska jag sova. För imorgon ska jag och Rasha ha det gött på Pims.

TJIHOO!


Too drunk to dream
I gotta get too pissed to miss you or I'll never get to sleep

Smickrad

HEJ!!
Det plingade på här nyss, en tjej som sa att hon ville göra en årskrönika om mig (eller liknande, jag lyssnade inte så noga). Väldigt smickrande men jag sa att jag inte hade tid. Har ju mycket att göra nu menar jag. Ligga i soffan, se på tv, läsa böcker, spela munspel. Ja ni vet.

Sökte ett jobb idag, hoppas verkligen på detta nu. Skulle passa mig perfekt! Annars får jag ta och starta eget eller nåt. Coola Linn AB. Festfixare, trevlig person att ha med på tuffa utflykter, sängprovare på hästens. Jag kan det mesta.

Ikväll ska jag till mamma och käka kvällsmat. De ni!



Blev så hemskt smickrad förut att jag bjuder på den här väldigt smickrande bilden på mig själv! Helt gratis.

Jag är nog lite kär

Hörde Keep on Walking på radion förut när jag åkte hem från Skövde. Och nu kollade jag precis på det här youtubeklippet, jag är nog lite kär i Salem faktiskt. Man blir lite varm i hjärtat.


Campar

Just nu sitter jag och campar hos mamma. Har varit och tränat i Skövde med Rasha. Sen gick vi på bokrean. Fick med mig fem böcker hem, känns bra. När jag kom tillbaka till byn här så orkade jag verkligen inte gå hem, så nu sitter jag här. Lika bra. Funderar på om mamma har nåt gött i kylskåpet? Borde nog kolla upp det snart.

Ska in till Skövde om ca en timma igen, jag ska nämligen på bio med Rasha och Mikael. Vi ska kolla på Shutter Island. Hört att den ska vara kanonbra, så det kommer nog bli skoj.

Undrar om mamma har spotify? Jag saknar det lite nu...




Testade morsans webcam, blev nästan bara vitt. Knäppt


Hey there people I'm Bobby Brown

GÖTT! Nu har jag städat här! Städat/tvättat/diskat och klockan är inte ens ett än, rekord! Nu ska jag duscha för om ca 45 minuter kommer don Rashiflashi hit. Kommer bli brabrabra.

Den här låten har jag lyssnat massa på idag, gör det du också!





Bild

Råtidigt

Idag är jag uppe råtidigt! Gick upp 06.45 imorse, och det är supertidigt för mig som gick upp halv tre igår. Jag hade nämligen tvättid kl sju. Har ju egen tvättmaskin men nu har de renoverat nere i tvättstugan så jag tänkte prova på de nya maskinerna där, plus att jag hade ganska mycket tvätt så det går fortare på det här viset.

Hittills har det varit en mysig morgon med god frulle, kaffe och vakna med the voice. Kunde inte varit bättre!


RSS 2.0