Comin' Home


Mysmusik såhär i slutet av året sitter ganska bra mitt i allt snorande. Tror i allafall att det blir vin ikväll. Sen om det blir ensamt eller i sällskap av någon det får tiden avgöra. Blir jag ensam så ska jag köpa minst en påse chips och minst en dipp. Hihihihi

Matlagning på gång

Sitter hemma hos min bästa syster och väntar på att maten ska bli klar. Känns gött, jag ska få lax och potatis. Inte så jäkla tokigt om jag får säga det själv! Jag skalade potatisen, bara så ni inte tror att jag är värsta latmasken. Sen snodde jag hennes dator, helt oprovocerat. hehe Det är kyyyl. 



Nu ska jag leta reda på ett glas vatten.

hyllning till raggsockar

RAGGSOCKAR

R som i hur rätt de är
A som i hur användbara de är
G som i hur grymma de ser ut
G som i hur gosiga de är
S som i hur sexigt det är med fötter som inte är isbitar
O som i hur ofula de är
C som i hur chic de är
K som i hur de visar hög klass
A som i hur anti det är att inte ha dem
R som i hur råcoola de är


(psst. jag har tråkigt)

Sjuk?

bild

Jäkla god morgon då,

Har sovit skitdåligt i natt p g a ont i halsen och snorigt plus lite feber, fast inte så väldigt mycket feber men ändå liiiite feber. Känns bra att säga att man haft feber, då har man ju varit sjuk på riktigt. Typ.

Idag ska iallafall jag försöka kurera mig lite och sen dra till min kära syster och hänga i hennes soffa. Tvspel var det lovat också hörde jag. Kan nog bli bra det här.

Hoppas bara innerligt att jag inte blir mer sjuk nu, det hade varit jättetråkigt faktiskt.

Jane Austen


bild


Sitter i soffan med mamma och tittar på Emma på tvåan. Jane Austen miniserie. Kostymdrama till tusen. Väldigt pompöst och engelskt. I like.

Få saker gjort..?

Hjälp jag är så rolig, jag har ingen hals!!


Hellooo, idag har jag faktiskt inte fått så mycket gjort som jag hade önskat. Men jag har fått mycket mer gjort på pluggarfronten än vad jag fick igår. Det känns soft. Hehehe sen har jag varit ute och gått också. Tänk vad vackert det är på vintern ändå? Kändes som att man var i Narnia. Hehe, jag var och såg Narnia igår förresten! Gillade den skarpt! Ripipip är min favvo!
Nu ska jag försöka få lite gjort igen, kanske hehehehe

Sööööt!

HAHAHAH jag måste ju bara dela med mig när jag är så söt! HAHA bästa bilden på mig sedan denna ju!

coffee break

Sitter och har en liten trevlig kafferast i min ensamhet. (Försöker se smart ut "tänkare" fast misslyckas rätt bra, men fin kopp iallafall!) Pluggar klassifikationsteori och kollar in medicinska databaser idag igen. Går framåt faktiskt! Kanon ju.
Annars längtar jag hem lite nu faktiskt. Har varit hos mamma tillräckligt nu. Jag vill åka tillbaka till Borås och hänga i mitt rum nu. Jobbigt att bo i en byrålåda här faktiskt. Humdidum.
Vad ska ni göra på nyår?

You see I've forgotten, if they're green or they're blue.

My gift is my song, and this one's for you.
Inte så jäkla ofta man gillar en cover på en låt nästan lika mycket som originalet.

DANCE DANCE DANCE

Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!
Vi fixade en liten snygg dansvideo ikväll, vi ska banne mig bli bakgrundsdansare till eurovision nästa år, sjukt grymma ju.

Plüggar!



Tjenispenis!
Jag inviger min nya dator genom att plugga skallen av mig. Trycker in lite informationssökningsstrategier i hjärnan och läser lite ball klassifikaionsteori. Kunde ju haft skojigare faktiskt. hehe kanske.
Lyssnar på radio också, p1 eller nåt, det är Elvis, in the gettho låten. hehehe så jäkla mycket old school på den! Men jag måste ju erkänna att han var nog rätt frän på sin tid. Rätt frän.
Snart kommer min pappis och ska titta på min dator och se så att jag gjort allting rätt, hehe kan han ju få göra. jag tror jag fått allt rätt, men han kan ju få titta på den och känna sig lite datakunnig och sådär, sen ska vi dricka kaffe. Soft.
Nä, nu kommer farsan om en hel halvtimma, bäst jag borstar tänderna. Det har jag inte gjort idag än, bus.

Tjing!

Annoying Orange

Här har ni lite annoying orange, min bästa polare ikväll hehehe

Hoppsan!

Jasg råkade visst köpa en sprillans ny dator idag. Likabra det tyckte jag imorse och drog in till Media Markt eftersom det var 20% på alla produkter idag. Kanoners. Jag köpte en såndärn sony vaio pryl. En vit, fanns ingen annan färg, var jäkligt urplockat faktiskt. Fick tom köpa demoexet. Så nu ska jag göra nån form av återställning tydligen. Ingen aning om vad det kan vara, men farsan skulle hjälpa mig att titta på det imorgon. LÖSER SIG VÄÄÄÄL!!! :D



Bild

Julstädning

Jodu, nu kommer man hem och tänker guuu så skönt att bara vara hemma och läsa en miljard böcker och spela tvspel och plugga liiiiteliiiitegranna för man har ju ändå tenta efter jul. Men icke sa nicke, nu när jag äntligen är hemma så är det dags för städandet. Som jag ska ta hand om, hehehe väldigt relaxning så att säga! Jag klagar inte, jag är världsbäst på att dra ut på att städa och göra det i sista sekund, jag chillar så länge.


Annars då? Jo, jag ska eventuellt knalla bort till pappa sen när han slutat jobba, eller om Rasha skulle komma hit, har inte riktigt koll på alla detaljer än riktigt hehe, det löser la sig det också.


Nu kaffe!


Strax på hemmaplan igen

Det var snö förra året också.


HELLUUU!!!!
Jag sitter och väntar på min mami nu som ska komma och hämta mig här i Borås för att köra hem mig och mina 10000000000 kg packning som jag egenhändigt har packat ihop. Ska bli grymt skönt att komma hem lite faktiskt. Jag har ingen mat kvar hehehehe. 

Fast lite orolig blir man ju när det enda man ser på didära nyhetssidorna är trafikolyckor och jobbig jävla snöstorm. Men jag får hålla tummarna att mamma har klarat sig undan detta. Har ju kollat vädret och det skulle inte komma en enda liten uns nederbörd här. Fast vad vet väderkillarna/tjejerna, bara gissningar skulle jag tro.


Har iallafall haft sista föreläsningen för dagen idag, och sista övningsgrejen som jag inte gick på. Föreläsningen gick jag på men inte datasalsgrejen. Jag och Rasmus gick till ICA och köpte pepparkakor och julmust istället för att sedan gå hem, käka och springa så fort vi orkade upp till Rasmus rum för att mosa lite Zombies och äta julfika. Sen kom bästa Sandra och hade med sig äpplekaka och grädde. Hon är allt grymt bra den där Sandra alltså! Gilla, om det hade vart fejjan.


NÄÄÄÄ nu ska jag nog se om det inte är något jag glömt att packa ner. 


Vi hörs när vi hörs och håll tummarna för mig så jag inte dör i nån snödriva på vägen hem!

EM-FINAL!!! WIIIIIIHII!!!!! :D


Bild




HÄJ!!
Fan vad grymma svenska damlandslaget är!! Em-final imorgon! Så jäkla grymt bra handboll spelade de idag så jag höll på att bryta ihop! Så sjukt spännande var det att jag fick ont i magen. Hujeda mig så bra bäst bra bäst bästast! 

Annars då?! Jotack bara bra! Har tvättat, städat, mosat zombies med Rasmus och kollat på semifinalen idag. Känns som en väldigt produktiv dag faktiskt. Så grymt bra.

Jag åker hem till Tibro på måndag också, ska bli sjukt skönt! Jag saknar min lillasyster massoooor! Och Rasha då. Och Linda. Och alla andra med faktiskt. Men mest saknar jag mammas mat!  Yesbox. 

På tal om yesbox så ska jag nog spela xbox nu, HAHAHA ordvitsarnas konung = Linn




Fredagsmys HAHAHA hatar det uttrycket men bara för att..

Bild
Just nu spelar jag det här spelet. Gears of War 2. Verkar rätt bra, känns inte lika bra som första spelet ännu men det kanske kommer. Fast iofs, rätt svårt att slå det jäkla spelet, det var SÅHÄR JÄKLA BRA ATT MAN MÅSTE SKRIVA MED CAPSLOCK PÅ!!!!!!!!111ett
Whisky dricker jag lite ockå, sett på spåret har jag. Pensionärsvarning deluxe och om inte det skulle vara nog så har jag faktiskt kokat knäck idag också, med Sandra. Vi kokade knäcken i micron, det var spännande. Goda blev dem iallafall, så nåt måste vi ju ha gjort rätt.

Usch vad gammal jag känner mig, och inga pengar har jag heller att gå ut och dricka öl för. Lika bra sitta hemma och döda locust istället. Jupp.


PS. Jag har julat till headern lite, fint va?

Öppet brev till Melvil Dewey

Kära Melvil Dewey,

Jag hatar dig. Jag tycker att du är en riktig skojare och dum i huvudet! Sitta där och komma på världens mest krångliga klassifikationssystem och säkert skratta i smyg åt oss som inte fattar hur i hela helvete det hänger ihop ibland. Det spelar ingen roll att du dog på 1930-talet, du kommer inte undan ändå. Usch!

MVH

Linn


Jo jag har haft tenta i Dewey Decimal Classification System idag. Gick åt skogen, käpprakt åt skogen. Men jag är ändå glad över att det är helg. Glad över att jag har en omtenta att se fram emot också. Jippi!
Nä, nu ska jag gå upp till Rasmus och döda zombies och försöka glömma bort den här tentan.
YO!

Kiltar

Igår var jag i Göteborg och hälsade på min bästa Anna! Vi gick på stan och försökte tränga oss fram genom det hav av människor som tydligen också tyckte att det var en bra dag att vara på stan på. Hehehe.

Jag hade i alla fall tänkt köpa julklappar till min fina syster MEN GUD så svårt det skulle vara då! Jag kom hem med en massa saker men allting var till mig själv. Så svårt det kan vara ibland! Nu är jag iallafall ett par vantar, en kofta och tre böcker rikare. Det känns bra det med. 

Snart hade jag tänkt gå ut och gå en liten promenad i detta snöiga Borås, ska försöka hitta en frisörsalong, Sandra har ritat en karta till mig. Jag ska försöka följa den. Hehehe Kommer jag inte tillbaka så får ni leta i nån snödriva nånstans hehe nä. 


Imorgon förresten! Då jäklar! Då händer det igen! Jag slutar nämligen röka igen imorgon. Jag kommer nog bokstavligt talat kicka allas ass i två veckor framåt, be afraid, be very afraid!
PUSS!


PS! Igår när jag gick hem från bussen såg jag en gammal man i kilt! HAHAH Det såg skitroligt ut! Han gick framför mig och kilten svängde än hit än dit. Jag försökte ta kort på honom men det blev bara massa suddigt. Jobbigt att försöka smygfota folk sådär. Särskilt när det snöar en himla massa. hehehe

RSS 2.0