Handbolls EM

Nu har jag hunnit lugna ner mig efter finalmatchen. Kroatien vs Frankrike. I år igen. Kroatien var väldigt sugna på revansch men det höll inte hela vägen. Efter första halvlek stod det 12-12, men sen tog Frankrike övertaget och matchen sluta 25-21 till Frankrike. Det var så jäkla spännande! Satt som på nålar sista halvlek, väldigt intensiv match.
Men jäklar vad arg jag blev att Frankrike tog hem segern igen, hade hellre sett att Kroatien blivit europamästare. Jag menar Ivano Balic är nog världens häftigaste snubbe. Så jäkla tuff. Det hade vart så jäkla gött om de vunnit i år.
Var det någon mer än jag som såg matchen?




Ivano Balic, bild hittad här.

Robinson

Rätt person vann Robinson! FAN VA GÖTT! Nu slipper jag vara sur hela kvällen, jäklar vad jobbigt det hade varit om Jimmy hade vunnit. Då hade jag struntat i att gå ut ikväll. Men snart ska jag och Linda åka in till Skövde och göra stan osäker. Var säkra på det!


Kväll

Ikväll blir det utgång med Linda. Vi ska dricka öl och kolla på band på husaren. Men först ska vi kolla på Robinsonfinalen. Kommer bli kanoners. Men eftersom jag slarvat med kaffedrickandet idag så har jag ganska ont i huvudet, jag får slänga i mig en kopp till och en värktablett, det kommer nog göra susen.




Köpte jättefina skor när jag och Tove var inne i Skövde förut också. Jag blir ca 190cm i dem, skittufft. Fast det är lite för kallt att ha dem på sig ikväll, plus att jag har lite skoskav. Inte okej.


Shoppingdags!

Snart kommer min kära syster hit. Vi ska åka till Ica Maxi (eller Elins Esplanad som de envisas med att kalla det nuförtiden). Handla massa mat. Jag vet att jag ska köpa ris iallafall. Sen vet jag inget mera. Men blir säkert nåt gött.


Ska tydligen vara kallt ute. Vart är sommaren?

Godmorgon!

Vaknade faktiskt till halv elva idag. Helt otroligt. Har inte gått upp innan elva på flera dagar. Känns underbart.
Idag är det lördag vilket för min del kommer innebära ganska många öl.
MEN! Jag och Linda har ett dilemma. Vi vill ju se på Robinsonfinalen, som slutar 21.25, och efter det så går det ingen buss förän halv ett ungefär. Busslivet på lördagar suger. Enda bussen som är vettig att åka med in är den som går 20.37 (eller när den nu går). Allt innan är grymt för tidigt och den efter är för sen. I-landsproblem #1.


Nu ska jag fundera på detta problem och käka frukost.


Västtrafik kan man lita på när det gäller dåliga bussar på lördagar.
Borde vara deras nya slogan.


AJ

Mitt huvud går snart i två bitar, vart är värktabletterna när man behöver dem?!




Kan i och för sig bero på för lite kaffe.

Ännu en händelselös dag

Jorå idag har jag inte gjort många knop kan jag säga. Tvättat två maskiner tvätt, sett på tv och plinkat gitarr. Har inte ens diskat. Betalat räkningar har jag gjort också. Hade ju vart gött om allt var gratis alltså. Kollat lite på platsbanken, hittade inget vettigt. Bara några sommarjobb som jag tänkte söka. Bättre än inget liksom.

Nu ska jag käka stroganoff för tredje gången på två dagar. Livet är gött!
Sen blir det Star Wars hos Linda och förhoppningsvis Skavlan.



May the force be with you

Fredag

Nu är det äntligen fredag igen. Tiden går så fort fast man inte gör ett dugg, trodde tiden skulle gå mycket mer långsamt när man var arbetsbefriad. Men samtidigt orkar man knappt göra någonting längre. Känns som man inte har någon ork. Inga rutiner alls. Det tycker jag är jobbigast. Men tiden den går iallafall.

Snart tänkte jag gå och handla lite, måste komma ut och få lite frisk luft. Ikväll sk jag nog se på film med Linda, blir väl lite Star Wars kan tro.

Nu ska jag hänga upp tvätten. Tjohej

Return of the Jedi

Kom precis hem från Linda. Haft en skitbra kväll igen! Vi bakade goda muffins, kollade på Robinson och på Return of the Jedi. Fick med mig lite muffins hem också. Ska försöka att inte käka upp alla ikväll. Skulle tydligen bli muffinsmunkar men jag vet inte riktigt hur det blev, gott vare iallafall.

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Ska försöka komma upp i något sånär bra tid imorgon.

Nattinatt!


Muffinsmunkar.

HEMMA!

Kom hem för en stund sen. Jag tycker att jag har varit väldigt duktig idag. Jag har tränat, tvättat, bytt lampa i hallen och korvstroganoffen puttrar på spisen. Sen behöver jag inte göra ett dugg nödvändigheter mer idag. Utan jag ska in till Linda om nån timma och kika på Star Wars.
Vi har blivit nördarnas nördar. Jag gillar det faktiskt.



Mat.

Torsdag

Usch jag är så trött.
Nu ska jag in till Skövde och träna om en halvtimma.
Vi hörs va...

Hej mitt vinterland

Jäklar vad det snöar!


Okej, inte världens bästa bild kanske, men ni fattar...

Bra kväll!

Haft en bra kväll med Linda. Tittade in hos henne vid femtiden, vi glodde Star Wars: Episode V The Empire Strikes Back, Robinson och I en annan del av köping. Så fick jag god kladdkaka med blåbärsglass. Det var gott, fick jag igår också. Inte så tokigt.

Nu är jag faktiskt jättetrött fast klockan bara är tio. Lika bra att gå och lägga sig snart. Börjar bli gammal.


Imorgon ska vi kolla på Star Wars: Episode VI Return of the Jedi. Och Robinson då. Jag har inte kollat på det förut men det ska tydligen snart vara final, Linda försöker uppdatera mig om läget.
Hoppas att ni haft en lika bra kväll som jag!




Nu vill jag ha en sån här. Jag hade vart ballast i kvarteret.

Snöstorm

Det ska tydligen bli snöstorm och 30cm snö idag. Inte så kul när vi tänkte åka till farsan och fira hans födelsedag i efterskott, inte vågar vi ta bilen på alla slingriga skogsvägar som det är hem till pappa. No way josé säger vi då. Det får bli en annan dag.

På tal om snöstormen så börjar den ta sig lite nu. Hoppas det inte blir värre än såhär, hade vart döjobbigt.






Snö på huvudet får man också, tur att det är uppsatt annars hade det blivit lockigt och bångstyrigt. Inte okej.

Monsterbullar

Har precis kommit hem från Nattalie. Hon bakade bullar igår och det var verkligen monsterbullar, stora som knytnävar! Synd att jag inte hade med kameran så jag kunde dokumentera dem, för de var verkligen hur stora som helst. Och goda som attan!
Linda och Nattalie käkade en var, jag tog två. Nu är jag mätt.


Star Wars

Kom precis hem från Skövde, har faktiskt orkat ta mig dit för att träna idag. Pjuh, och det kändes att man inte tränat på över en vecka. Lite jobbigare än vad det brukar vara. Får se till att bättra mig på den punkten, är oftast för lat för att dra mig dit. Men här ska det bli andra bullar! Kanske.

På tal om bullar så har Nattalie gjort skitstora monsterbullar idag. Bullarna ska jag och Linda käka upp imorgon, hur bra som helst med kompisar som är bra på att baka! Sånt uppskattar man!

Nu ska jag försöka laga mig lite mat för jag håller på att dö av hunger sen ska jag in till Linda och kika på Star Wars, hur bra som helst det med!


Dagens viktigaste inlägg!

Men gud, Aftonbladet försöker skoja till det lite. Kul att ironin inte ens var rolig.



ajsomfan!

Mördade precis min ena stortå. Körde över den med min kontorsstol. Gjorde förjäkla ont kan jag säga. Har bara oflyt idag, vaknar sent och kör över tår med stolar. Ska inte köpa någon trisslott idag med andra ord.

Ikväll blir det iallafall ljusparty hos Carro i igelstorp. Drar med mig Rasha dit och shoppar gärnet! Jag gillar doftljus, behöver köpa ett till med mullbärsdoft. Den är nog min favvo, luktar förjäkla gött!



Syns kanske inte så bra, men det är nästan slut. Ska köpa ett likadant till.


Nu ska jag fylla på med kaffe och kika när det går lämpliga bussar.

Tjingeling!


Lurad 2

Jag har blivit lurad igen. Av mig själv den här gången. Hade ju tänkt mig att jag skulle gå upp kl 8:00 idag för att hinna träna och såntdär på förmiddagen. Ställde om klockan så att den skulle ringa åtta. Gick och lade mig och sov, och vaknade kl 11:45. BRA JOBBAT LINN! Du glömde sätta på klockjäveln! Nu är hela min dag förstörd bara för det. Iallafall var hela förmiddagen förstörd.
Nu ska jag käka frukost. Man kan faktiskt käka frukost halv ett om man känner för det.


Lurad

Jag känner mig oerhört lurad av Johan Falkfilmen jag och Rasha såg nyss.
Rasha hade fyllt mig med en massa förväntningar om att Joel Kinnaman skulle ha en het sexscen i den här filmen. Jag och Rasha väntade tålmodigt på att just den här scenen skulle komma. Väntade och väntade och väntade. Men kom det någon sådan scen då? Just det, nej det gjorde det visst inte. Jag känner mig lurad och besviken. Tror inte jag kan förlåta Rasha för detta, någonsin. Så besviken.
Vi plågade oss genom en hel Johan Falkfilm. For nothing. Ni skulle lika gärna kunna skjuta mig nu.

Men okej, Joel Kinnaman är snygg. Det är han faktiskt.


Joel Kinnaman

Tydligen ska Joel Kinnaman vara världens bästa man. Inget jag har upptäckt än i vart fall. Men jag ska ge honom en chans idag, jag ska faktiskt kolla på nån Johan Falk film med Rashaflashapasha. Jag tror inte jag gillar det, men det kanske jag gör.


Nu ska vi iallafall dra till Statoil och köpa goda saker att förtära till filmen!
Tjohej!




Jag bjur påren! För vi är bjudare. HAH YYY

Min farsa kan han

Hittade min gamla gitarr som låg och skräpade i sovrummet. Har inte spelat gitarr på jaa. Jag vet inte hur länge. Så eftersom jag är för lat för att ta itu med disken så började jag plinka lite på den, och nä jag hade inte ens glömt bort hur man gjorde! Så nu kan jag ju stolt meddela att jag lärt mig två nya ackord idag. F#m och Bm. Bm kunde jag i och för sig sen innan men kom inte ihåg hur man gjorde. Och vet man inte hur man gör saker ringer man till pappa, så berättar han oerhört pedagogiskt hur man gör. Han sa bara åt mig att göra si och så, sätt fingrarna där och där utan att han ens såg vad jag gjorde! Hur bra är inte det? Min farsa kan han.

Nu funderar jag faktiskt på om man kanske skulle ta tag i disken ändå. Börjar få ont i fingrarna...



Söndag

Godmorgon!
Idag är det söndag. Skulle egentligen åkt till min far som fyllde år igår men min syster skulle jobba idag så det får bli till veckan istället.
Och på tal om veckan så hoppas jag verkligen att de hör av sig från ett jobb jag sökt! HÅLLER TUMMARNA SOM SJUTTON! Jag pallar inte att sitta hemma hur länge som helst. Jag behöver rutiner, annars får jag inget gjort.

Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på vem vet mest, frågesport är skitroligt och jag har inget att göra.


Gåva

För Haiti. 50kr





Skriv KATASTROF i ett sms så ger du 50kr till rädda barnen som arbetar för barnen i Haiti.
www.rb.se

Färdig färgat!

Helt färdig färgad nu. Gött att slippa se så tunnhårig ut. Känns bra!
Nu ska jag laga en massa mat. Köttfärsås och spagetti!



Snart klart

Nu har jag snart gjort klart allting jag tänkt fixa med idag.

• Jag har dammsugit, diskat nästan allting utom en skål och en stekpanna.
• Fikat med Rashi, med märkliga tigerkakamuffins hon hittade på ICA som hade eftersmak av fisk tydligen (tyckte Rasha iallafall)
• Snart färgat håret klart.





Ska bli gött att ha allting iordning. Sen kan jag börja slappa sönder soffan.
Linda skulle tydligen komma hem ikväll också. Najs, hoppas hon vill vara pensionär med mig och kolla på Stjärnorna på Slottet med mig!

Näsblod

Något som är ganska jobbigt är att jag blöder näsblod nästan varje dag i perioder. Det suger. Fast det har blivit mycket bättre på senare år, inte alls lika ofta och inte alls lika mycket. Förr kunde man stå hur länge som helst och försöka få stopp på blodflödet. Inte så jäkla rockigt när man är 14 år kan jag säga, då var det piniiit!
Men nu så händer dessa perioder mer sällan känns det som (ta i trä) och inte alls lika långvariga. Till exempel så har jag bara blödigt näsblod typ 4 ggr den här veckan. Hur awesome är inte det?!



Godmorgon

Ja. Godmorgon, så gick med med att gå upp tidigt idag. Sov som en sten till tolv. Men jag är fortfarande supertrött. Jobbigt.
Idag ska jag ta tag i disken som jag har låtit ligga allt för länge nu, sen ska jag färga håret. Det börjar bli dags nu. Kan ju inte ha hur mycket utväxt som helst, ser ju störtlöjligt ut.

Annars så fyller min kära far år idag. Tänkte ringa och säga grattis men det var inte så lätt att få tag på honom, han är väl ute och grejar kan tänka. Grattis iallafall!

Dags att sätta på lite kaffe nu iallafall så man kommer igång!

Stranger

Nu ska jag och Rashiflashi kolla på no country for old men. Bilden har ingenting att göra med filmen, den är mest för att skrämma er MUHAHAHAHAHA. Dröm sött!



Byta lampa

Min taklampa i vardagsrummet gick sönder inatt. Smäll sa det och den lös inte mer. Så jag skulle byta den nu. Men jäklar ved meckigt det är att få loss glaskupan (eller vad heter det?). Och sen när jag väl fått loss den så ligger det tre döda flugor och en harskrank i.  ÄCKLIGT!!
Hade ingen lampa att byta med heller. Hrmpf. Måste gå och handla idag alltså. Jobbigt.

HALLÅ DET ÄR FREDAG IDAG!!

HEJ OCH GODMORGON!
Idag är det fredag om jag skådat mina stjärnor rätt! Det känns riktigt bra, för då är det helg för mig. Då kan man tillåta sig slappa så mycket man bara orkar! Tur var väl det nu när jag sov till tjugo över tolv. Det hade inte varit okej på en onsdag liksom, men eftersom det är fredag så är det okej!

Nu ska jag käka frulle och planera in vad jag ska göra idag.
TJOHO!!

Crank

Crank var skitbra och Jason Statham är skitsnygg nu ska jag sova. Godnatt!






Bildkälla här & här

Sällskapssjuk

Jag har varit väldigt sällskapssjukt idag. Ändå har jag haft besök av både bästa Nattalie och min kära mor. Käkade god pizza med Nattalie, och fikade muffins med mamma som luftade elementen som numera är varma igen. THANKS MOM!!! Superbra verkligen, hur gött som helst helt enkelt.
Meeeen det kändes inte riktigt bra ändå. Och vad gör man när det inte känns bra? Jo, man ringer sin ryss, och ryssen kommer. No problem Linn säger hon då och kilar snabbt som ögat hit. Det är vad man kallar bra!
Jag har rosett idag. HAHA och behöver färga håret rätt mycket. Nu börjar det bli lite akut. Får göra det en dag när jag har tid. höhh...



Kallt

Tycker att det är förjäkla kallt i lägenheten igen. Det krävs två filtar, dunsockar och massa värmeljus för att jag ska få upp värmen. Det känns verkligen inte okej. Ringde iallafall till min mamma nyss, hon kommer hit när hon slutat jobbet. Hon skulle plocka med sig en luftningsnyckel (heter det väl?) så vi kan lufta elementen. Förhoppningsvis så blir det lite varmare efter det. Låg ju och frös hela natten, fast jag har ett jättetjockt duntäcke. Vintern tar hårt på mig, jag börjar bli klen.
Men jag gillar vintern fortfarande, visst hade det varit gött att kunna ha massa fönster och balkongdörren öppen och gå runt i shorts men det kan jag vänta på lite till. Det kommer ju det med så småning om. Och då vill man att det ska vara höst/vinter igen. Haha aldrig nöjd.

Ska i vart fall bjuda mamma på blåbärsmuffins som jag bakade igår. De blev väl lite torra och smaklösa men vafan bara man har lite kaffe till så funkar det.
(jag har blivit så huslig sen jag blev arbetsbefriad, bakar och fixar jätteofta, det trodde man aldrig)


Frukost

Nattalie ringde precis. Så nu blir det frukostpizza!! Jäkla gött faktiskt.
Sen ska jag nog försöka ta mig ut och gå en promenad idag, så man får lite frisk luft. Har suttit inne i den här lägenheten så länge nu så jag behöver ut och luftas.

Nu ska jag plocka i ordning på bordet!

Snö

Det snöar som sjutton! Lite mysigt, men man drar sig för att gå ut faktiskt. Tror jag struntar i att åka in till Skövde och träna idag. Jag är för lat för det just nu. Det enda jag ska göra idag är att fixa mitt CV och ringa viktiga samtal.



HAH!

Nu är jag ändå uppe ganska tidigt! Den var ni inte med på! Jag kanske snart lyckas med mitt bytadygnsrytmprojekt.
Har precis satt på lite kaffe och ska väl snart käka lite frukost, i lagom tid idag (alltså inte efter 12).
Känns ganska gött idag!



Huset vid sjön

Kollade precis på Huset vid sjön på trean. Ujuj, den var väl lite märklig men ganska fin ändå. Bra avslut på en tisdag iallafall. Och ja, jag lipade.

Nu ska jag snart lägga mig tror jag. Imorgon ska jag ragga referenser till tusen!

GODNATT!

Lite uppgiven just nu

Jag känner mig lite uppgiven just nu. Har kommit fram till att det finns två jobb som jag kan söka. TVÅ! Varav det ena vill jag helst inte jobba med eftersom det inte är så säker lön där, rörlig lön känns just nu asjobbigt.
Här går man ut starkt som fan och så ser man att det finns två jobb. Jäkla skit. Fanns iofs ett till men det var i Falköping. Lite för långt bort, förmodligen skulle man behöva åka hemifrån runt fyratiden på morgonen varje dag för att komma dit i tid. Inget man pallar i längden. Usch och elände!

Nej, man kanske skulle köra komvux istället? Utbilda sig ordentligt. Men vad sjutton ska man plugga? Jag har ju funderat på informatör (eller något inom kommunikation), journalist eller liknande.
Har faktiskt funderat lite på bibliotikarie också. Men det känns lite dumt eftersom att min mamma är det. Borde inte kännas konstigt kanske, men jag tycker att det gör det. (Kom på något eget liksom!)

Nä, nu ska jag försöka få tag i morsan så hon kan läsa igenom mina ansökningar och ge mig lite kritik.

Nu ska saker och ting bli gjorda

Nej nu har jag varit alldeles för lat alldeles förlänge. Nu ska saker och ting bli gjorda här! Får bara hålla tummarna på att jag pallar detta så att inte facebook lockar allt för mycket när det blir lite motigt. WISH ME LUCK!




Har till och med städat skrivbordet! Linn är fixarn!

Avatar

Avatar var nedrans bra! Jäkligt mäktig och vacker film. Så mycket känslor, jag lipa för att det var fina miljöer liksom, hur blödigt är inte det? Nu vill jag också vara blå, tuff och tre meter lång!




Bildkälla


Nu ska jag ta en kopp thé och sätta mig i soffan. Blir nog läggdags ganska tidigt idag, känner på mig att jag kommer bli skittrött snart.


Äntligen!

Ikväll ska jag och Rasha kolla på Avatar. FINALLY!
Kommer bli så jäkla rockigt att jag nog kommer trilla av stolen. Förmodligen.



Fika

Nu har farsan precis åkt hem.
Vi kikade på vem vet mest och deadliest catch, drack kaffe och käkade nybakade muffins. Det var gött. Trevligt att det kommer någon på besök också så man tar tag i disken nångång.




Nu ska jag hänga tvätt!

Besök

Snart kommer farsan på besök. Jag städar som en galning. Eller, nja, det är väl inte så stökigt men jag plockar undan i rask takt!

Jag hittade ett örhänge jag trodde jag hade tappat bort förut också, det lönar sig alltså att städa lite ibland.



Nä, nu ska jag lyssna på maiden lite mer och plocka lite mer.

Tjingeling.

Mission Accomplished

ÄNTLIGEN KLART!
Och nu är jag hur sugen som helst att pussla ett till, men jag har inget mer pussel. Får väl gå hem till mamma en dag och kolla om hon har något bra.





Pappa skulle ju kommit hit idag, men han fick förhinder. Tråkigt tycker jag. Men han skulle komma hit en sväng imorgon istället.


Sen hände det en jättemysko sak imorse!
Jag vaknade av att det skvalpa och lät som att det rann någonstans. Första tanken var väl att jag råkat glömma att stänga av en kran eller något innan jag somnade inatt. Så for upp och kikade på mina kranar, men de var ju inte på. Sen tänkte jag att det kanske låter i stuprören, regnar det? Nej det regnade inte. Sen hör jag att det låter vid väggarna. Och då är det elementen som låter jättekonstigt.
Jag blir ju livrädd (oteknisk som jag är så tror jag att det kommer börja läcka ur dem bara för att det låter konstigt i dem) så jag stänger av alla element förutom det på badrummet. Sen gick jag och la mig igen och sov lite till.
Sen pratade jag med Linda och det hade vart likadant i hennes lägenhet. Knepigt. Elementen funkar i vart fall inte så det är lite kallare än vad jag är van vid, hoppas de fixar det här snart! Så det inte blir ännu kallare. Mysko, det läcker väl någonstans och det är inte här. Knäppt!


Actimel

Kvällen spenderades med min ryss som för övrigt blivit jättefin i håret! Vi glodde på Skavlan och på halva Heat, sen orkade vi inte mer. Eller ja, helt plötsligt så hade vi missat halva filmen eftersom vi var tvugna att kommentera allt de gjorde med ytterst fin brittisk accent. (Och ja, det var så vackert!) hah..
Sen drack vi massa thé. (te? té? thé? whatever) Det var iallafall gött.

Jag är snart klar med pusslet också, snartsnart!


Imorgon kommer min pappa på besök. Då gäller det att gå upp tidigt så jag hinner städa lite så han inte tror att jag lever i en svinstia.

Nu ska jag pussla lite mera sen sova.


Kvällens oförglömliga citat:
Rasha: Jag har svårt att få upp den. Så jag ska nog prova Actimel!

Ja du Rasha, nu är du nog lite bakom flötet om man säger så. HAHA

Pussel

Det går framåt!




Nu börjar det hända lite saker. Jag varvar pusslande med jobbansökningar idag. Jag har inte lust att sitta hemma längre, måste få tag på ett jobb. Jag tar vad som helst, bara jag slipper sitta hemma och glo. Så jobbansökningar it is..
(Fast det är bra mycket roligare att pussla)

Fredag!

Idag är det fredag.
Jag vaknade sent som vanligt, men det var faktiskt för jag satt uppe halva natten och pusslade. Det går framåt nu! Jag blir nog klar nån gång iallafall, det är inte helt omöjligt att jag klarar av det.
Idag vette sjutton vad man ska hitta på, Rasha skulle åka in till Skövde och bli fin i håret, bleka och färga och greja. Jag får väl hitta på nåt annat. Jag borde nog också färga håret när jag tänker efter, för mycket utväxt, jag ser tunnhårig ut. Inte okej.

Nu ska jag leta reda på frulle innan jag hungrar ihjäl.


X-MEN

Jag och Rasha kollar x-men ikväll. Det är sjukt tufft och vi gillart som fan. Fast vi vill båda ha Mystiques krafter, det hade ju vart ascoolt. 2 & 3 glos det på idag.





Segt

Jag kom inte upp förns nu, och ska dra till bussen om en halvtimma. Sjukt jobbigt. Men det är inte så stressigt ändå, jag ska bara in och träna med Rasha och Denise. Men det är jobbigt ändå, för jag ville verkligen inte gå upp först. Jag blir så barnslig med detta. Sova är min grej.

Galen

Jag börjar bli helt galen på det här pusslet, varför valde jag 1000 bitar när jag kunde tagit typ 25 bitar?  Men det är faktiskt ganska underhållande. Man får något att göra liksom.
Jag behöver nog ett större bord också, börjar bli lite jobbigt.





Förresten så åt jag årets första semla för min del idag. Jag, Linda och Nattalie gick fram till stan och kollade om det fanns, och det gjorde det. And it was guuuuuud! Hann inte fota den ypperligt fina semlan för vi käka upp dem på en gång. Synd att det gick så fort.

HAH!

Mitt dygnsrytmsprojekt gick åt helvete idag. Jag vaknade halv ett. Så jäkla dåligt. Jag skyller på att jag var hemma hos Linda till halv ett igår natt och kollade på film, family guy och maidendokumentär. Att jag då blev lite slutkörd och var tvungen att sova i nästan 100 år. Nej detta var faktiskt inte okej.

Nu ska jag försöka fixa iordning mig lite och gå in till Linda och se vad hon gör.

Shoppa

Gick till ams förut, men det var sådan kö så jag tror jag ringer och bokar en tid istället, eller går dit när de öppnar på torsdag. Får se lite hur jag gör. Efter jag var på ams så drog jag och Tove till Candela Second Hand. Jag hittade ett kassettband med Michael Jackson "thriller". Lite dumt kanske eftersom jag inte har en bandspelare som funkar, men det var en kul grej iallafall. Så hittade jag en bok och en finfin liten burk.

När vi gick där ifrån så drog vi in på leksaksaffären en sväng, vi har inte vart där på evigheter nån av oss. Jag har iallafall inte vart där sen jag sökte ett jobb där för ca 2 år sedan. Det var kul, massa gammal skit man lekte med när man var liten, de rensar inte i lagren i onödan alltså!
Jag köpte ett pussel, så ikväll ska det pusslas gärnet!




Sen måste jag lägga upp en bild på min tröja också. Min snyggaste tisha, eller iallafall top 5. :)



Festival

Pratade med Linda lite igår om festivalandet i sommar.

Jag vill ju supermegajättegärna åka till Sweden Rock i år. Dels för att det är den trevligaste festivalen jag vart på, dels för att det var väldigt längesen sist. Men först och främst för att Danzig kommer dit i år. Jag menar hallå! Danzig! Sen kommer ju behemoth och watain också, sen vill jag se Anvil.
Men gissa vad det ska kosta då?! Nära 3000kr bara för biljett och camping. INTE OKEJ! Det har jag bara inte råd med, och jag betalar inte 3000kr för att se så få bra band. Det är de märkliga med Sweden Rock, de bokar bara kassa band och några guldkorn. De verkar tro att det är ballt att boka kassa b-band. Men det är inte ballt överhuvudtaget, utan man ska boka massa bra band. Då hade det varit som det ska vara. Nu är det bara löjligt.






Men sen kom vi och tänka på Sonisphere Festival. Här ser man Iron Maiden och Slayer för typ inga pengar alls! Iallafall sjukt mycket billigare, 800kr eller vad det kostade.
Nackdelen är väl att det bara är över en dag och inte tre/fyra dagar som man är van vid. Men det kan nog vara bra det också i och för sig, man luktar inte skit och man känner sig säkert bra mycket fräschare än annars. Så det kan nog vara guld!
Frågan är väl bara om det finns biljetter kvar. Det har jag inte orkat kolla än.





Annars har vi ju alltid Metaltown, synd bara att det enda bra bandet som släppts hittills är Nile. Men det kan ju faktiskt lika gärna väga upp hela festivalen. Jag vill gärna se Nile igen. Såg dem senast i oktober 08 (tror jag), och det var sjuktsjuktsjukt bra!
Men de skulle släppa fler band 26 januari stod det på hemsidan. Så det är bara att hålla tummarna på fler kanonbokningar!





För utlandsfestivaler vet jag inte om jag orkar med längre. Jag måste ta körkort först tror jag. Mycket mer schysst att vara i Sverige där alla förstår vad man säger och det finns mat som man känner igen.
Nu ska jag fixa håret sen ska jag dra till centrum och handla + gå till ams. Jobbigt.

Trött

Gick precis upp. Det här med att fixa en bättre dygnsrytm är inte så lätt som man tror.

Idag ska jag faktiskt göra lite vettiga grejer, jag ska gå och handla och gå till ams. Sen kanske man skulle dra till Skövde och träna också men jag känner mig inte riktigt frisk än så det får vänta lite till.


Nu ska jag försöka fixa en kopp kaffe innan jag somnar på stället.

VINST!

Var precis på Statoil och köpte cigg, men så kände jag att det var en jäkla bra dag så jag köpte en trisslott också. Väntade tålmodigt att skrapa lotten tills jag kom hem, så när jag slängt av mig jackan och sparkat av mig skorna så slet jag fram lotten och letade febrilt efter ett mynt att skrapa med. Sprang sedan till soffbordet och började skrapa.
Och sedär, jag hade rätt! Visst fan var det en bra dag! Jag vann hela 25kr! Jag har alltså inte förlorat några som helst pengar på att köpa en lott. WIN WIN!

TOP 5

Okej, här kommer en ny top5-lista.



#1 Jake Hoffman
Beskrivning: Jag blev helt nerkärad i honom igår när jag såg click.
Jag dog helt ärligt, så grymt söt.






#2 Altaïr (Assassins Creed)
Beskrivning: Ja, jag vet att han är en figur i ett spel, men det hindrar inte att han är sjukt het! Jag menar jag fullkomligt älskar hans dialekt och coola moves.








#3 Hayden Christensen
Beskrivning: När jag såg Star Warsfilmerna igen nu härom helgen så upptäckte jag för första gången att han dendära Anakin faktiskt var grymt snygg i episod 3. Hur kan jag ha missat det tidigare? Kan man skylla på för unga år när man såg den sist eller bara att man helt enkelt var blind? Jag var faktiskt ganska gammal när den kom ut (2005) så unga år kan jag inte skylla på precis. Himla snygg iallafall.








#4 Hugh Jackman
Beskrivning: För att han är så grymt häftig, och har häftiga muskler. Snygg också!







5# Ryan Gosling
Beskrivning: Bara för att han är grymt snygg och bra i the Believer.







Det var allt för den här gången, nu ska jag kika om jag hittar någon mat.

My personal driver



GRATTIS RASHA!


Rasha har tagit körkort!

STORA GRATULATIONER!



Äntligen har du tagit körkort! Jag har haft ont i magen heladagen för din skull och skickat massa styrka via telepati. Grymt bra jobbat!

Godmorgon!

Min plan idag var ju att fixa en bra dygnsrytm. Gick väl sådär om jag ska vara ärlig. Jag hade ställt klockan på 08:00, men när jag vaknade så var klockan 09:45. Jag har alltså snoozat helt utan min vetskap. Det är creepy. Lite creepy. Men jag kom iallafall upp innan klockan tio och det är en stor förbättring eftersom jag inte lyckats komma upp innan 13:00 de senaste dagarna.
Nu ska jag iallafall börja mitt nya liv som morgonpigg. Hur nu det ska lyckas, jag är inne på min andra kopp kaffe men jag har fortfarande svårt att hålla ögonen öppna...




"You can sleep when you're dead!"
Så kände jag i natt kan jag säga, men definitivt inte just nu. Varför är man så åt helvete pigg på nätterna för? Då ska man helt plötsligt göra en massa saker som man inte orkade göra under dagen. Knäppa människa. Konstiga egenheter.

SÅ HÄFTIGT!

Jag ÄLSKAR dom här killarna!! Ber så hemskt mycket om ursäkt för ett sådant masspostande av youtube-klipp, men TRO MIG det är värt det! Jag blir bara så glad i hjärtat när jag ser det. Killarna heter Sam Tsui och Kurt Schneider. Supercoola och supertalangfulla killar.













Lögn

Man skulle kunna tro att jag ljugit så mycket så hela käften blivit helt blåsvart.





Men så är det faktiskt inte, jag har bara käkat 1 ton blåbär. Eller inte riktigt, men ganska mycket. Gott var det iallafall, därför ser jag ut som en lila smurf i munnen. Och ja, jag vet att det ser äckligt ut. Men jag är äcklig ♥

Finns det lila smurfar förresten?

---

Hahaha och ja, jag gjorde tänderna extra äckliga :D




 

Jag grät jättemycket till "click". Iallafall i slutet. Jag är så blödig. Var bara tvungen att dela med mig av de här tönterierna. Gråta till en komedi, ja då är man bra olycklig.


TV

Känns som att det enda jag gjort idag är att se på TV. Känns verkligen som man fått ut det mesta av dagen haha. Nä, men det fanns inte mycket annat att göra. Jag har redan städat allting, diskat, dammsugit och tvättat all tvätt så jag hade ingenting nyttigt att göra idag. Därav massa soffliggande och tvtittande.

Just nu kollar på på "click" på trean. Har inte sett den förut men den verkar ju lite smårolig. Men det kommer nog bli väldigt jobbigt och pinsamt, känner det på mig. Och sånt gillar jag verkligen inte. Men vad gör man inte för att försöka bota tristessen.



 


Olivolja i håret del 2

Så nu har jag duschat och fixat. Håret blev faktiskt lite mjukare, men inte så jättemycket. Mitt hår brukar ju vara mjukt så jag vet inte om det blev någon riktig skillnad, men det blev inte värre iallafall! Man kanske måste göra det regelbundet för att det ska bli någon skillnad. Jaja, nu är det rent och fint iallafall.

Försökte ta en bild på håret men det gick inte så bra. Jag är ingen superfotograf precis! Men here you go, syns ingen skillnad eller hur? Fick ju inte filmstjärnelockar iallafall. Typiskt.




Olivolja i håret

Har precis smetat in hela håret med massa olivolja. Det ska tydligen vara bra för håret har jag hört. Vet inte riktigt om det stämmer men jag tänkte att jag skulle testa det. Är det någon som provat detta förut? Jag vet att jag har gjort det nån gång tidigare men jag minns inte om det blev så mycket finare. Jaja, det märker jag när jag duschat sen.

Idag sov jag sjukt länge igen, jag funderar på att bryta dygnsrytmen imorgon genom att gå upp skittidigt. Det måste ju göra susen! Kan ju inte fortsätta såhär precis. Inte rockigt.

Annars är det skitvarmt ute idag, bara 5 minusgrader eller nåt liknande! Helt sjukt varmt. Trodde jag behövde shorts när jag var ute och rökte förut. Kändes konstigt att det blev 15 grader varmare på bara en natt. Men jag klagar inte!


Nä, nu ska jag snart duscha och se om mitt hår blev filmstjärnehår.

Kväll

Ikväll kollade jag och Rasha på the Fantastic 4 1 & 2. Var superbra, käkade också skitgod mat kyckling och klyftpotatis. Vi är värsta kockarna egentligen.
Det var trevligt att träffa henne, känns som om vi inte hade setts på evigheter fast det bara är några dagar. Haha rashaabstinens.

Imorgon är det Söndag. Det är bra. Så ska jag slappa gärnet.

Godnatt folks!

Grattis älskade vapendragare!

Idag är dagen då min bästa vapendragare klarade teoriprovet! CONGRATULATIONS! GRATTIS! HAPPY BIRTHDAY! etc. 
Iallafall grymt bra jobbat! Nu är det bara körning kvar då, sen blir du min privata chaufför.
Hoho vad jag har planerat detta. Kommer bli gött. Behöver aldrig mer gå i hela mitt liv! Haha


(Rasha med cool hatt)





Sen var det ju nån som kommenterade att jag inte kan skillnaden mellan tvättmaskin och diskmaskin. Alltså, jag kan skillnaden men det blir alltid fel när jag ska säga det. Det är väl min enda brist, annars är jag bra på nästan allt.


Nu dricker jag lakritsthé och funderar på när man ska hoppa in i duschen. Efter thét skulle jag tro.


morning

Goddag!
Sov inte lika länge idag. Bra det! Sov bara till tolv eller nåt. Bättre det än till två som jag gjorde igår. Höhö, sömnmaraton it is. Ska försöka få mig en bättre dygnsrytm snart, kan ju inte hålla på såhär i all evighet. Även fast man vill!

Idag ska jag till Sabina och fira att hon fyllt 23år. Kommer bli jättekul! Var längesen man träffade henne (söndags). Så idag ska jag inte göra mer än att dra till systemet och köpa öl. Och kanske duscha då. Men jag ska inte jobba så mycket. Mer än att tvätta lite. Ja, och så diska då. Jag vill ha en tvättmaskin, det hade gjort mitt liv lätt gött faktiskt.

Nu ska jag kolla på tv, och sätta på lite kaffe.




Ja självklart diskmaskin inte tvättmaskin, att man ska hålla reda på så många ord...


Kallt

Det är kallt ute och jag behöver färga mina ögonbryn.






Nej nu ska jag gå ut och röka, sen ska jag fixa håret. HEJ!

Godmiddag

Hu, jag är så trött, så matt. orkar inget. Men det känns iallafall lite bättre med förkylningen idag än vad det gjorde igår. Ska nog vara hemma och vila idag också, hade velat åka in och träna annars men det är nog lika bra att bli helt frisk först. Annars blire nog jobbigt.


Ska hoppa in i duschen nu tänkte jag. hej sålänge

Vinter

Ja, jag är också tvungen att lägga upp bilder. Vi har faktiskt vinter här, första "riktiga" vintern på säkert tio år, säkert.








Man var tvungen att ha raggsockar i tofflorna, men det var ändå superkallt. Säkert 15 minusgrader. Men man ska inte klaga. Jag läste på Aftonbladet att det kanske skulle bli 40 minusgrader nånstans inatt. det kan man kalla SUPERKALLT!





 

Nu när jag visa mina fina raggsockar så är jag ju tvungen att visa de sockar jag har på mig just nu också. Jättefina. Kan vara mina, kan också vara Toves. Vem vet. Jag har ingen aning, jag norpade åt mig alla sockar jag såg när jag flytta. Så det är inte 100% säkert att de är mina...

 


Cool Kids

Råsnor bilden av Tove bara för att den är så snygg!




Här sitter vi i soffan efter att ha kollat lite på polarexpressen hos mamma, men vettesjutton om de däringa brillorna var nåt att ha alltså. Även om de var mycket stiliga, så funka det inte så bra. Eller så är vi helt okunniga om hur man använder dem på rätt sätt. För det såg bara ut som om gubbarna hade dubbla konturer helatiden, och så ska det väl inte va. Eller?

nej!

Jag som skulle fika med Denise idag. Jag vaknar med halsont och tjockt i näsa/öron. Åh jag blir så trött. Så nu ska jag dricka MASSA thé och ha på mig massa kläder + halsduk och dunsockar. Jag ska inte bli sjuk, där med basta. (ofta man säger så då).


Ikväll ska jag iallafall till mamma och äta upp hennes mat. Får hoppas jag är piggare tills dess iallafall. Så jag och Oscar kan snörvla ikapp.

Pride and Prejudice

Kollade precis på Pride and Prejudice på trean. Varför har jag inte sett den förut?! Så underbart finfinfinfilm!! Jag blev hur kär som helst i den. Måste köpa den nu. Åh, den var så sjukt fin...
Men nu ska jag sova tror jag. Är helt slut efter alla känslostormar till filmen ♥

 

 


Ljug

Nåt marknadsundersökningsföretag ringde mig nyss och frågade om jag hade någon rökare i hushållet. Jag sa nej. Blåljög dem rakt i ansiktet! Men även om jag förmodligen kommer att hamna i helvetet efter detta ljugande så känns det ändå bra. Man kanske skulle skaffa nix?

Google

Rasha googlade sitt namn och hennes blogg kom upp på andra plats. Jag var ju självklart tvungen att googla trashkitten också. Och hör och häpna! Jag kom upp på åttonde plats! POWER! Jag trodde inte ens att jag skulle komma med. Haha intressant.

Kom annars precis hem. Köpte julmust på ICA innan mamma skjutsade mig hem. De kostade 5kr!!! FEM KRONOR/RIKSDALER! Helt sjukt billigt, jag köpte en. Mamma köpte två. Så ikväll blir det party. Och party hemma hos mamma imorgon, eftersom det förmodligen blir jag, Tove och Oscar som dricker upp hennes två julmust.
Tänk så billigt med julmust för fem spänn alltså, man kanske skulle ta en sväng dit sen igen och se om det finns några kvar. Kan ju vara bra att ha några på lager ifall den skulle ta slut menar jag...


































(Det var t o m en STOR flaska julmust, inte en fjuttig miniliten flaska utan en stor bra flaska med julmust.)


Trött

Är hemma hos min mamma nu. Har fått god kycklingröra med bulgur till! Skitgott verkligen. Ska väl snart dricka lite kaffe innan vi drar till hennes faster för att fixa lite med hennes dator.

Annars så är jag helt sjukt trött i kroppen efter gymmet, har inte träningsvärk eller så utan är bara trött i musklerna. Jobbigt. Men det går väl över, jag ska nog inte träna imorgon iallafall utan det får vänta tills på torsdag.

Imorgon så ska jag nämligen fika med bästa Denise! Måste ju bli lite uppdaterad om hur jäkla roligt hon hade det i Idre. Sen saknar jag faktiskt mina arbetskamrater redan, även fast jag bara vart borta från jobbet i två dagar så känns det ändå konstigt. Men det känns i och för sig ganska skönt också, hade väl kanske slutat där snart ändå. Känns som om man måste göra något annat nu. Men det hade ändå vart gött att ha ett jobb. Så det är väl prioritet på det nu. På det och att ta körkort. För nu jävlar ska jag ta det!

Nä, nu börjar det bli lite väl tyst i det andra rummet, ska kolla om mamma somnat eller vad som händer.

Hejsålänge!

morn!

Godmorgon! Nu åker jag snart iväg och tränar! Skulle egentligen tagit en buss som var inne en timma tidigare men det var så jäkla svårt att sluta snooza idag. Man har det inte lätt alltså.

Nej, nu ska jag borsta tänderna. ses sen va.

FULL METAL JACKET

Har precis kollat på Full Metal Jacket. Bra film, har faktiskt inte sett den tidigare. Lite halvjobbig men väldigt bra. Usch, krig är så jäkla jävligt. Så sjukt jävligt.





Imorgon ska jag iallafall träna skittidigt, bussen till Skövde går 08:52. Efter det ska jag hem till mamma och käka och sedan följa med till hennes faster. Vi ska nog fixa lite med hennes dator och fika lite tror jag. Det är väl ungefär det jag ska göra imorgon. Men nu ska jag nog gå och lägga mig. Är sjukt trött och har lite huvudvärk.
Men vi hörs imorgon snyggingar!

CIAO!

Soppa

Nu har jag kommit hem från gymmet. Gick kanonbra idag! Känns bra att det inte var supertungt nu efter all ledighet. Tror jag ska träna imorgon också, såg ut som de skulle vara öppet iallafall. Så man kan hoppas, men då ska jag nog träna på förmiddagen. Så jag har hela dagen sen.

Sen gick jag till ICA på vägen hem, pratade lite med Tove och sådär. Köpte sparris, för jag tänkte göra sparrissoppa, men sen kom jag på att man måste tydligen mixa den, och jag har inte plockat upp matberedaren jag fick i julklapp än. Så jag bestämde mig för att ta det en annan gång och köra på bulgarisk linssoppa istället. Men den får bli utan lök, för det hade jag tydligen ingen hemma. Jobbigt.


Men först ska jag försöka ta itu med disken. Ännu jobbigare.



HAHAHAHA förresten! När jag skulle duscha efter gymmet så märkte jag att jag inte hade nåt shampo med mig, utan jag hade två flaskor balsam. Så kan det gå.


Gomiddag

Haha jag är så löjlig, jag vaknade nu. Men det var faktiskt inte så att jag smet ifrån grejer nu, faktiskt så hade inte ams besökstider idag, och jag måste nog skaffa en blankett innan jag bokar synundersökning till lämpet, så fattade jag det som iallafall.
Så det enda jag ska göra idag är att träna. Och det ska jag nog åka iväg och göra ganska snart tror jag. Ska bara kolla bussar och packa väskan.


Min första dag som arbetsbefriad. Känns skumt.

♥ Anakin

Ja, okej, han är skitsnygg. Han kan få gifta sig med mig hur mycket han vill mr. Christensen.
Och att jag skulle gilla en blond? Haha snart börjar väl grisar att flyga också...



Hemma

Nu har jag kommit hem igen! Filmen var jättebra tycker jag. Den skulle jag kunna se igen faktiskt.
Snart börjar Star Wars på fyran, den tänkte jag se men det verkar vara tillfälligt avbrott, mindre bra. Hoppas det är fixat tills filmen börjar. Hade vart skitkass att missa början, jag hatar sånt.


Nej, nu ska jag nog ta en clementin och ta plats i soffan.

Sömn

Rasha hade visst kört ett sömnmaraton igår, det gjorde jag också. Jag sov till halv två. Fast jag somnade kanske vid fyra så det är inte en lika stor bedrift som Rashas.

Idag ska vi kolla på Sherlock Holmes, jag Rasha och Sus. Kommer bli kul, den verkar ju asrolig!






Känner mig för övrigt lite bättre idag, var nog bra med ibumentin och sömn skulle jag tro.


NEJ!

Jag är jättefrusen, har ont i kroppen och känner mig jättehängig och mår lite illa. JAG VILL INTE BLI SJUK!
Rashas fel alltihop kan tro. Ska komma ihåg att gnälla på henne imorgon.

Men snart ska jag iallafall se på Star Wars episod två. Blir nog lagom svårt.

Shoppat

Köpte en massa bra grejer när jag var inne i Skövde, två almanackor, en att ha på väggen och en vanlig, köpte också en dagbok, soppslev, vitlökspress, termosmugg och Wolverinefilmen. Så det kommer bli dreggeltime senare. Hoho.




Väggalmanackan, tyckte jag var fin.






Några av de andra sakerna jag köpte, termosmuggen, filmen, almanackan och dagboken. Superbra grejor! Ni får ignorera handukshögen till höger, jag ska vika ihop den sen. Sen...


Nu ska jag snart käka tomatsoppa och se på tv en stund tror jag.

Frukost

Sitter och käkar frulle, yoghurt med skivad banan i, mackor och passionsfrukt. Superfrukost. :)
Idag ska jag och Rasha dra in till stan och kika litelitelite. Ska hitta mina organiserare.

Sen är det Star Wars ikväll igen, helbokad dag med andra ord! Nu ska jag försöka käka upp och sen dra mig till duschen. Men see you later, alligator!

Natt

Nu blev det helt plötsligt natt, eller natt har det väl vart ett tag. Det blev det väl runt 15-16tiden idag. Dagen försvinner så fort.
Imorgon ska jag och Rasha in till Skövde en sväng, jag ska köpa almanackor. Ska bli mer organiserad, nu börjar mitt nya liv.





Så här ser min julgran ut. Hur ser er ut?


Star Wars

Jag och Rasha har precis kollat Star Wars, vi blev lite kära i en viss sith. Eller iallafall jag. NERDY I tell you.



TRÅKIGT

Ja jag har skittråkigt. Väntar på att mamma ska komma och hämta mig. Men hon har nog bara precis kommit till Skövde. Så det tar nog en stund till.

Gjorde lite bilder, den här ögonfärgen vill jag ha på riktigt, jag har liiiiite ljusare ögon i verkligheten, men den där blåa är ju görsnygg.









1 januari 2010

Idag är det den första dagen på resten av året. Känner mig faktiskt riktigt peppad till att göra det här året så bra som möjligt! Jag ska fan bli organiserad det här året!
Jag ska verkligen försöka att hålla koll på min almanacka, och jag ska banne mig skriva riktig dagbok det här året, så man inte håller inne med en massa ilska, som jag brukar göra. Utan att jag kan skriva ner vad som helst utan att någon annan ska läsa det. Det känns som en bra plan.

Idag ska jag till mamma lite senare, vi ska käka fryspizza och kika på tv tror jag. Jag vill kolla på Harry Potter kl 18. MEN jag vill också se Star Wars kl 21. MEN Harry Potter slutar kl 21, och jag vill gärna se Star Wars hemma så det inte blir så sent att gå hem från mamma sen. KNIVIGT LÄGE, damn we're in a tight spot så att säga. Men det löser sig nog.

I år ska jag fundera på vad jag ska utbilda mig till. Jag ska ta tag i det här nu och göra det jag vill med mitt liv. Jag menar, det är ju bara jag som kan göra det, ingen annan kan ju göra detta åt mig. (Det hade vart jätteskönt iofs.) Men det är bara att ta sig i kragen och göra något åt saken.


Det är fredag idag va?

RSS 2.0