Snart snart snart snart

Snart så drar jag! Hihihi. Ska bara dricka kaffet först. Och säga hejdå till Tove, hon skulle komma hit vid två. Pappa borde väl snart komma hit han också. Jag har allt lite resfeber men det kommer lösa sig kanonbra allting (intalar jag mig iallafall).
Nä, nu ska jag packa ner det lilla sista prylarna så bär det av sen!
HEJDÅÅÅ!



HEJDÅBILD FRÅN SNYGGALINN

Hej då Sverige!

Hejdå Sverige! Önskar jag att jag skulle kunna skriva för det tycker jag låter liiiiiite bättre än hej då Tibro! Jag flyttar idag nämligen till Borås. Men vad vet jag, Borås kanske är lite foreign vad vet jag?! 

Meeeeeen annars så äre inte mycket på g alltså. Ska packa livet ur mig, betala räkningar, köpa shampoo, måla naglarna, fixa ögonbrynen, ja ni vet. Varför gjorde jag inte det mesta av detta igår då kan man fråga sig? VA?! Jag var nog för lat för det. Hehehehe kollade på tv i stället. Det var fina fisken det. 

Jag har fullt upp idag med andra ord, sen kommer papi och hämtar mig klockan 14. Sen kör han mig till borås med massa packning. HOHO! Kommer bli awesome!


Vet inte när vi hörs, men vi hörs när vi hörs!

Biblioteksmästare

Snart börjar alltså allvaret, jag flyttar till Borås på söndag! Ska ju börja plugga och sådär, ska ju bli bibblans mästare (bibliotekarie). Kommer bli så coolt!

Det bästa är att allting har löst sig så jäkla bra! Visst, det var lite krångel med boendet och sådär men vadå, jag hittade bästa vandrarhemmet för skitliten penning/natt! Så detta kommer bli superbra!


Annars då!?
Jag tvättar, har inte satt i linserna än och känner mig som en smutsig halvblind pryl. ja. Så smutsig är jag ju inte iofs. Men jag hade verkligen inga rena kläder så lite smutsig. Hehehehe 
Jag drömde om lejonkungen 3 inatt också hehehe det var kyyl

Totalt dissad!!

Fysejtan vad dissad jag blev tidigare idag av Rashiflashi.
Har ju sett fram mot att träffa min vapendragare nu i två hela dagar! Vi skulle äta kakor och dricka saft och ha det gött! Meeeeeeeeeeen eftersom hon ska jobba imorgon så kunde hon inte idag. Dissdiss. haha Fast hon skulle i och för sig öva på lite sånger som hon ska sjunga på lördag, men prioritera kan man inte, äta kakor eller sjunga? Va?! Jajaaa. Jag får väl försöka hitta på något annat idag då. (jag är bara lite bitter hehe)




Jag och Rasha also known as dissarn på finkalas hos Denise nån gång!




Men jag SKOJAR JU BARA jag är inte arg på Rashiflashi!! Har bara väldigt tråkigt just nu

OS-GULD! VM-GULD! SM-GULD! osv...

TJEENNNAA!!
Hur mår ni? Jag mår bra!! Hahaha

Nej men, jag är nog banne mig snart elitidrottare! Sprungit över 5km idag! Hur sjukt är inte det? Inte långt kvar till SM/VM/OS. Jag kommer krossa! hiho. 

Idag har jag inte gjort nåt annat typ, eller jo! Jag har kollat på tusen avsnitt av Eureka.


Och lipat lite. Flera gånger. Eftersom livet suger lite nu, har inget som helst boende första veckan i Borås. (Högskoleplugg). För tydligen kunde man (de som har studentrummet) inte höra av sig i god tid om att det inte gick att flytta in fast de sa att jag kunde det. Blir så trött, och grinig. Och arg. Jättearg. Fast jag hitta ett superbilligt vandrarhem så livet är inte fy skam ändå! Det LÖÖÖÖSER sig!




Det stora barndomsmysteriet.





Som ni ser på den här bilden så har mamma en tavla hemma, det är en tjej i hatt som tittar ut över havet/sjön. Tjejen har blommor på hatten. Som ni SER.



När jag var sisådär jätteliten, kanske fyra-fem år, kanske ända till jag blev sju-åtta år så kunde jag för allt i världen inte förstå vad den här tavlan föreställde.

Jag såg ju att det var en hamburgare, men varför var det blommor på hamburgaren?? Och hur mycket hamburgerkött var det inte på den? (det bruna håret trodde jag var köttet, fast jag kände ju att det inte riktigt hängde ihop.) HAHAHAHAHAHAHAH jag var då inte så smart inte! HAHAHAHA! Fast det är tur att min syster också såg att det var en hamburgare på tavlan. Hehe, hade ju vart pinigt annars..

Ont ont

Idag har jag den jävligaste träningsvärken i världshistorien, på riktigt! Trodde jag skulle avlida när jag försökte ta mig ur sängen i morse. Olidligt var det, verkligen!


Läste på Aftonbladet om en jäkligt ambitiös kille. Haha, helt sick. Visst kan man tipsa om favvoförfattare men detta var väl ändå att ta i, eller?



Bild

Svett svett svett

Jeeez vad svettig man kan bli när man springer, det är ju helt otroligt! Hahaha. Eftersom jag är välsignad med väldigt ytliga blodkärl (tror jag det ska kallas va?) i ansiktet så är jag dessutom rödare än en tomat. Stiligt!


I helgen nu så har jag alltså sprungit ca 5,3km. HEJJA LINN FRISKT HUMÖR! Jag är nöjd iallafall. 

Nu ska jag duscha och sen ska jag äta choklad. Ser man ur träningssyfte så kanske inte det är en höjdare men i trivselsyfte är det utmärkt.

Tjohej på er!

Kafferast

Hello! Har ni kyywl?







Jag sitter och dricker kaffe och kollar ut genom fönstret. Det blåser ute. Ganska mycket. Det är mulet också. Det är bra. Jag ska nämligen ut och skumpa runt i spåret igen snart. Då är det bra att det är mulet, för det blir ju dödsvarmt om solen skiner. Det är bara dumt. 



Ut och springa igen alltså, jaadu. Om man springer så sällan som jag gör så är det lika bra att springa mycket i ett svep, så känns det bättre om jag inte springer på ett år till sen. Hehe.

MORNING

HEJHEJ!!
Nu har jag vaknat till också, vaknade faktiskt innan elva för en gång skull! Härligt.

Frågar ni om jag har träningsvärk i benen idag? Eftersom jag skumpade runt i spåret i går?
HAHAHAHAAH HAHAHAHAHAAHAHAHAH HAHAHAHHAHAHHAH hehehehe,
det var lite trixigt att gå upp ur sängen, benen är stela som pinnar. Men jag börjar värma upp dem nu så snart kan jag nog gå igen. Hehehe...


Nu ska jag ta mig på ögonen, hehe klappa på dem lite, sätta på linser.

Revolutionary Road

Tjenizzzz
Kvällen har spenderats med mor och far, ätit en massa mat, druckit rödvin och kollat på Revolutionary Road. Filmen var väl helt okej, men jag vet faktiskt inte. Kanske var lite för trött. Den var ju lite deppig på sina ställen, de hade det inte lätt alltså, Winslet och DiCaprio. Inte lätt alls faktiskt. Jaajaa...

Nu har iallafall mami och papi dratt sin kos för att dricka nån öl nånstans vart det nu var. Ganska skönt faktiskt. Hehee, man kan fisa i lugn och ro, hehehehe.

Sen måste jag bara säga att mina nya softiga brallor var det bästa köpet på jäkligt länge, så jävla sköna! Så, då var det sagt.



Nya softarbrallor plus att man kan se blodblåsan om man vill. Om man tittar riktigt noga så ser man att det är lite rött på ena stortån. (Det som inte är nagellack alltså, jag ritade ju en pil så så svårt ska det inte vara att hitta hehehehe)

Träningsfreaket

HEJHEJ!!!!



Idag köpte jag nya träningsbrallor! Skitbra tyckte ju jag, två par. Ett par svarta och ett par gråa. Hur sköna som helst. Så direkt när jag kom hem så ville jag ju självklart rakt ut i spåret och provspringa dem, vilket jag gjorde. Men det skulle jag absolut inte gjort, för det resulterade i en stor blodblåsa på stortån, och den gör nedrans ont! Jäkla skitskor jag har då. (Förmodligen inköpta för x antal år sedan då mina fötter var snäppet mindre än vad de är nu.) Finns inget annat att göra än att börja använda mina gamla handbollsdojjor istället, de är i alla fall tillräckligt stora. Hehehe


Jag bespar er en bild på blodblåsan faktiskt, bör inte ses av kvinnor och barn.

Inception

Inception igår var helt awesome! Hur bra som helst, men man kan ju lugnt säga att den gav mig lite att fundera över. Fundera massor tills jag ser filmen igen. Det var ju inte så att man inte förstod allt utan bara en jobbig känsla i magen efteråt. Fast på ett bra sätt självklart.




Bild


Idag är det LÖRDAG mina vänner! Och jag ska till Media Markt med morsan och kolla värmefläktar eller liknande. (kanske kupévärmare, vad vet jag.)
Sen en lite hälsning till min syster Tove också, HA DET SÅ JÄKLA GÖTT I TURKIET! :D

Biolioliolej!

TJO!


Idag ska jag på bio! Ska kolla på Inception eftersom den verkar vara en helt otroligt bra film, sägs det. men jag tänker inte ha några för höga förhoppningar på filmen, jag kommer bara tro att det är den bästa madderfakking movie evvah! Förmodligen! Hihihihi jag längtar faktiskt lite!







Annars är det ju gött med regn alltså. Jäkligt gött...




Getingplågor igen

Verkar inte som att jag är den enda som har problems med dessa svartgula insekter, stod precis nån sorts gubbe i blå dräkt med nät över huvudet på en stege vid fiket bredvid oss. Han petade med en lång pinne någonstans där på taket. Såg riktigt hightech ut, pinnpetaren, getingutrotaren. 

Tänkte fota det men han klättrade ner från stegen innan jag hann fram med kameran, typiskt. Det såg ju skitkul ut. Hehehe






Getingplågor

Grymt fin dag idag! Var uppe hos pappa en sväng och grejade förut och kom precis hem ungefär. Sjukt mycket getingar där uppe bara, jag gillar verkligen inte getingar men de gillar mig. De är ju inte på någon annan och surrar i öronen utan bara på mig. Hur gör man för att inte få dem på sig? Orkar inte springa runt och se ut som en galenpanna bara för att getingarna jagar mig som sjutton. Nä. Det orkar jag inte.



Men jag är glad ändå för det blir fika ikväll med mina finfina tjejor!


Bild

Defekter

Förresten! Min handled har fått en stor knepig oidentifierbar knöl på ena sidan, eller fått och fått, den har förflyttat sig från att vara mitt på handleden till att sitta lite på sidan. Mycket märkligt tycker jag. Undrar vad det kan vara. Säkert en livsfarlig tumör eller liknande. Eller så är det en gammal handbollsskada från mina yngre sportiga dagar. 

Här är i alla fall en bild på den, syns kanske inte så bra men ni ser ju att det är en knöl där, ser inte alls lika dan ut som andra handleden. Weird!!!
Knäppt, den är ungefär lika stor som en köttbulle. Hehehe handledsköttbullsLinn hehe

Dä ble allt ena felmriker da

Jorå! Idag har jag minsann sett tre filmer. Känner mig lite som en galen businesswoman här, fullt upp hela dagen. Fick ju in ett riktigt bra flyt och såg Alice i Underlandet, Mamma Mia och Smala Sussie. Man kan ibland kan man säga.



Men nu piper det i sovcentrumet i hjärnan och säger att nu minsann är det dags att sova. Jag ska bara kolla lite Dexter först, bara lite, och sen läsa en stund, en liten stund. Sen är klockan säkert minst ett och då är det nog ändå dags att sova. Så blir det nog.



FÖR IMORGON SKA JAG FIKA MED BÄSTASTE DENISE OCH MED BÄSTASTE RYSSEN RASHIFLASHI! Kommer bli awesome, be there or be square!




Bästa Denise och hennes polare Lina (tror jag!) Rasha vet ni ju hur ho serut va!

Inga kräftor

Blir inget kräftfångande idag, för mycket regn säger dem. Jaha. Vad ska jag nu göra då? Meeh, helt plötsligt blir man jätterastlös ju. Men jag och Tove bestämde oss för att åka och kolla posten i hennes nya lya. Men först skulle mami hämta superbilen på verkstan. 


Efter det tycker jag att det vore hur fint som helst med film. Film och choklad. Eller liknande. Vin går också bra. Choklad och vin. hehe. 


SEN HAR JAG ONT I HALSEN OCKSÅ! JAG FÅR INTE BLI SJUK NU NEJNEJNEJNEJNEJ!!
Flöööööwers

Alice i Underlandet

Kollade precis på Alice i Underlandet (disneyversionen)! Jag fullkomligt älskade den filmen när jag var liten, det var det bästa någonsin tyckte Linn 5 år. Nu när jag sett den igen så kan jag ju faktiskt hålla med lite grann, den är ju faktiskt ganska tuff och lite otäck på sina ställen haha.

Idag ska jag ju som sagt fiska lite kräftor hos far min, jag Tove och Emelie blir det. Ska bli jäkligt rockigt, ska få äta revben och potatissallad också, rockigt.


Men nu mina småttingar så ska jag kolla på Dexter!

BILD

Assoooo

Fyfan för internet alltså. jag skulle ju lagt mig för hela TJUGO minuter sedan! Hahaha hihihi nä jag är inte full.

Imorgon ska jag fiska kräftor med min papi och Tove, Emelie och Fredrik. Tror jag. Verkar ballt. Jag har inte fiskat kräftor sen jag var 150 cm lång tror jag. (Och det är nog ett tag sen tror vi)
GOOGLE
Nää såatte, nu är det bra.

Bortskämd

Jeeeeeez vad jag har blivit bortskämd med att ha en tvättmaskin! Nu bor jag hemma hos mamma ett tag och här finns då ingen tvättmaskin i lägenheten utan man måste gå ner för flera trappor och in i en mörk källare för att tvätta, där finns nämligen en tvättstuga. Hur kunde jag ha glömt bort hur jobbigt det var undrar man ju, och måste försöka påminna mig själv om att tvätta oftare för det här var fan skitjobbigt. Tog hela eftermiddagen och kvällen.

Men sen manglade jag också. MAAANGLAAADEE. Så jäkla metal att mangla lakan. Jäkligt hårt.

Allt detta springades upp och ner för tusen trappor har gjort mig trött. Jag kommer somna som en sten inom en snar framtid.
Stenhårda manglarn själv förra sommaren, min kamera har tagit semester.

RSS 2.0