NAWWW

haha så sjukt sött!

See more funny videos and funny pictures at CollegeHumor.

ASG

HAHAHAHAHAHAHAHA detta var faktiskt riktigt roligt, thx rashi



HAHAHA, annars hände det faktiskt bara en konstig grej idag. Det var nämligen så att när jag kom hem nu så satt det en räkning i brevinkastet, från Telia. Den oh så fruktade telefonräkningen. (jag har typ sparat för att jag ska ha råd med den det här kvartalet i o m att jag ringt rätt mycket) Jag orkar ju inte vänta tills jag tagit av mig ytterkläderna, s¨å jag helt sonika sliter upp kuvertet och sneglar ner i det på summan. Och till min stora förvåning är den BILLIGARE än vad den var sist! Fatta CHOCKEN! Här har jag förväntat mig att den ska kosta typ 3000kr eller någonting och så är den bara på futtiga 845kr. Jag blev nästan besviken.

PS

Min blomma ser ut att må bra igen! that's all I have to say

HAHAHAHA VÄRTOOOOO


---

Föresten så håller jag på att försöka peta upp mina glasögon på näsan helatiden, bara för att känna att det är något som saknas. Jag har ju förfan inga brillor på mig! Fatta chocken. Tur att ingen ser mig

VUXENPOÄNG

Så grymt vuxen idag så det är inte sant! Det börjar gå utför, snart sitter jag där med en rullator i solen vid busstationen och tittar på fåglarna.

Idag har jag:

•  Gått upp kl 06:30 för att tvätta
•  Betalat räkningar och stoppat in dem i en pärm
•  Vart tvungen att hänga upp all tvätt i lägenheten för att torkrummen inte funkar. (som vanligt)

Och allt detta hade jag gjort innan kl 11! SJUUUUKT mycket vuxenpoäng där. Som tur var kollade jag på MacGyver när jag hade satt på första maskinerna i morse så det jämnar ut det litegrann iallafall. Puh. Haha, MacGyver är så töntigt  ♥



Sen vill jag ge cred till Rasha som orkade gå upp astidigt idag också pga tandläkarn. Jag fattar inte varför de alltid ska behöva ha oss där så okristligt tidigt på morgonen, man har ju alltid tid typ åtta. Ingen vanlig människa som är vaken så tidigt ju. Eller, jo de flesta är väl det men inte vi som jobbar eftermiddag/kväll. Jag menar, jag brukar inte gå upp innan tio annars!

Nej, nu ska jag försöka surpla i mig resten av filen innan jag tar räsercykeln till bussen. A-Fil Hallon in my heart typ.


huuuu

Denise är nog lite sjukis, eller så var det jäkligt dålig sallad på donken, hon mår illa somfan!
Så då mår jag förståss lite sympatiilla. Vet inte om jag mår illa for real eller om jag bara inbillar mig eftersom hon redan spytt två ggr. Jag tycker verkligen att hon ska gå hem nu. Jag vill inte bli smittad av några bacillusker! Never.

Nej nu ska jag rycka upp mig lite faktiskt.

HAHAA

Jag vann en biobiljett på jobbet idag! :D Och snart slutar jag, bara 5minuter kvar!
Nån som vill gå på bio i helgen? :D


mobil?

Min mobil är helt knäpp just nu. Den tror att den blir laddad! Men det blir det ju inte, men symbolen för det är på displayen. Helknäppt. Skitmobil. Jag vill ha en ny som inte bara stänger av sig ibland. För det är inte kuuuuuul

Nu ska jag börja jobba igen, har precis haft lunch. tråkigt, men nästa vecka kommer alla godingar tillbaka!

spelning?

Alltså, jag är verkligen jättesugen att gå på nån spelning framöver! MEN! Jag har kikat runt lite och det verkar inte som det kommer NÅGRA bra band? ELLER?? Nu blir jag lite putt för man vill ju gärna åka iväg på nåt i höst. Äh, jag får väl kolla om det finns nån cool rockkryssning att åka på istället, bara de inte krockar som de där färjorna gjorde för nån vecka sen. Det var lite creepy.

mystiken tätnar

Jo nu vet vi vem som är tidningsmannen! Jag blev väldigt förvånad när de berättade vem det var som hade lagt ner tidningarna i brevinkastet. Jag tror inte jag ska berätta här vem det var men om det är någon som är nyfiken så kan ni ju alltid slå en signal :) Känns lite obehagligt, tänk om det var i mitt brevinkast han hade lagt i tidningarna. Hade känts mindre bra faktiskt. Men så är det. de hann inte prata med honom för han hade redan hunnit vidare när de öppnade dörren, men de såg när han gick ut från trapphuset iallafall. Knepigt.

Sitter just nu på jobbet. De kör igång om tio minuter. Är bra trött idag. Men det blir bra bara jag får i mig lite kaffe sen så reder det väl sig det också!

Rasha skulle kolla på nya Harry Potter idag, jag är avundsjuk. Jag vill också se den igen! Får nog ta och göra det snart. till helgen kanske? Fårse hur jag gör. Vore ju faktiskt mysigt.
Är det bara jag som tycker att Harry Potterfilmer är riktigt höst/vintermys??


Mysko

Haha, en jäkligt mysko grej som hänt två gånger nu, måste bara berätta! Det har alltså hänt nu två veckor i rad. Det är såhär att Thea, min granne, har fått hemmets journal i brevlådan två måndagar i rad. Alltså en begagnad! Redan läst en gång. Jag menar får man det en gång så kan man ju tro att det blivit fel bara men när det händer två gånger så är det nåt mysko på gång alltså! Så Linda och Thea ska vara vakna hela natten för att se vem det är som lägger tidningar i hennes brevinkast!
Det är egentligen ganska läskigt. Jag menar hade jag fått massa tidningar sådär jättetidigt på morgonen, en tidning någon redan läst, så skulle jag nog vara lite skraj. Det är alltså en tidning nån köpt, inte en nån prenumenerar på eftersom det inte står något namn högst upp. Haha det är så knäppt. Nån som köper en hemmets journal varje vecka och lägger i hennes brevinkast liksom. Helknäppt! :D
Men det ska bli riktigt spännande att se vem det är, för de ska ju kolla det nu. WIERD!!!

Nej nu ska jag lägga mig, ska ju upp och jobba imorgon. Det suger att inte ha semester säger jag bara! Men som tur är kommer Denise tillbaka på tisdag. Då blir det lite roligare :)

Godnatt!


------


föressten, jag vill nog inte sova. Känns rätt jobbigt. orkar inte röra mig. för mycket chips har dödat mig.
blöö

filmkväll

Så nu har jag käkat. Det blev ost och broccolisoppa och vitlöksciabatta med sallad och grekisk röra med soltorkade tomater. Skitgott! ciabattan var verkligen guld, det borde jag faktiskt baka någon dag faktiskt. När man orkar, förmodligen kommer jag aldrig att göra det men då är det tur att man kan köpa XD

Om en stund ska jag nog gå in till Thea, vi ska kolla på första Harry Potter. Kommer bli mysigt, vi har köpt chips, godis och dricka. Blir skitbra! Man fick ju med filmen med aftonbladet, tycker jag är jättebra för vi har bara haft dem på VHS och det kan jag inte kolla på, har ju ingen video. Och så har jag slarvat bort andra filmen också, så det ska jag köpa nästa helg! :D LYCKA! Hahaha, fan va töntigt barnfilm men man har ju växt upp med det och de är faktiskt väldigt mysiga fastän de har plockat bort mycket som jag personligen tycker är viktigt från böckerna. Men jag menar skulle de ta med allt viktigt så skulle ju filmerna vara typ tio timmar långa. Och det hade ju inte vart särkskillt rockigt!

Nu kom Linda och Thea in! Thea ville ha nummret till Milan. Så säger jag att jag har en lapp med det nånstans, och då börjar hon asgarva. Haha så säger hon att såhär är det jämt. Att jag har grejer nyss men sen när hon kommer och ska låna dem så vet jag inte vart de är XD men jag hittade den ganska snabbt ändå!

Nu ska Linda låna datorn och kolla E-nummer.
CIAO!

Söndag

Jaha så var det söndag igen, tiden går så jäkla fort!
Igår var jag på bröllop! De var så fina! Jättekul. Och så var det första gången jag var på en borgerlig vigsel. Det var lite annorlunda. Det gick väldigt fort, för jag menar, när man är i kyrkan på bröllop brukar det ju ta ganska lång tid. men detta gick jättefort och det var väl bra det :D
Efter vigseln så skålade vi lite och pratade en stund med de andra som var där, sen när de skulle ha middagen hemma hos min kusin så åkte vi hem. Alltså, mamma, jag, Tove och Oscar. Men först stannade vi på donken och käka mcfeast.
Haha vi satte oss ute och skulle käka men det var verkligen ett misstag! Blåste som bara helvete! Kändes som om halva hamburgaren hamnade i håret XD och att resten flög bort. Det var nästan så! haha guld. sen åkte vi hem.

Jag färgade håret och fixade iordning mig för vi skulle till Ronny och Kristina på förfest. Nattalie och Linda var med. Jättetrevligt! Sen drog jag, Linda och Ronny vidare till Husaren. Nattalie skjutsade! Måste försöka komma ihåg att ge henne bensinpengar! Det glömde jag faktiskt växla. :(
Husaren var okej. Aslite folk när vi kom dit bara. Men sen kom det fler och fler. Tove kom dit också för de firade hennes kompis Linda som fyller 20 år på måndag. (grattis till henne!) HAHAHA jäklar var tove var full, skitkul! :D Så skulle hon jobba idag också, smaaart men hon skulle inte börja förns vid tretiden ändå. Så det var väl okej XD
ja, rätt o slätt så har det vart en skitbra helg!


nattalies bilder


HAHAHA snyggt Nattalies bilder

tävling

jag tävlar just nu om spotify med nån annan kille hahaha håll tummarna för att jag vinner! :D


Annars är det FREDAG! Så jävla gött! Men den här veckan har faktiskt gått jättefort, mycket fortare än vad jag trodde. Fast det går ju iofs ganska långsamt ibland eftersom alla var tvugna att ha sen semester istället för tidig som jag.

Jajajaa, i helgen kommer jag iallafall ha askul, idag ska jag hänga med Rasha hemma hos mig. Imorgon ska jag på bröllop för att en av mina låtsaskusiner gifter sig! Ska bli jättekul! Kommer säkert bli fint och så. Sen till kvällen blir det utgång med bästa LINDA! Det var så längesen nu tyckte vi så det är lika bra att dricka öl nu. sen på söndagen ska jag nog dö, sova eller bara ta det massa lugnt! kommer bli gött



töntig?

puh, äntligen hemma och har hunnit käka och så. Är hemskt trött idag! Helt stört.
MEN! När jag cyklade hem från bussen så mötte jag en liten kille på en enhjuling! en enhjuling!! Kände mig som största tönten, jag menar här kommer jag med en cykel med två hjul och han klarar sig med bara ett! Jag borde nog skaffa en såndär cykel, verkar ju asballt. Kommer säkert döden dö men med lite övning kanske.

Man känner verkligen vad tråkiga arbetsuppgifter man har på jobbet när alla andra har semester, när jobbkompisarna är där så känns det så hemskt mycket lättare att jobba. Hoppas verkligen att de närmaste veckorna nu går jättefort så att folk kommer tillbaka någon gång!

Sen ska jag faktiskt på bröllop på lördag kom jag på! Blir nog fint, var längesen jag var på bröllop nu. Vi ska bara vara där på själva vigseln för de skulle inte göra någon större grej av det. Men vad sjutton ska man ha på sig?

sick

jag kollade nyss på klockan, och GISSA vad den var?? 13:37 ALLTID! varje dag på jobbet. sicksicksick

Idag ska jag fan rycka upp mig och ta tag i detta jag jobbar med. Annars jäklar!
Igår var jag hos mamma med min kusin med familj, jättetrevligt och barna blir så stora nu jäklar. Vi börjar bli gamla allihopa! Not OK

Äh jag har inget vettigt att säga, ciao!

WORK

Sitter på jobbet och ugglar. Går verkligen inget vidare idag, är inte alls pepp. Jag når inte ända fram idag. Jag måste försöka rycka upp mig! Såhär kan jag ju inte hålla på liksom

Ikväll ska jag träffa min kusin Maria med familj. Ska bli skoj, träffar ju inte dem allt för ofta precis, sist var nog förra sommaren! Aslängesen ju!

Nej nu ska jag rycka upp mig och ha lunch snart, hungrar ihjäl.

SEN TYCKER JAG ATT ALLA SKA KOMMA TILLBAKA FRÅN SEMESTERN OMGÅENDE!
Förjäkla tråkigt här, ensamt!

Nära slutet

Ja, nu är det verkligen inte långt kvar på min semester, bara idag! Börjar jobba imorgon. Jag är inte jättepigg på det faktiskt. Sen har jag försovit mig LIIITE idag för jag skulle tvätta kl 11, har inte kollat om det är nån som snott tiden än. Men det är ingen fara isåfall, jag har lånat Linda och Theas tvättpluppar.

Igår var jag för första gången i Ryd. Hälsade på Henrik och Samuel som flyttade dit för några veckor sen. Rätt schysst lägenhet ändå! Var kul att träffa dem, Fagge var med också och honom har jag nog inte träffat på typ ja, jag minns inte. Kanske mars? :O Aslängesen iallafall. Så det var trevligt, vi satt på balkongen och lyssna på skivor.

Nej, nu ska jag gå ut på min balkong och röka, sen ner i tvättstugan!


----

Ingen hade snott tvättiden som tur var! Men det är jäkligt jobbigt att tvätta alltså, särskillt där nere, känns inte som om kläderna blir rena, eftersom det är så jäkla sunkigt där. Men det kanske är så i de flesta tvättstugor. Men de borde verkligen tänka på att kanske börja renovera där snart? Jag menar, de sa att de skulle göra det när jag flyttade in, och det är rätt längesen nu. :( Jaja.

Idag är det sista dagen på min semester och den spenderar jag i tvättstugan. Så kul.


---

Hoho, jag ska göra en egen almanacka! Kommer bli SÅ snygg! hoho
http://personligalmanacka.paulanders.com/

OJ

KOLLA! Den måste jag se! LÄTT!

Fundering

Jag tror nog det blir den här sängen faktiskt. Köper den kanske inte imorgon på IKEA men jag ska kolla på den iallafall. Ganska enkel men ändå snygg liksom! Och så lite roligare färger och mycket kuddar!

hemnes IKEA
IKEA.se

TISDAG

Idag är det tisdag. Blö, snart är semestern slut och jag blir arbetare igen. Usch, fyra veckor går så fort! Haha, och jag har inte gjort ett skit. Likabra det kanske! :)
Imorgon ska jag till IKEA med pappa. Vi ska köpa tvbänk, kolla på en byrå och en säng. Sen ska jag väl köpa lite nya glas också tänkte jag. Blir nog bra. Sen på kvällen blir det bio, Harry Potter! Kommer bli mycket bra tror jag. Hoho :D
Idag ska jag inte göra ett skit tänkte jag. Kanske städa lite. KANSKE

Nej, det är väl dags att kolla på lite tråkiga program på tv.

Ciao!

Regn

Idag har det nog bestämt regnat hela dagen. Vad jag vet iallafall, varje gång jag tittat ut har det regnat iallafall. Ända sen jag vaknade. Skumt väder, aldrig något mittemellan. Antingen för varmt eller för regnigt på sommarn. Det är ju kul.
Sitter och tittar på Amélie från Montmartre, men var tvungen att ta en paus för kaffe och cigarett. Sen kände jag att jag behövde skriva lite. Inte om något särskillt alls faktiskt.
Imorgon ska jag till stugan med min far, ska bli trevligt. Får bara hoppas att vi står ut med varandra, brukar ju bara vara en halvtimma annars som vi orkar. Men man får bita ihop och inte bli förbannad helt enkelt. För han är precis som jag. Lika kort stubin och ska promt göra saker på sitt eget sätt. Även om det inte alltid fungerar så bra. :) Och så skulle nog en av mina kusiner vara där också, med sin fru och barn. Det är inte så ofta man träffar dem eftersom de bor i småland, och dit åker man ju inte jätteofta precis. Det är säkert ett år sen jag träffade dem sist. Så det ska bli roligt!
Nej, nu ska jag se klart på filmen sen är det nog dags att sova.

bonne nuit!

kvällsutsikt

DIE HARD

Jag säger precis som Rasha, VARFÖR ÄR INTE BRUCE WILLIS 30ÅR YNGRE?! Helt sämst att han är såpass gammal. Har är ju så grymt snygg!
Vi hade lite marathon igår, om nu två filmer kan räknas som marathon? Såg Die Hard 1 & 2. Bästa filmerna. Får se 3 & 4 en annan gång.



Så stencool!

Idag sov jag aslänge, för jag kunde inte sova sen inatt eftersom jag har sådan jävla hosta, men lyckades sova tre timmar och vaknade klockan halv åtta och fick ringa till mamma och höra om hon hade Noskapin, för det vart akutjobbigt kunde ju fan inte sova! Noskapin är för de som inte vet typ hostmedicin i tablettform, för tillfällig rethosta. Funkar skitbra, men lite dyrt. Såklart hade mamma det hemma och skulle inte börja jobba förns tio så hon svängde förbi med lite piller innan hon skulle jobba. Sen kunde jag sova ostört i några timmar till, asbra. Min favvopryl idag.

GRILL!

Idag grillade vi, jättegott. Massa kött och god sallad med avocado i. Sånt gillar jag, folk som har avocado. Min favvopryl faktiskt.

Sen fick jag svar från armbandsaffären också, jag fick returnera det och få tillbaka ett nytt. Det känns bra, men jag tycker det är jobbigt att krångla med det. Meeeen jag får fixa med det imorgon, något ska jag ju göra liksom. :)
Får be Nattalie om hjälp, hon ska komma hit en sväng imorgon och spela Wii med mig. Det är bra. Hoppas bara att jag vinner, är en sån hemskt dålig förlorare. Asjobbigt.

Nej, frågan är om man skulle ta en sista kopp kaffe för dagen och se om det är något på TV, förmodligen är det inget bra. Förstår faktiskt inte varför de har så dåliga program, varför inte bara visa en massa amerikanskt tecknat typ family guy, american dad, simpsons, south park och sånt. Då hade jag fan tittat jättemycket på TV. Men så smarta är inte TVbolagen. Jag ska banne mig starta en egen kanal och bara köpa in en massa BRA serier. Kommer tjäna mest av alla!

Nej nu börjar det spåra ur, godnatt!

Tisdag

Ja nu var det ju ett tag sedan. Har inte fått tummen ur till att uppdatera bara.
Var ju på Peace and Love för nån vecka sedan, jag hade ju tyckt att det skulle vara lite mysigt att åka på en svensk festival för en gångs skull, men ack så fel jag hade. Sämsta festivalen jag vart på helt klart. T o m jobbigare än Wacken förra året då jag var sjuk och mest låg i tältet och frös. Nej, P&L är inte en festival jag gärna åker till igen, jag menar snittåldern var kanske 14!? Hur kul som helst, jag kände mig jättegammal! Nä, men jag skulle kanske tänka mig att åka på den igen OM Turbonegro spelar VARJE dag, då hade det funkat. Men aldrig att jag ska sova på campingen, det var helt sjukt. Som att vara tillbaka på högstadiet. Och det är inget jag vill uppleva igen, tro mig. Haha, nä nu ska jag sluta vara gammal och bitter. Banden var ju faktiskt ganska bra, jag såg Turbonegro, Satyricon, Mötley Crüe, Håkan, Coffinshakers, Witchcraft, Graveyard, Chris Cornell, a Camp uhm, sen minns jag faktiskt inte, men de tre bästa var helt klart Turbonegro, Satyricon och Chris Cornell. SÅ JÄVLA BRA! ♥

Sen efter P&L så har jag vart sjuk, hosta, feber och ont i halsen. Och det ger inte med sig. Snart har jag vart sjuk halva semestern, GÖTT! Jag vet att man kan sjukanmäla sig och sådär men jag orkar inte krångla. Men blir det inte bättre framåt slutet på veckan så får jag väl gå till VC och kolla vad det är för sjukdom jag dras med. haha

Och ikväll blire grillning i Grönhult, min ena kusin skulle vara där med hennes man + barn. Ska bli kul att träffa dem, man gör ju inte det så ofta annars. Finns inte tid eller möjlighet då de bor i stora sthlm eller utanför eller vart de nu bor. Däråt iallafall! :)

----

Sen har jag en annan sak att ta upp också. Jag beställde två jättefina armband från Accessora förra veckan. Jag fick hem dem igår. Och sen när jag skulle lägga mig så skulle jag ta av mig det ena armbandet och då gick det sönder! Det blev massa pärlor i hela köket! Jag har mejlat dem om detta, om hur man ska göra. Om man kan byta eller om man måste köpa ett nytt. Tycker sånt är så jobbigt, allting ska bara funka. Inget krångel, bara funka. GAH!

Nej, nu ska jag sätta på lite kaffe tror jag.

Hörs!

RSS 2.0