Sjuk sjukare

Snoret rinner, det är väl för härligt va? Hostar som en jäkla dåre också, vilket har resulterat i träningsvärk i både mage och rygg, här behöver man inte gå på gym för att få en bra workout inte.

I vilket fall...

Jag tänkte bara säga att ni måste lyssna på Salem Al Fakirs nya skiva nu. NU. Alltså, ni hajjar inte. Det är klockrent, helt jäkla superbra! Och det vill inte säga lite från min sida, ganska långt ifrån det jag vanligvis lyssnar på. Men jag älskart alltså! Lyssna lyssna lyssna, jag har nog lyssnat på skivan kanske 10 ggr idag, ännu fler ggr igår. Hiihiioo Salem lyssnarperiod for the win.

FÖRRESTEN så kom Linda hit med en film förut, Into the Wild. SÅ JÄKLA BRA FILM! SE DEN SE DEN! Hur grym som helst!
Så lånade jag första säsongen med Futurama och the Pianist också, eftersom Rash tjatar så att jag ska se den filmen, lika bra att görat menar jag.


MEN komihåg, lyssna på Salems nya "Ignore this" och se "Into the Wild", ni kommer verkligen inte att ångra er! Promise!

Löv


Arbetslöse Linn

Tjo!
Jag har faktiskt sagt upp mig från jobbet jag fick, kändes inte alls bra och mådde bara dåligt av det så jag ringde och sa det till dem idag. Så nu är jag arbetslös igen, känns faktiskt bättre det än att må dåligt. Man ska ju helst tycka att det är lite kul att gå till jobbet iallafall. Nog om detta.

Just nu sitter jag hos min mamma, ska få god mat här sen när Tove kommer hit efter två. Lax! Gött!

Nu ska jag kika runt lite hära.

YO

Arbetarn!

Josåatte, jag är numera en arbetare! Så jäkla gött! De ringde och väckte mig imorse och frågade om jag fortfarande ville ha jobbet och det ville jag ju såklart så nu börjar jag jobba imorgon! Finfint!
Fast lite pinsamt var det ju att de ringde och väckte mig, jag måste ha låtit som en jäkla galning när jag svarade och förstod inte först vad det var han pratade om. Men det gick ju bra ändå.

Så nu har jag försökt ringa min jobbcoach några gånger utan att lyckas så jag skickade lite mejl istället. Först till fel adress men vad sjutton, man kan inte göra rätt jämt. Så jag har förmodligen mejlat några stycken på arbetsförmedlingen som inte förstår ett dugg vad jag menar och vem jag är haha. Men det löser sig väl!

Nu håller jag på att tvätta en massa kläder och surar lite över att det snöar, hallå det är i slutet av april!? Ge er!


Nu blir det lite hårt slappande för att orka gå utbildningen imorgon. Jiihoo!

Patient 67




Nu ska jag snart gå och lägga mig och börja läsa den här boken som jag köpte idag. Jag gillade ju filmen skarpt så jag har faktiskt lite höga förhoppningar på boken, hoppas den är så bra som jag hoppas. Men man vet ju aldrig.

Bara Hollywood Fruarna är klara så ska jag äntligen få sova, så jäkla sjukt trött. Har inte varit så trött på väldigt väldigt länge. Kommer sova som en sten!

GÖTT!


Bild

Go ettermidda!




God eftermiddag!

Jag är seriöst hur trött som helst, skulle kunna somna på stört egentligen. Sov ca 4 timmar inatt, gick upp ungefär åratal tidigare än när jag brukar gå upp, drog in till skövde, vandrade runt nån halvtimma och sen på arbetsintervju. Arbetsintervjun gick jättebra för övrigt, känns som att det gick väldigt bra iallafall. Så nu håller jag tummarna på att de hör av sig imorgon eller i övermorgon.


HEJJA LINN DU ÄR BÄST!


Sen drog jag i vart fall till ams för jag hade ett möte med en jobbcoach, vi kika lite cv och sådär allt såg finfint ut faktiskt. Inte mycket att ändra på där. Skulle tro att min enda dåliga sida är att jag är lat. Typ.

Köpte lite books också, Lyckan är en sällsam fågel av Anna Gavalda, Patient 67 av Dennis Lehane och Tusen strålande solar av Khaled Hosseini. Tre för 149:-, som taget!
Nu blir det grymt läsande framöver.

Har faktiskt hunnit med att ta en kaffe på Pims också, produktiv produktiv. Har iofs hunnit ligga i soffan i snart tre timmar också, men det är en annan femma!

Nu måste jag fundera på vad man ska käka till kvällsmat. Matmatmat

REJS!

Så nu har jag kommit hem från papps. Fick lite mat och så kollade vi igenom vad han ska ha på sin hemsida, jag ska göra om hans nuvarande hemsida nämligen. Sen fixade jag spotify till honom också, har ju inte hunnit det än. Men nu så!

Det gick iallafall bra att cykla dit, men det blåste som attan! Kändes som att man inte rörde sig en meter ibland. Apjobbigt.

Snart kommer Rasha hit, vi ska ut och gå en sväng. Måste nog fixa något att äta innan bara, börjar bli lite småhungrig igen.



Räsercykeln




Vitsippor!!!!!!!! VÅRVÅRVÅR




Vattenvattenvattenvatten och lite gräs.




Kraftverket




Vidarebefodra en flaskpost som pappa hittat i gallret till kraftverket, kasta i den på andra sidan istället.




Mera vatten



NU BLIRE MAT!

Räsercykel

Nu bär det snart av till farsan, ska cykla dit på min räsercykel som förmodligen kan ramla ihop när som helst, men vad gör man inte för lite spänning i vardagen? Massa spänning idag, först brinner det sen cykla på skrammelcykeln! Kunde inte bli bättre!

Ujujuj, jag börjar faktiskt bli lite nervös inför arbetsintervjun imorgon. IIIh, bara att hålla tummarna!

Nu ska jag dricka upp kaffet, borsta tänderna och se om tvätten är klar snart så jag kan åka!

YO!



Moltas, my homie!


Brand!

Idag vaknade jag av att det ringde på dörren runt halv elva. Blev ju vettskrämd och undrade vad sjutton någon vill mig så här tidigt på dagen.
Går upp, kollar i titthålet i dörren och så står det ingen där. Tittar ganska länge, men ingen kommer i mitt synfält. Busungar tänker jag då. Men i samma ögonblick så ringer min mobil, det är Linda som ringer.
"Väckte jag dig?" frågar hon.
"Ja det gjorde du, hehe" svarar jag.
"Jo jag ringer för att det brinner!" säger hon sen, gissa om jag blev rädd eller?! Men som tur var så var det inte i våra lägenheter utan i huset mittemot i källaren tydligen.
Jag gick iallafall snabbt upp, drog på mig lite kläder, tvättade ansiktet satte i linserna, borstade tänderna och gick in till Linda. Vi gick sen och kollade på brandbilarna och på de tuffa brandmännen som sprutade in massa vatten i källaren.
Saken är ju också att vi har våra förråd i de huset, så vi blev ju lite rädda för att våra saker hade brunnit upp eller nåt. Så när brandmännen åkt tillbaka så gick vi dit och kollade. Träffade en tjej som skulle tvätta och hon berättade att det hade brunnit i sopnedkastet, det var fortfarande rök i källargångarna men det var ju ingen fara med våra förråd iallafall.
Tur det, och tur att det inte brunnit i någons lägenhet. Fast sådana här spännande saker livar ju upp söndasförmiddagen lite, eller vad säger ni?



Nu ska jag tvätta och städa lite.

Nyllen

Jekla nyllen att inte vilja dricka med mig dårå!!!!111ett11 heehee
Blir nog bra ändå ska vi se till.

Nu är jag snorig och jävlig. Gött!


Känner mig ung!

Herrå!

Ja, hejs! Kommer nu i nästa vecka att säga upp min lägenhet för att i sommar mellanlanda lite hemma hos min mamma. I höst blir det borås om jag kommer in på skolan eller så tar jag mitt pick och pack och flyttar till Skövde.
Mamma var här idag och hjälpte mig att titta över en massa saker, känns bra att hon ville hjälpa mig att kolla på allting, så jobbigt att läsa allt själv och ändå ringa mamma en gång i kvarten när det är något jag inte förstår. Så det börjar kännas väldigt bra nu!
Nästa vecka kommer jag redan att börja röja lite tror jag. Slänga det som jag kan slänga och packa ner det som jag faktiskt inte behöver ha här. Känns som det kommer ordna sig bra! Faktiskt! Känns skönt att reda ut en massa saker! Så nästa vecka blir det att börja säga upp alla prylar/abonnemang och sånt. Gött!

Nog om detta!

Jag vill ha öl och skoj nu, tack på förhand.



Bästa bilden! Skrattar fortfarande.

Snooza

Jag har ett litet problem. Ett litet litet litet problem. Jag en snoozare. Herregud Linn! Det är lördag! På lördagar behöver man inte snooza! Sen är du arbetslös också, varför ens ställa klockan? Haha! Gudars, jag borde ta tag i det här snart!

Rasha ringde iallafall och väckte mig mitt i snoozandet nyss. Hon ville käka lunch med mig. Det ville jag ju naturligtvis eftersom det var pizza hon föreslog. Bästa frullen!  Så det var bara att dra sig ur sängen helt enkelt. Och nu är det väl bäst att jag slänger in mig själv i duschen så jag vaknar till lite.



gammal fiskbild!


Städat

Städar lite i min dator eftersom jag inte ville sova. Hittade en gammal mapp med supergamla bilder! Liten tott!



Jag lovar, det var inne med korniga bilder när jag var lite yngre.









Hahaha så liten! Tyckte självklart att jag var skitcool. hehehe

♥ glee

Kom precis hem från Tove! Fryser snart ihjäl så jäkla kallt! Fick bända loss händerna från cykelstyret förut för de hade frusit fast. Nästan.

Iallafall. Jag och Tove kollade på de två sista avsnitten av Glee! LÖV! Så sjukt löjligt bra! Mihihihi man blir så kär i allihop och jag blir så rörd av dem. Hahaha känner mig som en gammal kärring men fint är det.
Nu ska jag nog sova snart är det tänkt. Eventuellt iallafall.


Bild

Grilla!

Har precis tagit ett varmt bad efter en krävande grillkväll med Rasha. Krävande var den väl inte, men det var blåsigt och kallt och mina händer dog jättemycket. De blev alldeles skrynkliga, som när man badat länge. Konstigt.
Det var mycket mysigt iallafall! Och vi brände inte ner någonting, lyckat alltså!



Grillmästarn 1





Grillmästarn 2






Matmatmat!





Ajajaj...






Gaffel

 



Den sanna lyckan man endast kan uppnå genom att fånga en lurig mask.





Linn och Rasha, tolv år.


Som hittat

Hittade Christine Meltzervideon vi gjorde i vintras jag och Rasha. 9 sekunder ren genialitet!

Hittade också Gudfadernimitationen, fyfan vad roligt vi hade!

 




Nu ska jag duscha iallafall! Sen får jag hitta på något annat än att sitta här tror jag.

Bang bang

Helluuuu!!

Enligt mina beräkningar så bör det vara fredag idag! Fint väder är det också såg jag! Kanon!
Fast det som är mindre bra är att jag har sån jäkla huvudvärk, det är störande. Jag har druckit massa med vatten så det är nog inte vätskebrist. Funderar på om det skulle vara koffeinbrist, förmodligen, har inte druckit mitt kaffe än idag. Mindre smart drag.

Känner mig lite rastlös, det borde hända nåt idag?





Det här vill jag äta snart igen! Gottgottgottmatmatmat


VIDEO



Första videon här. HAhaha kanske blir lite bättre, lite mer sammanhängande med tiden.


HAHAHAHAHAHA, kollade på den nu, JÄKLAR! Västgötska? Näheeee...?? hahaha

Färgar hört!

Sitter med en massa färg i håret just nu. Såg så sjukt roligt ut nu när de klippt av mina polisonger, iallafall klippt av dem så att det inte är något svart kvar på dem, ser lustigt ut med små blonda fjuniga pollisar.

Ska på arbetsintervju på måndag, hålla tummarna! Hoppas hoppas hoppas, hoppas det går bra nu. Rätt håll. YES!


I eftermiddag blir det grym eftermiddagsTV med Rasha, jag ska kolla hennes nya hår också. Hon har gått och blivit rödtott.


Linda spelade den här låten för mig igår, hade totalt glömt bort.
Love will tear us apart - Joy Division



Okej, bloggen blev rosa. For now.

Fixa

Sitter och trixar lite, känner att blå är bästa färgen just nu så jag gör min blogg blå. Förmodligen kommer jag tröttna på den färgen om 4 dagar. Men vafan, omväxling förnöjer heter det ju.

Har inte blivit så mycket film än faktiskt. Orkar nog inte. Ska läsa min bästa bok och lägga mig istället tror jag.

BLÅTT ÄR FLOTT!


Rubrik

YO!

Idag var Rasha här. Hon var lite sjuklig och klen men det var trevligt ändå. Nån måste ju ta hand om na, jag laga lite köttfärssås a la Linn (så jävla god), matade henne med ibumetin och halstabletter. Dagens goda gärning avklarad.
Nu har jag badat och fixat. Bada är faktiskt en jäkligt feelgood-grej. Man känner sig så sjukt avslappnad när man ligger där och har det gött medan man läser en gammal Vetenskapens Värld-blaska. Livet kunde inte vara bättre! Bada borde man göra mera. Fast det blir ju så himla tråkigt efter fem minuter, men ändå!

Imorgon drar jag och tränar, har inte tränat på någon vecka nu. Har varit krasslig. Men nu kan jag inte skylla på det längre utan ta tag i det igen! Ska bli gött.

Nu tror jag minnsan att det blir film. Om jag hittar någon bra vill säga. Sådana saker kan ju ta en stund, jag är skitdålig på att bestämma mig nämligen...



Radiation Girl & Flashy Rider på väg på coola äventyr.

Shutter Island

Var ju som sagt på bio med Linda och Lars igår kväll. Vi såg Shutter Island, andra gången för mig, första gången för Linda och Lars. Den var helt jäkla bra igen! Nästan att jag skulle kunna se den igen på bio, men jag tror jag väntar och köper dvdn faktiskt. Man behöver ju inte överdriva bara för att man kan. Eller..?

Efter bion gick vi till Husaren, det var ju billigt. Men vafan. Alla människor som var där var seriöst inte äldre än 12 år, de var ca 1.50cm långa, och jättekonstiga. Förmodligen samlas det jättekonstiga människor på husaren på torsdagar. Har säkert något konstigt hemligt möte. Vi gick åkte hem ganska snabbt.

NU SKA JAG GREJA!

Bio!

Nu drar jag snart på bio med Linda och Lars! Vi ska se på Shutter Island och vara allmänt coola. En av de bättre filmerna jag sett ever faktiskt. Så himla bra, det är just sådana filmer jag gillar mest.

Annars har jag inte gjort så himla mycket idag, druckit alldeles för mycket kaffe, sett på south park, diskat och grejat och trixat och fiolat.

Nu ska jag börsta tännera och grejja!

TJIHOO!


Bild

Är det en vanlig dag?

Nej det är ingen vanlig dag för det är Nattalies födelsedag HURRA HURRA HURRA! ♥


GRATTIS NATTALIE!

 

 


Jag har tråkigt.

Min arm har en hatt.


Klipp dig och skaffa dig ett jobb!!

Ja för bövelen! En sak har jag gjort iallafall, jag har klippt mig. Skaffat mig ett jobb har jag inte gjort, på den fronten går det inget vidare. Vill du anställa mig så kan du göra det, jag är både snygg, trevlig och smart. Kan det mesta och är faktiskt inte så tokig att ha att göra med när allt kommer omkring. Men nog om det.

Mer om mitt fina hår tycker jag. Så här ser jag ut just nu, och nej jag kan inte ta en normal bild utan att grimarsera. Jag ser så jäkla icke tuff ut om jag inte gör massa miner. Så bortse från det och kolla in huvudet bara.




Himla snygg tjej.

Sen tog jag VÄRLDENS finaste bild på mig själv också, jag ser helt sjukt fin ut. Och för att inte skrämma livet ur er som gjorde jag bilden lite mindre. Man ska ju inte ha för mycket av det goda som man säger.
Här är den iallafall!



HAHAHAHAHAHAHAHHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA

Jag tycker iallafall att det är roligt. Men sen har jag ju suverän humor också när jag sovit dåligt. YES!

Nu ska jag äta second breakfast, för det är sånt jag gör. Herrå!

HAHA

Jag har en mintgrön blogg nu förtin. Ska ändra lite här framöver är det tänkt, så kanske man blir lite mer på't igen!

Annars sitter jag just nu hemma och är sjuker. Inte så trevligt som det låter. Ska kolla på top model nu tänkte jag.

Det som är nytt är att jag börjat spela fiol igen, så jäkla roligt!


Tuff tjej.

Morn!

Vet inte riktigt hur jag ska göra med den här bloggen. Det får vila tillsvidare iallafall. Har varken tid eller lust för tillfället. För mycket annat att tänka på just nu.

MEN! Det är banne mig vår nu! Uteservering i lördags! Så bra, frös inte ett dugg typ. WINWIN!

Idag är det första april också. Mhehehehe. Det är ju skoj.. ;D

RSS 2.0