Nails

Nu har Åsa gjort mina naglar. Jag blev supernöjd! :) Bästa Åsa!



Sen skjutsade hon mig till Tove, där jag fick jättegod helgmat! Skinka, prinskorv köttbullar och hela kittet! Helt okej, helt okej! Pappa och Diana var med också, sen spelade vi lite kort, jag kom trea. Tove vann faktiskt för en gång skull, det var det värt. Hon hade ju ändå lagat all mat!
Efteråt när pappa och Diana hade åkt hem så körde jag och Tove upp till kyrkogården och tände ljus för mormor, farmor och farfar. Det var jättefint på kyrkogården, väldigt stämningsfullt med alla ljuslyktor. Väldigt vackert.


Och nu snart kommer Rasha för lite skräckfilmstittande! Kommer bli gött, likabra när det är halloween. Inte orkar man dricka en massa alkohol heller! No way José!


Lördag

Hah! Nu är det helg! Så bra.

Igår var jag och tränade på livingroom för första gången. Och JÄKLAR vad fint det var där! Så sjukt snyggt överallt. Jag blev helt tagen! Och träningsverk i överarmarna idag, hahaha så otränad så det finns inte. Men det ska det bli ändring på nu. Det kommer bli grymt bra detta tror jag. Kul att Denise, Sus och Rasha tränar på samma också, jag hatar att träna själv. Tror jag. Jag har aldrig tränat själv heller så jag vet inte, men jag antar att jag hatar det.

Idag ska jag till kärakära Åsa! Hon ska fixa mina naglar så de blir skitsnygga! Hon har ju slutat på mitt jobb nu, och jag saknar henne till tusen redan. Hon har alltid massa bra skvaller.
Efter detta så ska jag till min syster och käka helgmat. Blir skinka, jansson, köttbullar, prinskorv och allt det där. Kommer bli sjukt gott! Pappa och Diana skulle också dit. Det blir ball, dricka massa julmust.

Nä, nu ska jag sminka mig och se om jag hittar några strumpor.

g'nighty

Kollade precis på Debatt på ettan. Jobbigare program+programledare får man leta efter. 'Nuff said.

Åh, jag längtar tills imorgon, då ska jag träna på första gången på Living room, kommer bli fräckt! Ska tydligen vara skitfräscht och snyggt där. Kommer bli grymt kul! Kommer nog vara pissigt trött efter jobbet, men som tur är så är det säkert inte så jättemånga som tränar imorgon kväll, jag menar förhoppningsvis har folk bättre saker för sig efter kl 18 en fredagskväll? Inte jag iallafall.


Orkade inte göra någon matlåda. Jag är lat, får köpa nån frysmat på pressbyrån imorgon istället. Likabra det.

NATTI

sporty

Idag har jag köpt finfin mössa. Den är stickad och vit, passar jättebra till mitt svarta hår! Gillart som fan! Sen köpte jag en sporttop, very important som Rash säger. Ska ju faktiskt börja träna imorgon med henne och Sus. Kommer nog bli skitbra. Hoppas bara att jag håller detta nu! Så jag inte slutar efter tre veckor och har autogiro ett år på massa pengar. Nej så får det verkligen inte bli. NO WAY

Så det blir träning efter jobbet imorgon. vi får se hur det går.


UPP!

Jag och Rasha ska åka och kolla på Upp i gbg. Är det inte så att de har 3Dgrejen där? Eller? Har vi missuppfattat allt?
Kommer iallafall med största säkerhet bli jätteroligt ändå! Team Linn, jag menar det!



Okej, datum för detta är väl inte bestämt än, men vi ska inte åka idag.

Frukost

Sitter och käkar frulle, youghurt med passionsfruktsmak och en passionsfrukt. Passionbreakfast verkligen.


Ska åka in lite tidigare till stan idag, inhandla lite grejor med Rashi. Ska ju börja träna och sånt tjaffs så jag behöver lite nya grejer. Sen kanske lite kläder, smink och sånt som man brukar få med sig hem varje gång. Jaja.


Men kära vänner, det är faktiskt TORSDAG idag. Vilket innebär att det är FREDAG imorgon. Och alla vet ju vad det inte bär? :D wohoo


HEJSVEJS!

Liv

Helt ärligt, mitt liv är en sitcom. Jag skojar inte, jag och Rasha har huvudrollerna som de där otroligt snygga, framgångsrika och verkligen svinroliga tjejerna. Skulle någon filma alla våra konversationer så skulle denne någon bli grymt rik! Så rik att man kan köpa en ö, jag svär! Så rik att du kan köpa hela frekkin månen, OCH bygga ett hus där. I en bubbla såklart med AC så man kan få lite syre. (såklart)

Rasha och jag diskuterade detta på bussen hem från jobbet nämligen. Bland annat ett lite hemligt projekt, kanske kommer fram så småningom men än sålänge bara i planeringsstadiet. KOMMER BLI BALL!!!


Lilla al Fadji 4-ever dagen till ära också. (STOOOOOR ÄRA)



 

Morn!

God morgon!
Haha, kolla vad tidigt jag är uppe! Och jag har hunnit göra en hel massa grejor, klippt mig och käkat frulle och sådär. Ska snart betala räkningarna, så jäkla tråkigt. Tror jag ska skaffa autogiro på ALLT! Det hade passat bra faktiskt.

Sen ska jag laga lite matlåda eftersom jag och Denise har ett kontrakt, vi ska inte äta ute mån-tors utan bara på fredagar. Så det blir matlådor resten av veckan. Mycket nyttigare än donken och finare för plånboken också.

Nä, nu ska jag försöka göra något vettigt utav förmiddagen.





Jag bjuder på en suddig piratbild också, ser så sjörövaraktig ut jag kan. Fin i håret till på köpet!

färga

Precis trixat på lite färg på skallen, petigare än man tror ska jag säga, mitt ena öra är blått (skitsnyggt verkligen). Så nu ska jag sitta här och "koppla av", som det så fint står i bruksanvisningen, i tjugo minuter eller nåt. Koppla av? Hur ska man kunna koppla av när det kliar i huvudet? Äh, di vet så lite! Här kliar de massvis. Är säkert skitfarligt men det struntar jag i, lite kliande har väl ingen dött av!

 

Så fräckt att jag pekar finger också. IN YOUR FACE liksom!

 

Sen är jag faktiskt tvungen att färga, hade inte ens så mycket utväxt. MEN när jag var och bokade klipptid igår så pekade frissan menande på min utväxt och sa "Färga håret var det va?" sådär käckt som bara frissor kan säga den meningen. Men icke, jag hade ju faktiskt sagt att jag ville färga ögonbrynen, INTE håret.

Så nu var jag tvungen att färga håret, klockan tio på kvällen när jag ska klippa mig halv nio imorgon bitti. Livet är inte nådigt!


Humor?

Jag och Rasha tror att Robert Pattinson har skitdum humor. (bra humor alltså) Men frågan är om han har lika bra humor som jag och Rasha?

Vi diskuterade detta en stund och vi kom fram till att det är jäkligt konstigt att våra bloggar inte ligger högst upp på topplistorna. Jag menar, vi är ju svinroliga! Hur kul som helst!






Kissie ett och Kissie två?

bokat och klart

Bokade klipptid imorse, ska klippa mig på onsdag morgon. Kommer nog bli kanonbra!
Så jag var tvungen att köpa hårfärg också, börjar se lite tunnhårig ut och det kan ju inte gå försig alls. Ickesanicke!

Jag kommer bli skitsnygg, säkert Angelina Jolie-snygg.


Klippdax?

Didär cousin it-generna börjar komma fram igen, imorgon är nog en ypperlig dag att beställa klipptid på. Kunde väl tro det.




Fika+fika

Känns som att det enda jag gjort idag är att fika.
Var hos Nattalie och kikade på hennes finfina nya kök, SÅ JÄKLA SNYGGT! Jag vill också ha hus så jag kan ha ett snyggt kök som jag får inreda precis som jag vill. Inte en jäkla hyreslägenhet där jag inte får trixa som jag vill. Men jag trivs ju hur bra som helst med mitt kök ändå, jag är ju inte där inne så ofta så det spelar kanske mindre roll. Köket var i vilket fall som helst totally awesome, med värsta bardisken som köksbord och svarta luckor, röda väggar, schackrutor som kakel, ny spishäll och helt enkelt massa snyggt! ♥


För en stund sen gick Linda och Lars, jag har bjudit på äpplepaj med chokladglass med kaffe. Phju, jag har visst bara fikat idag. Vi kollade på top model 12 och moffade massa fika. Hur gött som helst!


Nu är jag supertrött, och klockan är bara kvart över åtta. Kommer nog somna tidigt ikväll, bra dedär med vintertid, kanske kommer in i en bra dygnsrytm om jag fortsätter med detta. Men känner jag mig själv rätt så kommer det nog aldrig hända. Sullente tro dä iallafall.


Funderar på om man skulle kolla på Love Actually sen, den är ju en av världens mysigaste filmer!



Snart iväg

Ska snart iväg till kära Nattalie och kolla in köket. Jag drar med mig Linda också. Kommer bli kul att se hur det blev! Tror det är skitsnyggt. Ska nog ta lite bilder.

Har finfina ljusglas också







Såhär kommer jag se ut om jag skulle fylla på mina läppar. Tycker ni jag ska görat?! Skulle lätt kunna göra det, jag ser ju skitrolig ut! :D

Godmorgon!

Morn Morn!
Vilken bra dag! Känns riktigt bra idag, eftersom att jag först trodde näe, nu har jag sovit alldeles förlänge igen, men det är ju VINTERTID nu! Alltså fick jag sova en timma längre men klockan var bara tio när jag vaknade vilket fall! Sånt gillar jag.

Idag ska jag till Nattalie och kolla på hennes nya kök, förmodligen dödssnyggt! :D

Tvätta??

Så helt plötsligt var det helg igen. Lika bra det tycker jag. Veckan gick käpprakt åt helvete. Men jag får väl ta nya tag nu kanske. Håller på och tvättar och städar. Helst skulle jag vilja vara nån såndärn hollywoodfru så jag kunde anställa någon som kunde göra detta åt mig, när jag sover. Helt perfekt att vakna upp och det är rent och fint överallt. Men istället vaknade jag upp och såg att diskbänken inte räckte till all disk. Fy sjutton, nu måste man köpa större diskbänk också.  Förstår inte hur mycket glas och koppar jag har? Jag menar det var typ inga bestick och bara två tallrikar, men en miljard glas/koppar! Hur lyckades jag med detta? Har jag käkat mat ur koppar den senaste veckan? Inte vet jag.


Idag ska Rashi till Åsa och fixa och dona, resultatet ser ni på hennes blogg senare kan tro. Kommer nog bli great, jag ska också fixa och dona hos Åsa en dag framöver tror jag. Blir nog finfint.
Åsa ska sluta på vårt jobb i nästa vecka. Jag kommer sakna henne enormt faktiskt. Ingen kan berätta historier som Åsa! ♥


Nej, nu ska jag ta itu med disken. Ser förjäkligt ut måste jag säga.



(kan ha överdrivet glasen, ser ju att det är lite mer tallrikar också)

HOFFMAESTRO

Jag och Denise ska på Hoffmaestro i gbg om några veckor. Tror det var 11 november. Rasha ska nog med också. Kommer bli skitkul! :D Vi ska dricka massa vin på tåget dit och sen festa lite i gbg på kvällen. Sen åka tillbaka till Skövde tidigt på morgonen och jobba. Kommer bli svingött.


20 NOVEMBER

Dagen då allt händer tydligen. Funderar på att stanna hemma från New Moon för att spela tvspel.





 

 

!!!!!!!!!!!!!!! JAG MENAR ASSASSINS CREED II !!!!!!!!!!!!!!!!


Estonia

Usch nu är det ju typ tio år sen eller vad det var sen den där båten sjönk. Jättehemskt.

Så jag och Rasha sitter och diskuterar hur gött det vore att spela tvspel nu.

Rasha: Vad skönt det vore att sitta instängd (?) och spela tvspel nu!
Jag: Jaa! Fast jag vill bara att mitt xbox ska funka!
Rasha: Vadå? Vill du att estonia ska sjunka?! (ger mig en min som antyder att jag är dum i huvudet)


Jag tror att Rasha inte vill lyssna på mig idag. Står fortfarande kvar i frågan om att gå hem eller inte.



EDIT: enligt Oscar så ska det tydligen vara 15 år sedan, verkar rimligt.

Fulcigglinn

Jag blir väldigt trakasserad på jobbet just nu. Öknamn som fulciggslinn ekar i lokalerna. Jag funderar på att gå hem.

Besudlad

Rasha har suttit och besudlat mitt star trek i typ en vecka, för att nu komma på att det inte alls är star trek hon menar! Utan vampyrerna i buffy! Fatta hennes skam nu. Ingen stor ära där inte. verkligen inte...


Jag är ju inte John McClane precis

Jag åkte in tidigare och lämnade tillbaka skorna. Kände att jag inte ville ha ett par nya heller, jag menar tio cm? Jag är redan 180, vågar jag ta steget upp till 190? Njaa. Jag måste nog bli lite modigare först. Jag är ju inte John McClane precis, men så modig ska jag bli.

Såg att min syster skoningslöst hängt ut mig på internet i hennes blogg, men jag gillar det.


Kväll

Ja. Idag var nog sämsta dagen på länge. Och det värsta med det är att det är tisdag. Hela tre dagar kvar till helg. Jag vet inte hur jag ska orka. Känns som hundra dagar faktiskt. Äh, nu får jag fan rycka upp mig.
Men på fredag ska nog jag och Rashy gå på bio. Jag vill se upp, den animerade filmen. Den verkar ju asrolig, jag älskar såna filmer! Helt guld!

Sen känner jag att jag måste snart ladda upp bilderna från firmafesten på facebook, men hur i helskotta ska jag få tummen ur till det? Nu orkar jag ju inte? Jag ska ju för sjutton gubbar steka korv nu!
Och imorgon ska jag åka in tidigare och lämna in skorna som var trasiga, fårse om jag kan byta dem eller om jag bara kan få pengarna tillbaka. Spelar egentligen ingen roll vilket, har så jäkla många skor ändå.


Wolverine

AMAGAD!!!!

Jag och Rashyflashy kollade på Wolverine idag. Herrejäklar vad bra film! Vi dog, seriöst! Verkligen kanonbra, enda nackdelen med den var väl att Hugh Jackman inte hade bar överkropp genom hela filmen. Det var väl det enda man störde sig på, annars jättebra.

Imorgon är det måndag och dags att komma in i jobbrutinen igen, men som ryssland säger så är det ju faktiskt inte så jobbigt. Jag menar, hur jobbigt hade inte Wolverine det? Och här sitter vi och klagar. Inget hyffs har vi.





Nej, nu ska jag sova. Måste upp tidigare imorgon och laga matlåda.

CIAO!

Hörde jag fika?

Pappa ringde nyss, han ska till Tove och skruva upp lite grejer. Så undrade han om jag ville hänga med, hänga med och skruva tänker jag då. Nej inget för mig. Men så i förbifarten så nämner han att de ska fika. FIKA?! Självkart vill jag följa med och skruvfika! Haha, jag är ju inte dum.


Så jag ska leta reda på ett par strumpor, rolla av legginsen (de suger åt sig damm som en svamp), knalla ner till statiol och köpa cigg. Sen bär det av till min kära syster för lite skruvfika!

Min syster är förövrigt asball, kolla bara!

Helgen

Gött bra helg! I fredags vart det arfter work hos nya gruppchefen mekler, jäkla slirigt må jag säga! Väldigt trevligt också, han hade byggt en stor bar i sitt vardagsrum. Skitmysigt!
Igår så vart det minde mysigt. Bakfylla deluxe säger jag bara. Mådde förmodligen precis som jag förtjänade. Piggnade inte till förns kl elva på kvällen, på kvällen! Hujedamig! Jag och Rasha kollade på the Believer, sjukt bra film! Så bra verkligen! Men slutet vettesjutton, men det får väl vara. Sjukt snygg den där Ryan Gosling...


Idag ska jag städastädastäda. Sen blir det nog nån film. Slappa till tusen.

.

Ryan Gosling. Så snygg. Och ja, jag och Rasha kollade på The Believer idag.


vinterjacka!

Godkväll gott folk! Idag har jag inhandlat en vinterjacka. Var riktigt nörvändigt, höll ju på att frysa häcken av mig i vårjackan jag struttade runt med. Sen var den skitig också, inte okej. Men nu har jag en reeeen fin varm jacka. Om något är rockigt så är det just detta.

Sen köpte jag ett par skor också, SKITSNYGGA! Men misstag, misstag. Dragkedjan till skorna pajjade, jag hade dragit upp dragkedjan nästan ända upp när det jag redan dragit upp öpnnar sig (ni förstår säkert vad jag menar). JÄKLA SKIT tänker jag då, men tänkte också att äh det ska väl inte vara så svårt att dra ner igen. Men ack så fel jag hade! Tog för bövelen säkert 20 minuter att få av skojäveln. Gick ju inte att dra ner dragkedjan igen, och som tur var så var jag hemma hos mamma. Så hon fick hjälpa mig att slita av skon. Jag höll i mig och hon drog. Snyggaste teamworket ever.
Jag ska byta skorna, vill de inte ge med sig så får jag lämna tillbaka dom. För jag menar, har dragkedjan gått sönder en gång så kan det ju hända igen, not so good om jag är full och jävlig säger jag. Inte bra alls. Just det.


MEN IMORGON ÄR DET AFTER WORK! Blir att vingla runt med jobbpolarna nånstans mitt ute i skogen. Kommer nog bli kanon! Inte så dumt.


Nu skrev jag jäkligt mycket, men skohistorien var jag så förbannad på så det behövde skrivas ut, och nu ska jag lägga mig. Tidig uppgång imorgon. Och jag tänker inte försova mig till jobbet precis, då får jag säkert stryk. Inte kul!

Godnatt

Mat?

Jag var hungrig som bara attan när jag kom hem. Hamburgare tänker jag oftast då, eftersom det inte tar någon tid alls att göra. Så jag sätter igång och steker och steker. MEN! Nu märker jag att ja jäklar, nu har jag inget hamburgerbröd! ÅNGEST. Så jag fick ta det som fanns. Man tager vad man haver heter det ju. Det var inte så gott kan jag ju påpeka. Prova det inte, det är inte värt det.







Nej, jag åt inte upp den.


ONSDAG

Idag är det onsdag. Och jag hostar fortfarande lungorna ur mig. Men har dock bestämt mig för after work på fredag. Känner att det skulle vara på sin plats att dricka massa sprit med jobbet.


Annars så är jag sjukt ensam idag. ALLA är för sjutton lediga. Inte en kotte här. Eller jo, kanske 40 st men mina tre bästa jobbare är lediga. Inte lite trist.

nej, jag har verkligen inget vettigt att skriva idag. hejdå

VACCIN!

Har precis blivit vaccinerad. DET VAR HEMSKT! JAG DOG! JAG FICK SVÅRA KRAMPER OCH SPYDDE!
haha, neee. Så farligt var det inte. Harald saved my day säger jag bara. Småpratade med mig genom hela proceduren.

En annan femma var ju Rasha. Men det vill jag inte ens gå in på. Ni kommer få mardrömmar. Föreställ er detta: Galen ryss slår till vaccinmannen. (Nästan)

Nu ska jag jobba.

CIAO!

Linn + Rasha = starta coverband?


Kvällen är räddad

av räddningspatrullen!



Important stuff, very important!

Söndagsklubben

Snart kommer Rashiflashy hit och vi ska se på film. Som de flesta söndagar. Men den här söndagen är ultraspeciell, för jag har bakat KLADDMUFFINS! Bästa fikat! Känner på mig att vi kommer äta tills vi ligger på golvet och vrider oss av smärta. Det är så man ska spendera en söndag!



Världens bästa mamma!

Jag har världens bästa mamma. Hon är snällast av alla!
Jag fick närmligen låna hennes dvdspelare så jag kan kolla på film. Hon är bäst!
Så ikväll blir det filmkollande. Till tusen.

Annars har jag faktiskt vart duktig och städat en massa idag, och tvättat. Tvättade till och med min köksmatta. Den var verkligen skitäcklig. Inte okej, men nu är den ren. Undrar hur lång tid det tar att torka den. Men det får väl ta den tid det tar.


Hm, undrar vad Linda ska göra idag. Hon borde komma hem från jobbet snart. Kanske skulle bjuda in henne på lite thé och tvtittande. Känns ju ganska lagom.

BÄSTA!

Mina bästa vänner just nu. iPod, mobil, geléhallon, lipsyl, bisolvon och nässpray. You saved my life. Thank you.


HAHA!

Jag skrattar sjukdomen rakt i ansiktet! NO FEVER TODAY! INGEN FEBER! Wohoioho!
Känns förjäkla gött kan jag säga. Fast jag känner mig inte jättepigg.
(Kan bero på att termometern förmodligen har laddat ur sig, eftersom jag hade 35.6 imorse. Men det är nog inget! HAHA!)


Nu på morgonen har jag (ja morgon, jag har bara vart vaken i typ 45minuter) faktiskt redan hunnit diska! Och ska väl snart klä på mig så jag kan städa lite. Lördagsstädet är fina grejer det! Synd bara att helveteskrysslådan har lagt av, det hade vart som gjort för tvspelsdag idag annars. (Nej jag kan verkligen inte släppa att den är död)
Skitsamma


JAG RÖSTAR IALLAFALL PÅ TOVE SOM VECKANS BLOGG HOS DEN HÄR TJEJEN, DET TYCKER JAG OCKSÅ ATT DU SKA GÖRA! HON ÄR NUMMER 5!

Friday

Sjukligheten börjar bli lite bättre! Hade iofs rätt hög feber inatt, typ 39 nånting, men imorse hade jag bara 36.7! I'm gettin' better! Så skönt. Hostar fortfarande som en jävel men vafan, jag har ingen feber! TOPP!
Sen har jag väl ett litet halvt om halvt sluta röka projekt. Fast jag är inte så säker på om jag faktiskt VILL sluta. Det är väl det viktigaste om man ska sluta. Man ska ju inte brara sluta typ, jag slutade bara för att jag inte hade någon annan utmaning typ. Nja, jag har rökt en halv cigg idag. Och klockan är över fyra. Jag känner inte så jättemycket sug som jag skulle trott. Men det kommer nog. Känner mig iofs lite stressad. Och lite lättretad. Men sånt får man ta kan tro.

Ska åka och handla mat med mamma sen, börjar bli lite tomt i skåpen, behöver gå till apoteket och sen till ICA och köpa lite bröd+mjölk och sånt.
Undrar om de har julmust. Det vill jag ha isåfall! Vore lätt bäst.

Imorgon planerar jag att vara ännu friskare. Jag tänker aldrig mer vara sjuk. Så jäkla B!



Äh, jag rippar Rasha och gör en 5 sanningar!

• Jag är livrädd för folk, och blyg så inni helvete om jag är ensam.
• Jag är fortfarande barnsligt förtjust i tecknad film
• Jag var beroende av nässpray i typ 3-4år
• Jag klarar inte av pinsamma saker, då vill jag helst byta kanal eller sjunka genom golvet.
• Jag har väldigt små lilltår. De når inte ner till golvet när jag står upp=mongo!


PS. Jag skulle ha hetat Ellinor eller Anton innan jag föddes. HAHA tur som fan att det blev Linn. Kan inte tänka mig att heta Anton liksom!


SNOR

jag HATAR att vara sjuk. Jag är så arg! Jag vill se på film, men nähäää xboxet funka inte idag heller. Jag dör, jag förgås! Sen har jag inget godis heller. Det vill jag ha. Helst varmt godis. (Finns de det?) Kanske kunde baka muffins, men jag tror jag hade snorat så på dem¨. Det är nog ingen höjdare.

Nä, imorgon ska jag försöka ta mig till apoteket och handla ibumetin, nässpray och bisolvon. Kan ju vara bra att festa till det lite med. Gah.


Hejdå.

Hrmpf

Vårdcentralen ville inte ens ha in mig och titta på mina lungor. Fast det är skitsvårt att andas. Hon sa bara att jag skulle dricka vatten och prova nån medicin som lät som att det hette bisolvån. Aja, skulle det bli värre så skulle jag iallafall komma dit och kolla. Men de ville inte att jag skulle komma just nu eftersom skitmånga tydligen skulle smittas om jag drog dit. Äsch!

aja, jag får väl vänta på bättre tider bara då antar jag.

PS. Jag vill se på film.

telefonkö

Ringer till vårdcentralen nu, för det har satt sig på lungorna och jag får svårt att andas. Men än sålänge har jag vart nummer två i kön, aslänge. :(

SKYNDA LITE DÅ!

Duscha?

Ja, sådär. Nu luktar jag inte allt förjävligt iallafall! Fast det är faktiskt skitjobbigt att duscha när man är sjuk, för det gör så ont i huden. Och det suger

Vad ska man göra idag då?
Hm, ett alternativ är faktiskt att sluta röka, för jag försökte mig på en cigg förut men ICKE! Jag kunde inte få ner röken i lungorna. Det tog stopp. Kanske lika bra det iofs. Men nu vet jag ju inte vad jag ska göra istället.

Jag har nämligen läst alla böcker jag har här hemma, och är inte särskillt sugen på att läsa om någon av dem just nu.
Sen som ni ser här nedan så la mitt xbox av igår. Vår mest sorgliga stund.

Så nu är ju frågan, hur överlever man att vara hemma och sjuk när man inte kan göra något? Och när man faktiskt inte orkar göra så mycket heller?

Usch, detta var ju sammanhängande. Jag får skylla på sjukdom.

NEJ!!!!!!!

MITT LIV ÄR FÖRSTÖRT!!!!!!!!! JAG VILL DÖ!


Nära på iallafall!
Mitt xbox lever inte längre. Den har drabbats av den fruktansvärda röda ringen. Red ring of death. Men Det ska tydligen bara vara fel på strömdosan enligt Oscars extraordinära kunnande inom området. Så nu måste jag fixa en ny sån. Hur? Jag vet inte. Jag får kolla med Oscar.

MEN ÄNDÅ! Jag är ju för bövelen SJUK! Ska jag inte kunna titta på film då?! Jag känner mig helt plötsligt väldigt övergiven och ensam. :(


TV?

Går ju ingenting bra på tv ju! Vad är det här? Jäkla skit. Jag får väl se på Efterlyst eller nåt då. Gosh, kan det inte bara gå en massa BRA program eller? Vad är grejen liksom...
Jag hade ju faktiskt funderat på att glo på Twilight, meeeen jag har ju sett den tiotusen gånger nu och jag vet inte om jag orkar se på film i två timmar. Eller? Jag får ta en funderare.
Känns som det är dags att ta sista koppen thé också. Får se vad det blir efter det.

ÄH! Jag kollar nog på Twilight ändå. Likabra det.


 

Någon som sa team Jacob?

(Rasha, det där med armband verkar liiiite 2008, vi kör på tischor eller? Lite mer oldschool?)


jäklar

Vad tänkte jag med? Käka pannkakor? JAG DOG! Ärligt. Det var så gott så jag kunde inte sluta. Sen hade jag käkat skitmånga och då dog jag. Jag var tvungen att lägga mig ner. Huja. Hahaha this brings me back! Fast det var längesen man gjorde det misstaget, ellerhur Rashiflashi?

Jag har så tråkigt. Jag ska aldrig önska att någon ska bli sjuk igen (ja, det händer att jag gör det) för detta är fan inte roligt. (Vad elak jag känner mig förresten, men har man witchpowers så har man.)

Mat

Man är inte särskillt hungrig när man är sjuk. Men nåt måste jag ju försöka käka tänkte jag. Och vad är godast egentligen, svar: pannkakor. Så jag gjorde en liten twist på det och då blev det amerikanska pannkakor. Ser rätt gott ut må jag säga!







Ser ju helt okej ut om jag får säga det själv.

JA!

Jag säger JA!





SNÄLLA RARA BRUCE! Gör det pleeeeease!

jPöd?

Hoho, nu har jag fått min iPod, posten plingade på förut när jag låg och läste. Så nu har jag haft lite att pyssla med. Jättefin varen! :)

Men halsen är fortfarande kass. Och jag känner att det nog var en ganska dum idé att ha ketchup på makaronerna idag, svider till tusen. Inte okej.

Kan det bara inte gå nåt bra program på tv?

Typiskt

Tänker aldrig mer ta i trä. Blev ju för sjutton sjuk ändå. Detta känns ju väldigt passande. NOT
Förkylning deluxe säger jag bara. Har ont överallt och låter tydligen som en person med kraftig allergichock enligt Rasha. Lät tydligen väldigt svullen. (?)
Så nu ska jag göra en kopp thé och krypa ner i soffan och tycka synd om mig själv.

Ursäkta?

Skrev jag nej "pyttsan" här nedan? Vad hände där? :O Farmorstyle eller?

Sjuk?!

NEEEEEEEEJ! Inte mera! Jag är sådär kittlig i halsen och lite hostig, sådär man brukar vara innan helvetet bryter ut. Usch, ta i trä. Massa trä. Tänker verkligen inte bli sjuk nu. Så jäkla onödigt. Det är verkligen inte värt. Nej pyttsan. Jag ska nog stoppa i mig nån ibumetin och lägga mig tidigt. Ja, säkert...

DEN ÄR SNART MIN!
(mine, my own, my precioussss)




(bilden tagen HÄRIFRÅN)

Sen är det faktiskt bäst att välja den röda, inte bara för snyggast färg, för då stödjer man också Global Fund som bekämpar AIDS i Afrika. Faktiskt.

Sjuklig

Gick hem från jobbet idag, så sjukt jävla ont i magen. Inte okej alls. Köpte några tabletter på apoteket som skulle vara bra, och de funka. Så nu är det mucho bättre. Så jag går nog till jobbet imorgon. Inte kul att sitta hemma och glo precis.

De hade skickat min iPod också, superbra tycker jag. Och ja, ni gissade ju precis rätt, det blev en finfinfin röd! Kommer säkert bli bland det bästa jag äger förutom tvättmaskinen då. Den är guld.

Förresten Ryssland! Mina IKEAglas är made in Russia. Såg det precis nyss. Det måste ju vara ball ändå


Nej, nu ska jag nog dricka lite mer vatten och se på nåt på tevän.


Är det en vanlig dag?

Vad är det för en dag?
Är det en vanlig dag?
Nej, det är ingen vanlig dag
för det är kanelbullens dag!


Ja. Det är det faktiskt. Och jag försöker febrilt ringa till min mor och berätta den glada nyheten, i hopp om att hon redan vet och har bakat en massa bullar. Men, jag tror inte jag ska hoppas för mycket. Men kanske kanske kanske hon säger "Linn, jag har köpt en massa bullar kom hit och drick kaffe vetja!" Ja, det är nog det mest troliga. Så kul är det ju inte att baka bullar, inte lika roligt som att äta dem iallafall!





PS. Jag har köpt en iPod nu.


Morning

Så vart det redan torsdag. SKITBRA! Tiden går skitsnabbt när man inte jobbar söndagar, I tell ya!
Sitter och lyssnar på Halo med jaa, med beyoncé. (okej här raserades hela min koola-tuffa-stenhårda-rockiga image. jeeeeez) Men jag måste faktiskt erkänna att den är jäkla bra. Inte turbonegrobra men rätt okej ändå alla kan ju inte nå perfektion.

Jag måååååååste faktiskt köpa min ipod snart. jag blir snart galen. jag har vart utan mp3spelare i över ett år nu. that sucks


hejdå

RSS 2.0