MORRN!

Idag vaknade jag 14.30, HALV TRE! Fyfan vad länge jag sov. Vaknade i och för sig vid tiotiden först men mådde ju som jag förtjänade sen igår så jag vände mig och somnade om.

Kvällen igår var annars kanonbra! Det var en så bra blandning med folk, annars brukar man ju nästan enbart dra ut med samma folk, men detta var bra blandning!



Födelsedagsbarnen Denise och Lina!





I köket hittade vi massa gött tilltugg




Rasha, Denise och Frida




Caroline




Caroline och Rasha




Gruppbild




Soffhäng




Sabina!




Jag och Rasha




Rasha!!

All is well!

Allt är förjäkla bra idag! Vaken och duschad. Ska till bästa Denise ikväll och fira att hon blivit ett år äldre och förhoppningsvis klokare. Kommer bli supertrevligt!

Tänkte bjuda på några smarriga bilder från båten också när jag ändå är igång, så nu kör vi!



Marita var med



Annelie var också med



och Ida! Så klämde Annelie sin ena tumme i toadörren på tåget, sen klämde hon andra tummen. Jobbigt.



Spegelbilder



Toabilder.



Jag tror jag är tuff i min mössa-bild



Annelie och jag i vår hytt



Detta var ju faktiskt det häftigaste, att det var massa isflak och grejer. Jag tycker det är så sjukt mysigt att stå ute på däck och kolla på vattnet. Tufft att det var lite dimmigt också så isen och himmelen smälte ihop och man såg inte var vattnet och himmelen började. Det var coolt tycker jag.


Nu ska jag ta tag i disken sen ska jag fixa håret/sminket. Sen drar jag till Skövde. TJIPP!

HEMMA!

Nu är jag hemma från båten! Det har varit skiiiiiitkuuuuuuuuul!!
Jag vill åka igen och igen och igen. Hur gött som helst. Men det är ändå ganska skönt att vara hemma igen, och dra i sig första koppen kaffe sen igår morse. Det är livet!
Men vad har hänt sen jag var här sist? Inte mycket om man kollar tvutbudet iallafall, kollade genom kanalerna nyss och det är fortfarande bara OS på tv. Men det måste väl ändå vara slut relativt snart. Jaja.
Nu ska jag dricka lite mer kaffe, ta en dusch och ha det gött i min soffa men största påsen med gott & blandat.
C U L8ER! (jag är med på den här häftiga internetbubblan)

Sjöbusar

Idag ska jag upp till sthlm för att åka båt! Jag ska på Close-upbåten med Ida, Annelie och Marita. Kommer bli hur kul som helst! Just nu håller jag tummarna på att alla tåg ska gå som de ska och packar det sista. Hoppas verkligen att jag inte glömmer något viktigt. För det hade varit jobbigt.
Vi hörs på fredag kväll om jag inte trillat i havet och drunknat!



Färgeli färga

Nu är det dags att färga håret igen. Det är verkligen det tråkigaste jag vet! Tar så jäkla lång tid, fast egentligen inte. Men det tar upp tid som jag hellre hade lagt på slöande eller något annat jätteviktigt. Men det måste göras, hur kul är det att se tunnhårig ut egentligen? Inget ont om er som faktiskt är tunnhåriga, men jag är ju inte det egentligen. Snart dags att klippa av allting och bli blond. Tror jag. Smidigare. Tror jag.


Lunch!

Om en sisådär en halvtimma ska jag luncha med Rasha. Tur att hon smsa och väckte mig tidigare, annars hade det blivit jobbigt. Jag hade tänkt gå upp klockan åtta så jag skulle hinna färga håret och greja. Men icke, jag hittade min älskade snoozeknapp på väckarklockan. Sämsta uppfinningen ever om ni frågar mig, man kommer ju aldrig upp i tid med den där...

Nu ska jag iallafall dricka lite kaffe. Tjohej!

Frisk?

Kom på en jätteknäpp sak nyss. Jag har haft en skål med chips här hemma sen i söndags, och jag har inte käkat upp chipsen än. Helt sjukt, de brukar ju försvinna snabbare än ögat. Nu är ju frågan om jag blivit sjuk eller inte. Är jag tillräckligt frisk för att dricka massa öl i helgen?

Över till något annat iallafall, fick en helt plötslig lust att avatarisera mig. Så voila! HAHAHA ca 5-10min arbete i ett fulländat resultat. Okej, jag hade väl kunnat göra det bättre om jag haft tålamod till det och gjort det rätt från början. Får prova en annan gång igen. Jajajaja. Jag ser mest bajsnödig ut.





I HATE CALIFORNIA GIRLS



So
I have planned my grand attacks
I will stand behind their backs
with my brand-new battle ax
Then will they taste my wrath
They will hear me say
as the pavement whirls
"I hate California girls..."

The Magnetic Fields är ju hur jäkla bra som helst, TACK LINDA!

Bilden är mitt enda mästerverk.


Efterrätt!

Åt just asgod efterrätt! Superenkelt.

1 äpple
lite keso

riv äpplet och blanda med keson. klart!

Haha så jäkla bra.


Nu ska jag dricka kaffe, RIKTIGT kaffe. Eller ja, mer riktigt än pulverkaffet jag har fått dricka idag eftersom bryggkaffet var slut. Det är verkligen ingen höjdare. Men funkar i extremsituationer, som att det är istid ute och man inte orkar gå till ICA.

Snart dags att bada.

Besök

Snart kommer jag få besök av min vapendragare Rasha! Tror inte jag träffat henne ordentligt på en vecka. Vi har lite att ta igen om man säger så.



Haha hoppas att hon inte slår mig nu när jag lägger upp den här bilden, men den är väl charmig?

Båt

Börjar bli lite orolog över att ta mig till sthlm på torsdag. HÅLLER TUMMARNA SOM FAN FÖR ATT TÅGEN SKA GÅ SOM DE SKA! Ska ju på Close-Up båten då. Kommer bli skitkul men fyfan om det stormar, då vet jag inte om jag vågar åka. Usch.

Idag ska jag städastädastäda. Och försöka klura ut saker.

bregott

Försökte bre en macka (bre? vad heter det på svenska? breda?). Detta blev resultatet. Jag är inte imponerad.


Dagens bestyr

Idag har jag städat lite och kollat igenom alla kataloger jag beställt hem. Det lutar åt Umeå Universitet faktiskt, men det känns samtidigt som att det är lite långt bort. Så jag funderar på Borås också. Det är rätt svårt det här.
Har även kollat hur utbudet ser ut i Skövde, måste ju få ihop 90 hp innan jag kan börja plugga i Umeå iallafall. Det är skitsvårt att veta vad som kan vara bra att plugga. Börjar bli lite förvirrad.



Har hittat några sommarjobb också, har varit lite apatisk i det här med att ta tag i saker men nu känner jag mig peppad igen. Jobbigt att bara ha en massa fritid hela tiden.


Dagens låt är iallafall: California Girls - The Magnetic Fields



Lyssna då, fast det är bättre ljud på Spotify så kolla där om ni vill.

Takras?

Känns som att taket ska rasa in när som helst. Jag är helt nojig. Knäpper till högt ibland här, det har det aldrig gjort förut. Jag är nog bara lite paranoid.

Dagen har annars varit helt okej, vaknar vid tio och märker att jag är så bakfull att jag bara vill dö. Orkar inte gå upp så jag sover lite av och till ett tag, går upp vid två kanske. Fy sjutton, så här dålig har jag inte varit på grymt länge. Jag har väl mig själv att skylla antar jag.

Nu ikväll har jag och Linda kollat på Zodiac och käkat massa godis och chips. Helt okej avslut på veckan. Nu ska jag sova snart.

GODNATT! ♥

Snö

Så här ser det ut på mitt fönsterbläck i köket. Helt stört egentligen! Så mycket snö! Och nej, jag har inte särskillt mycket grejer i det fönstret.




Den högen med snö som är närmast fönstret är ju från fönsterbläcket, den högen som är längst ut eller åt vänster är från bänken under fönstret. Helt sjukt mycket snö. Nu får det räcka. Jag vill kunna gå ut genom dörren!

Twitter

Jag har aldrig förstått mig på det där med twitter, så jag bestämde mig för att skaffa en egen. För att testa vad det är för något. Verkar ju helt okej, men jag tror nog att bloggandet är mer min grej, när andan faller på iallafall.

Fortfarande snöstorm på gång, vet inte om jag gillar att det ska komma ännu mer snö. Känns som att det räckte med de 30 centimetrarna vi fick igår. Men när det ändå är igång kanske det är lika bra att köra på, mer snö!

Här är min twitter iallafall.


Man tager vad man haver

Har man inget capo så får man improvisera! Blyertspenna och hårsnoddar fixar det mesta.






Okej, förlåt jag vet att bloggandet varit obefintligt de senaste dagarna. Jag har haft många i-landsproblem så jag har inte kunnat. Men f'låt så mycke rå.

Det är faktiskt snöstorm ute just nu till på köpet. Så jag kunde inte gå och handla. Jag är hungrig. Finns ingen mat. Jobbigt.

Bästa!

Bästa Linda plinga på precis! Hon och Lars hade gjort kladdkaka och jag fick en jättefin bit av den. Gjorde nog hela min kväll!  ♥

 


Växten

Här är min finfina lilla växt. Jag hoppas att den blir jättestor så jag kan fånga getingar med den. Som det är nu så får ingen geting plats i de där små gapen. Men det ska det bli ändring på!
Så förväntansfull jag är på den andra bilden, så förväntansfull känner jag inför min växts växande till big awesome köttätande plant. Kommer bli grymt!






Kalas

Har precis kommit hem från morfars kalas. Massa kakor=bra.

Nu ska jag inte göra något mer idag. Borde väl gå någon löjlig film på tv såhär på alla hjärtans dag. Som man kan somna till sen.
Annars får jag väl fira dagen med min nya köttätande växt. Den är hur fin som helst. Ska slänga upp men bild på den här sen, måste bara ladda batteriet till kameran.

Funderar på att döpa växten. Får försöka klura ut något tufft namn. Typ Sonja, Eijlert, Glenn, Anakin eller Hasse. Förslag mottages gärna!

Valentine's day

Godeftermiddag mina älsklingar, och happy valentine's day på er! Känn kärleken!
Haha

Jag är verkligen skitglad idag. Lyssnar på Twelve Fingers med Salem Al Fakir på repeat.
Ska till min morfar om ca 40 minuter. Han och hans tvilling fyller år imorgon så det blir eftermiddagsparty hos honom idag. Känner på mig att det kommer serveras goda kakor. Win situation för mig.

Igår såg jag och bästaste Nattalie på Melodifestivalen hemma hos mig, vi åt goda tacos och goda chips.
Fast vi var dåliga på att käka chipsen för vi blev så mätta. Vilket passade mig utmärkt i morse eftersom jag kunde käka chips till frukost. Win yet again. Det går bra nu.


Salem Al Fakir – Twelve Fingers

Mat

Nu ska jag snart käka fiiiiiin kebab. Med fiiiiina pitabröd. Sen ska jag in till Linda. Vi ska dricka vin och kolla på Skavlan. Och käka godis. Hur grymt är inte det?



Matvete

Matvete har blivit min nya grej. Jag köpte det i tisdags eller onsdags och har ätit det varje dag sedan dess. Med kyckling till. Jag borde nog fundera på att variera min kost lite granna. Jag ska iallafall äta pitabröd med kebab senare ikväll, kommer bli så jäkla gött!

Förresten så såg jag en bit torr asfalt igår. Våren är på g! Fick oerhört sug av att köpa ny vårjacka, nya converse och ha på mig balla solbrillor. Men idag var det grått och trist ute igen och jag vill ha på mig så mycket kläder jag kan så jag inte fryser ihjäl. Knepigt det där med vädret.



Nu utan salt till och med! How cool is that?
Fast det vore bättre om det var salt, så slapp man salta så mycket.

MOOOOORNING!!

Idag är det grått ute. Precis som ryssen sa. Känns rätt trist. Men den stora frågan är väl om det hade blivit grått ute om hon inte hade sagt det. Om hon inte sagt något om det hade det säkert blivit en solig dag igen. Alla vet ju att ryssar har superkrafter. Ja, så är det nog.

Om ca en timma ska jag dra till gymmet. Jag håller på att bli värsta träningsfreaket känner jag. Kanske blir så när man har för mycket fritid och går runt och är rastlös dagarna i ända. Rasha tror att jag kommer bli biff. Det vet jag inte om jag gillar.


Annars har jag numera bestämt mig. Jag ska börja plugga. Men jag måste ha 90 högskolepoäng för att kunna läsa det programmet jag vill. Nu är ju frågan mest vad jag ska plugga innan, men man kommer nog på något nyttigt. Sen ska jag flytta långt härifrån. Funderar nämligen på Umeå Universitet. Fast jag har inte bestämt mig riktigt vart än. Fast Umeå verkar tufft. Vore skönt att komma långt bort också. Faktiskt.

Nu ska jag dricka kaffe! TJIPP!

Ballongdamen

Såg en äldre dam med fyra stycken jättestora rosa ballonger när jag åkte hem från Skövde tidigare idag. Det såg ganska fint ut, förmodligen skulle hon ge bort dem till sina barnbarn.
Men sen tänkte jag att det kanske hon inte alls skulle, och satt länge och funderade på varför i hela friden hon gick runt med de där ballongerna. Hon kanske samlar på ballonger, eller ska göra coola grejer med tidningspapper och tapetklister. Ingen vet liksom, bara den gamla tanten och ballongerna.
Men vafan hon skulle säkert ge dem till sina barnbarn eller något sådant. För vem går runt med en massa ballonger annars?
Di borde veta hut di gamle tantera!


Träningen gick jättebra annars, var nästan tomt på gymmet och det gillas! Inga svettgubbar som snor mina maskiner. Hur awesome är inte det?

Nu ska jag dricka kaffe/se på tv. Tror banne mig jag storstädar imorgon. Idag orkar jag det iallafall inte.


Mysko drömmar

Jäklar vad jag sov idag! Helt disorienterad när jag vaknade vid halv elva.
Drömde väldigt mysko drömmar om att Linda sprang runt på en massa balkonger här. All snö hade smält bort också, så det var vår. Det var ganska gött.
Sen var jag tvungen att gå till någon rektor som jag tydligen hade för han skulle berätta att några hade dött. Fast han ville bara spela betapet.
Helknäppt och lite obehagligt eftersom jag gjorde sönder min iPod i drömmen. Fyfan haha. (Tur att det inte var på riktigt!)
Nej det är väl inte jätteintressant att läsa om vad folk drömmer men jag minns det fortfarande så väl, det var helt sjukt.

Om tre kvart ska jag dra till bussen, ska till Skövde och träna. Men först ska jag hälla i mig andra koppen kaffe. Lika bra det. När jag kommer hem så ska jag storstäda har jag tänkt. Nu ska det banne mig bli rent överallt!

CIAO!


the Fountain

Kom precis hem från Linda. Vi kollade på the Fountain, väldigt märklig film med Hugh Jackman. Jag förstår den fortfarande inte riktigt. Men jäkla snygg film ändå! Snyggt filmat och väldigt mycket känsla. Tänk att den kom 2006 och jag har missat den helt, det brukar ju annars vara sådana filmer jag gillar. Men bättre sent än aldrig heter det ju. Den vill jag nog se igen, om ett tag.


Bild

Snabba Cash

Nu har jag också sett Snabba Cash. Var helt okej. Inte lika bra som jag trodde men helt okej. ochnuärjagkärijorgeockså! Ja, skriv ihop säger jag bara.

Annars kan man summera dagen som händelserik. Tränade med Rasha imorse, drog till hem & hobby med Nattalie och Linda efter det, diskade, Linda och jag hälsade på en vän som fick en söt bebis för ca 2 veckor sedan och sen bio. Hann till och med dammsuga! Men att göra så himla mycket gör mig trött. Snart dags att lägga sig i sängen och läsa schyssta böcker.

Godnatt



Bild

Grym dag

Vart en jäkla bra dag idag. Rasha kom ju inte härifrån för än klockan tre igår natt så jag sov till tolv idag. Gött att få sova ut lite. Sen kom Rash hit vid ett eller halv två. Vi glodde på Skavlan och drack kaffe. Skavlan är bäst.
Sen åkte vi till Skövde för att träna. Det var så sjukt mycket folk där! Och alla gamla svettiga gubbar snodde mina maskiner så det tog sin tid att gå igenom programmet idag. Rasha fick vänta på mig ett bra tag haha.
Nu har jag precis duschat och käkat. Funderar på om man orkar sätta på en film eller om man ska slöglo på någon av alla serier som är på tv nu. Är rätt trött så vettesjutton om man orkar vara vaken länge till.

Jag är fortfarande kär i Salem Al Fakir. Han är så grym, eller ja han verkar vara den mysigaste killen ever.

Imorgon blir det Snabba Cash med Linda och min mamma. Hoppas den är bra nu då. Den ska ju inte vara som boken alls, meeeen Joel Kinnaman är ju lite snygg har jag hört.

Nu blir det thé och TV.

PS. Jag och Rasha gjorde världens bästa filmer igår. Bla gudfadern, Johan Fall, lilla Al Fadji och Kristin Meltzer imitationer. Så sjukt grymma. Men min dator är segast i världen så jag kan nog inte ladda upp dem här. Får be Rasha fixa det, för detta är något som bloggvärlden förtjänar att se. Hur ballt som helst. Det var väl det. TJIPP

Melodifestivalen

Jag och Linda kollade på melodifestivalen igår. Vissa grejer var väldigt töntiga (som vanligt när det gäller saker som folk försöker göra seriöst men det går inte) och vissa grejer var faktiskt rätt bra. Som Salem Al Fakir. Han var bra han! Nu förstår jag att Rasha blev starstruck när hon såg honom på Pims för någon vecka sen. AMAGAD nu hade jag också blivit det.


Bild


Sunday

Denna söndag tillägnas Hoffmaestro & Chraa. Känns lite lagom vårigt för jag tror att det är lite plusgrader ute.
Hoffa är snyggare än dig.




Nu blir det kaffe, sen plinga på hos Linda och se om hon är vaken. YO!

KIDS

Jag ockå Linda var hemma hos min mamma förut. Vi tog upp två megalådor från förrådet med en massa kort. Vi kollade på en massa skolavslutningar och födelsedagskalas från när jag och Linda var ungefär 8-9-10år. Hah, vad små vi var. Hur töntigt som helst. Hittade jättemånga kort på min vapendragare Rasha också, hon var ju jättenära vän med min lillasyster när de var yngre. Haha skitkul, men jag spar henne pinigheten och lägger inte upp några kort på henne, än.

Hittade ett kort på mig och Tove när vi inte var jättearga på varandra. Jag har tydligen varit jättekort, inget jag kommer ihåg. Jag är tjejen som kollar in i kameran, Tove är den andra.
Schysst att vi har likadana kläder och samma frisyr.


Aj...

Fick ju nytt program på gymmet igår, lite jobbigare. Har jag träningsverk idag? JA! Jag har nog i princip ont överallt. Så har jag nog sovit konstigt på min axel så den gör ont den med.
Livet är gött, jag kan inte röra vänsterarmen för axeln och jag har ont i resten av kroppen så jag rör mig som en gammal gumma. Kunde inte varit bättre.
Snart dags att fixa iordning mig, ska bara kolla liiiiite på Skavlan på svtplay.

Skavlan

Kvällens program av Skavlan var helt kanon! Bästa på länge, så bra blandning av folk. Fast det bästa var ju att Hank von Helvete var med. Hank är nog en av mina största idoler faktiskt. Ingår i mitt världens ballaste snubbe-fack i hjärnan. Sjukt cool. Josef Fares med far var också roliga, så jäkla goa!

Innan Skavlan kollade vi Star Wars episode III Revenge of the Sith. Anakin är också ballast, Hayden Christensen är snyggast. Typ. Efter att vi nu sett alla filmerna i ett sträck så tänkte vi vara så nördiga att vi ser dem IGEN. Likabra det tycker jag. Har man hittat nåt man gillar är det ju bara att fortsätta liksom. 'Nuff said.




Bild



Bild


Choklad

Köpte göttigaste chokladen på ICA förut. Har du inte provat så gör du det NU! Bästa på länge.


Äntligen hemma

Phju. Äntligen hemma igen! Drog ju till gymmet vid typ elva, för att träna lite med Sus. Fick ett nytt program också. Helt stört jobbigt! Helt slut när jag var klar, så det ska väl vara bra. Träna i typ 2 timmar. Sick I tell ya!

Sen när jag kom hem så drog jag, Nattalie och Linda och köpte mat på Milan och käkade hemma hos Nattalie sen. Kyckligsallad for the win.

Nu tänkte jag dra in till Linda och se vad hon gör. För nu blev det helt plötsligt jättetråkigt när man inte vet vad man ska göra. Star Wars blir det senare ikväll iallafall, det kan ni lita på!


65+

Jisses vad mätt jag är, har käkat så himla mycket bröd. Och det var ju så jäkla gött! Och nu är jag trött och mätt, så jag undrar om det är okej att lägga sig innan klockan åtta? Sus tyckte det var lite overkill-tidigt. Hon har en poäng där.
Så det blir väl bara att inta ryggläge i soffan och kika på antikrundan + thé. Pensionärsvarning 3000 kallas det.

Guess who?

Gissa vem som fick tummen ur och bakade frukostbullar?
Blev jättegott, jag har redan ätit två stycken.



Bra dag

Känns som om detta kommer bli en rätt grym dag. Kom hem från gymmet nyss, ska få ett nytt program som de skulle knopa ihop idag. Får dra dit imorgon och testa det.
Ska snart hoppa in i duschen och sen kanske man skulle ta och baka det där jäkla brödet jag tänkt baka i över en vecka nu. Mycket snack, lite verkstad = Linn.

Snögubbs

Tycker att det byggts allt för lite snögubbar på senare år, iallafall för egen del. Så jag tog saken i egna händer nu ikväll och byggde ett utmärkt exemplar av snögubbe på min balkong.
Byggde den med hjälp av snö, morot, djungelvrål och obituarykepa. Riktigt stilig om jag får säga det själv.







Jo, jag har nog för mycket fritid.

21årstrots

Jag var så jäkla Bruce Willis nyss! Jag trotsade storm och snö för att ta mig till bibblan och låna lite schyssta böcker. Det var så jobbigt att gå, helt stört. Man halkade runt som satan, synd att syrran har mina bra "vinterskor" bara. Jag fick trotsa snövärlden i converse. Halt och jävligt.
Men jag fick iallafall träffa mamma, hon är boss på bibblan här i byn. Hon permanentade håret igår, det blev skitfint! Jag skulle också vilja kunna ha fint lockigt hår, men jag anar att jag hade sett ut som ett troll i det. Men på mammis är det superfint.

Snart kommer min vapendragare Ryssland hit om cirkus 10 minuter. Jag har inte käkat sen frullen, bäst att hälla i sig lite linssoppa. Tjohej.



Blöta, sletna, håliga jäkla converse.

Massa snö. Helt galet.

Ja det är inte det lättaste för oss arma rökare när det är så mycket snö ute. Fortsätter det så här så är det snart dags att fimpa faktiskt. Lika bra det kanske.



Man fick kämpa med att få upp dörren, sen ta ett steg ut i kalla snön. Måste ju erkänna att det ser lite roligt ut med ett par fotspår sådär. Höh.



Tips och Trix

Detta gjorde hela min dag.

Gå in på google och skriv i like och se vad som händer.

TACK TOVE! Bästa grejen idag!



UPDATE: Så här blev det


GE MIG

GIMMIE GIMMIE GIMME RED SHOES.
Åh gode gud gör så de får in skorna i min storlek. Fanns bara en storlek att välja på just nu, inte var det min storlek iallafall. Jobbigt när man har stora fötter. Inte så kul, men jag står iallafall stadigt.
De här hade jag iallafall älskat till våren. Måste köpa ett par nya svarta också, de jag har är trasiga. Jobbigt att de inte ens håller i ett år. Eller så sliter jag för mycket på dem. Antingen eller.


Bild här

Sheldon Cooper

Sheldon är min nya favvokille. Hur ball som helst.


Bild

Ett stort plus är ju alla häftiga t-shirtar han har. Jag vill också ha dem. Hade vart awesome. Rockigare än rockigt. Coolare än Bruce Willis.


Tänk

Tänk vad bra man mår efter lite choklad ändå.

Disney

Vad märkligt det är ibland. Såg på Aftonbladet att en Disney-stjärna dött i en trafikolycka. Är väl sorgligt och så men det är inte det som är grejen. När jag ser rubriken Disney-stjärna död i trafikolycka så tänker jag automatiskt Askungen, Snövit eller typ Aladdin. Först tänkte jag hjälp nu har en av mina barndomsfavvisar dött! Men sen kommer jag ju på att nej, det har de ju inte, för de är tecknade. Vad märkligt hjärnan fungerar ibland.

Fick plötsligt lust att kolla på Skönheten och Odjuret (bästa disneyfilmen alla kategorier) men jag tror den är hemma hos min mor, på VHS. Får koppla ihop min minitv med vanliga tvn helt enkelt, inget annat att göra. Och gå och hämta filmen hos mamma imorgon.


Inte bra

Inte så bra dag. Mycket suger idag.


Godkväll

Nu har jag hunnit komma hem och käka. Hann PRECIS med bussen hem från Skövde, fick kuta som fan från gymmet! Tur att jag hann annars hade jag fått sitta och vänta i en timma, inte så rockigt.

Funderar på vad sjutton jag ska göra nu ikväll. Städa låter inte så lockande men det lutar väl ditåt. Funderade ju först på om jag och Linda skulle se sista Star Wars filmen ikväll, men vi bestämde att vi var lite för trötta och behövde lägga oss tidigt idag. Linda skulle jobba imorgon, och jag ska nog försöka komma till gymmet kl 09.00 imorgon. Så jag har hela dagen sen. Göra massa saker. Typ.


Går det någon bra film på tv ikväll?

Måndag

Det är måndag och jag har precis käkat frukost, och klockan är efter 14. Huu, det borde hända något snart. Kändes inte alls värt att gå upp ur sängen idag. Jobbigt.
Ska iallafall åka och träna lite senare, får se om jag tar bussen om en timma eller om jag tar en senare. Bara att försöka sysselsätta sig.

Nu ska jag dricka kaffe. Hej

RSS 2.0