Hehe

Pluggandet gick ju bra då. Läste iofs genom all litteratur till kursen, men fastnade i allrummet efter maten och glodde på massa film. Kung Pow: Enter the Fist och på första Futuramafilmen.

Det var lätt värt fast jag somnade nog lite under Futurama bara. Hehe men det kan man bju på så att säga!


Nu ska jag lägga mig och sovasovasova eftersom jag sov verkligen PISSDÅLIGT natten till idag, nu skall detta tas igen med råge! 



Bild
GODNATT PÅ ER!

KALLT #2

Fatta läsarstormen jag har just nu eller! ÅTTA BESÖKARE!! Heeelt sick! Faaast jag bloggar ju bara för dig Rashi, såklart, vem annars liksom? heheheheeh
Annars är det fortfarande superduperultraüberkallt! Fryser som sjutton, jag har just nu på mig ett ton kläder: strumpor, raggsockar, dunsockar, mjukisbrallor, linne, t-shirt, munktröja (heter det så? såndär tjock.), halsduk + FETASTE filten! Fryser ändå! Jag vill döööö. Eller nä, men jag vill att det ska vara varmt. 

Har till på köpet sträckt mig i nacken eller nåt, inte okej.

Fan vad jag klagar, ryck upp dig för tusan! Sluta sura och börja plugga istället, du har ju tenta på fredag som du inte fattar någonting alls på än. SKYNDA! SKYNDA! som Gunde skulle sagt.
Bild från förra vintern, från bästa balkongen i världa! Saknart

KALLT!

Fy sjutton vad jag frös nu i morse när jag försökte ta mig upp ur sängen. Hujeda mig så kallt. Jag hade ändå stängt fönstret plus att jag hade extra filt till mitt ultimata duntäcke. Duntäcket är förresten det bästa jag har tror jag, jag vill ALDRIG bli av med det! Så himla bäst är det. 

Iallafall, knallade ner och käkade äcklig gröt utan mjölk, så sjukt äckligt var det alldeles kletigt och uschigt. Måste verkligen komma ihåg att köpa mjölk idag. Och mat, har typ ingen mat kvar haha, men vad kan man göra när det är sista dagen innan CSN och när man är fattig liten student. 

ANYWAYS så har jag tenta på fredag, kommer nog gå riktigt uselt, jag fattar ingenting av den där semantiken och morfologin, Jättejobbigt, jag brukar ju fatta saker ganska snabbt, känner mig som en kokosboll i hjärnan. Inte okej!


Sen måste jag komma ihåg att mejla till hyresvärden och säga åt dem att fixa toan, det luktar grymt mycket avlopp, så äckligt så det finns inte!

Haha, Rasha du är inte ensam om att ordbajsa gärnet så här på morgonen/förmiddagen.

Mononoke

HELLUU!!!


Vad tror ni nu va?! Herrejisses, TVÅ inlägg på två dagar?! Sick vad denna människa slänger ur sig blogginlägg alltså!

IALLAFALL så sitter jag och väntar på att klockan ska bli fem så jag kan gå ner och tvättelitvätta lite. Det behövs, känns som allt luktar rödvin faktiskt. Inte så konstigt eftersom jag blev DÖPT i denna dryck igår kväll! Ja, ni förstår att jag blev nämligen invigd igår serrni! Invigd i Klemming, den mest ultimata festföreningen evvah!

Mitt namn blev Mononoke! (Vet ni inte vem det är så är det ingen fara, jag hade ingen aning heller!) (Men nu vet jag ju såklart, har sett halva filmen nu.)

Fick även overallen igår, den luktar också rödvin, fast jag duschade med den förut. Får se hur den luktar när den torkat sen. Hehehe duscha med overall gör man inte varje dag faktiskt, men det var ju skoooj.

Hehe nu ska jag ner och tvätta!


PS. Detta är jag, cool tjej med stor varg och blod runt munnen.
Bild

Heheheheee heeeej blöggen!

Raaasha klagar på mig nu. Hehe blogga? Va? Jag pluggar ju! Hinner inte med sådant juuu...

Faast nu har jag apmycket att göra egentligen men vafan, lite kan jag ju skriva för old times sake, liksom.
Pluggar just nu semantik och morfologi, verkar ju hur spännande som helst eller hur? hehe lite kanske.

Men ikväll smäller det! Jag ska bli invigd i Klemming, BHS festförening. Kommer nog bli skojsigt, och förhoppningsvis är jag inte allt för bakfull/trött imorgon eftersom vi har lektion vid tio. Huuhu hur ska det gå? Äh.

Ingen bild får ni heller, men ni vet ju redan att jag är snygg. Så ni kan ju hålla det i minnet istället så får jag fixa lite bilder en annan dag, aight?!

PUUUUUSS PÅ EEER!!


Hahah, kollade statistiken förut också, haha vilka sjutton är ni som kollar min blogg fast jag inte bloggat sen innan valet? Vava vilka är ni? Lite desperat att kolla när jag inte ens bloggat kan jag ju tycka. hehehe

RSS 2.0