Fotbollstjejer

Kom att tänka på en sak nu, jag och Linda kom nämligen på världens bästa grej igår!
Vi var rätt sugna på chips och öl men eftersom det bara var tisdag och vi är ju ganska ordentliga av oss så kände vi att nääe, vi kan inte dricka öl på en tisdag! (Haha gammalt, jag vet!) Men sen kom vi på att det kunde vi ju visst! Det var ju fotboll på Tv4 Sport! Nån random match från superettan hammarby mot nåt jönköpingslag. (Jönköping vann för övrigt.) Iallafall, alla som vet något här i världen vet ju att när det är fotboll på tv så får man dricka öl och äta chips med gott samvete.
Sagt och gjort, vi drog till den väldigt lokala speceriaffären, alltså statoil, och inhandlade folköl och fotbollschips. Sen satte vi oss i min soffa och moffade massa chips till matchen, i sann sportig anda. (Eller vad man nu säger om sånt)
Det var finfint måste jag säga, skall göras fler gånger i sommar.

Annars var det andrapremiären av mjukglass för iår idag. Mjukglass med jordgubbssås och lakritsströssel. Jäkligt bra.

Nu har Linn ont i huvudet. (Notera att jag skriver som Poirot pratar, haha det kollade jag på idag också. Gött)

HEJ!




Hittade en gammal bild på mig och Thea, vi var blonda då. Och jag hade långt hår. Snart är jag lika blond igen. Inte lika tuff nu som då kanske men lika blond.


Vinnarn/Stålis


Bild

Känner mig som stålmannen idag! Kändes som att jag vann över hela världen eller att jag, helt själv, vann ishockey VM mot ett gäng arga ryssar. 1-0 till mig världen!

Jag känner nämligen att jag lurade systemet idag. (Inte systembolaget, utan systeeeemeeeeet om hur allt funkar, konspirationer osv)
Jag köpte nämligen allergitabletter på Apoteket idag istället för på ICA. HAHA In your fejs ICA! Som tar 93 spänn för en förpackning med 14 stycken ynka små tabletter!
Jag köpte en förpackning med 30 stycken för 38 spänn på Apoteket! Winner winner chicken dinner.

Så jäkla bra är jag.
Bruce Willis-bra.


Sommar

Städa, städa varje fredag
och så varje juuuuuuul,
för det tycker jag är kul!


Skurar som en galning här hemma nu, rent och snyggt. Heja. Funderar på att byta dammsugarpåse.

Svårt val det där ju, den var smockfull den där påsen. Svårt. Svårast är väl att hitta rätt sort på ICA. Hujedamig, jag får väl fråga min proffsiga syrra som jobbar där. Om hon nu kan något om dammsugarpåsar. Förmodligen inte. Haha

 

Annars har dagen hittills bestått av grym trädgårdsarbetning. Jag är numera kung på att rensa brännässlor. Ja, det gör skiiiiiitont! (haha om du är jättedum och inte fattar att du ska ha handskar, så göre ont) Men så dum är inte jag, inte varje dag iallafall.

 

Njaa såatte... Man kanske skulle ta en liten tur till ICA och köpa dammsugarpåsar och brödpåsar och fruktpåsar och mjölkpåsar och deoderantpåsar och ja, ni vet, det där lilla man behöver i vardaaaan.

 

herrå!



Så här fint blire när jag trädgårdsarbetar, blommorna slår ut och växer som sjutton bara jag tittar på dem, och ogräset dör en plågsam död genom min balla tankekraft. Typ.


Nypon

Sitter och dricker nyponthé medans Förhäxad står på i bakgrunden. Maken till lam serie för man väl leta efter, gillade den som bara helskotta när jag var yngre men jag förstår inte riktigt vad jag såg i den nu.
Jag har annars blivit en elitsovare, jag sov varken mer eller mindre än 14 timmar i natt, måste verkligen ta tag i min knäppa sömn nu. Så här kan jag inte fortsätta ha det precis!

Klippte av håret förra veckan, så här ser det ut när man bara har låtit det torka.


Tränarn

HAH! Jag gick upp klockan sju imorse och drog till gymmet med Sus. In your face knäppa dygnsrytm! Har utvecklat jobbigaste dygnsrytmen den senaste tiden, alltså spela tvspel till klockan tre på natten och sova till två på eftermiddagen. Hujedamig. Men gött äre.

Nu ska det iallafall bli andra bullar, träning och bra sovtider kommer det bli framöver här. Kanske, fårse om jag klarar att hålla det en vecka iallafall..

Har ju inte blivit särskillt mycket bloggande heller, jag gillar det inte längre. Känns konstigt, men vi får väl se vart det bär här framöver.

Nu ska jag käka massa god mat (makaroner och sparris, jo jag vet kass mat), och sen bär det av till IKEA med farsan och syrran. Kommer bli grejt.



Som ni ser har jag slappat allt för länge nu så jag har förvandlats till en blob, ja ni ser ju, blobben till höger! HAHAHAHA

RSS 2.0