Röstaaaaaat!

YO!!
Idag har jag och Rebecca vart och förtidsröstat! Förjekla bra alltså, nu har vi rätt till att klaga iallafall. Alla som inte röstar får inte klaga. Så är det faktiskt.


Sen tyckte vi att det var ju sjukt tråkigt att gå hem och plugga så vi stannade på stan lite. Drog till skolbibblan och kikade lite, handlade på h&m, kollade in folktandvården osv ni vet, det vanliga liksom. hehehe


Annars har jag faktiskt TVÄTTAT för första gången sen jag flyttade hit för två veckor sen. HAHA så sjuuuuuukt mycket tvätt! Säkert hundra strumpor, helt sjukt. Jag har så himla många strumpor. Hahaha så jäkla roligt!

Men nä man kanske skulle ta och börja läsa lite i Scientific Libraries nu, eller nåt. Idol börjar ju snart.

Högskoleknepigheter

En konstig grej jag lagt till mig med nu på högskolan, förutom att tänka på norrländska, är en märkligt kursiv skrivstil. Jag som absolut inte skrev sådär för några dagar sedan! Är det vanligt att man helt vänder om sin skrivstil?

Man kan ju undra, för såhär ser det ut, och det gjorde det banne mig inte förut!!


Men nu ska jag dra ner och kika på Idol även fast jag missat typ hälften men äh!


GRILL!!

Snart så bär det av till nån slags park här i Borås för grillning! Kommer nog bli trevligt skulle jag tro :D

Annars då? 

Idag har jag inte haft en enda föreläsning utan jag har fixat och trixat här hemma istället, fixat en kurslitteraturbok, fixat massor med kollegieblock och lite nya pennor.

Har hunnit med att gå på konstutställning med Rebecca i min klass också, hon är från Älvsbyn och det är skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitlångt bort!! Så pratar hon massa norrländska också, vilket har gjort att jag just nu tänker och läser på norrländska i mitt huvud. Det här med dialekter är svårt alltså, särskilt att få tillbaka sin egen. Hehe


Nä nu kanske man skulle ta och se hur man ser ut i spegeln och snart dra sig iväg till parken, som ligger skitnära där jag bor! Hur bra som helst!






Såhär fånig kan man se ut när man ska gå och grilla, särskilt på introduktionsveckorna. Säger vi.



HERRRÅÅÅÅÅÅÅ!

RSS 2.0