Blogg.

Herrejisses, när ska jag hinna blogga? Jag menar, jag har så sjukt mycket att göra, käka, jobba, sova, träna, fisa med Rasha i soffan. Näe vet hut! (Okej flåtflåtflåtflåt, jag har vart skitkass på att uppdatera den senaste tiden.) Meeeeen, jag kanske skulle ändra på det.

Idag var jag och tränade med Sus, körde vanliga passet, kändes bra. Märker att jag fått bättre kondition, på så jäkla kort tid! Helt sjukt! Plus att jag faktiskt blivit starkare, det trodde jag aldrig. Känns hur bra som helst.

Annars har jag inte gjort så mycket den senaste tiden, glott på New Moon, dregglat, tränat och jobbat. Helt klart värt! I helgen ska jag och Rasha dreggla järnet hemma hos mig. Vi ska kolla på Wolverine. Sjukt gött att man kan se den hemma så man kan spola tillbaka och kolla på snyggaste scenerna igen, och igen och igen. ♥

 

Och nu är jag på jobbet, skittidigt, börjar inte förns om 40 minuter och jag har redan vart här aslänge. Gick så fort att träna idag och efter det visste jag inte vad jag skulle göra riktigt. Orkade inte gå på stan. Kanske skulle dra hit på lördag. Kika lite julklappar och sånt, kan nog vara bra att försöka börja i någorlunda bra tid i år. Så man inte köper allt sista veckan innan jul. Det är inte okej...

 


Hah!

Tänkte passa på att promota Teodoure, roligaste grabbarna!


Teodoure

Teodoure | MySpace Music Videos

Godmiddag!

Kände på mig redan när jag vaknade imorse att det här skulle vara en bra dag att kolla på New Moon på. Sagt och gjort så ringde jag och väckte Tove och frågade om hon kände samma sak, vilket hon självklart gjorde. Sen ringde jag och väckte Rasha och det var ju ingen som helst tvekan där heller. Så kl 14:00 ska vi bänka oss framför New Moon ännu en gång! Kommer bli skitbra, ska kolla ihåg att ta med servetter att torka dregglet med idag.



New Moon

Okej, jag och Rasha kollade på New Moon igår. Vi dog faktiskt lite när filmen var slut. Det gick så fort! Sjukt bra.
Sen dog nog alla i biosalongen lite granna när Jacob tog av sig tröjan första gången. Jäklar vad det blev livat, värsta sorlet i hela salongen! Inte så konsigt kanske när ungefär 97% av besökarna var tjejor i ca 15årsåldern + Jag och Rash. Han måste ha legat i och tränat stenhårt, riktigt bra må jag säga. HAHAHA vafan är jag 14 eller?

Idag har jag inte gjort ett smack hittills, tvättat lite och så kom Rasha upp och tjöta lite efter hennes körlektion.
Jag och Rasha gjorde förresten världens bästa videoblogg igår, men mitt sega internethelvete kunde inte ladda upp filmen på youtube. Får göra ett nytt försök en annan dag. Bästabästa iallafall.

Nu väntar jag på att mamma ska ringa, tror jag ska hem till henne sen. Har inte mycket annat att göra, hade väl vart gött att dricka lite men jag är helt pank, längtar verkligen efter lönen nästa vecka. Sjukt efterlängtat.

Nu ska jag se på tv.
CIAO





HAHAHAHAHA vad var det jag sa! Erkänn att ni också skulle dö, när han helt oväntat tar av sig tröjan! Typ surprice surprice! En äldre dam hade fått en hjärtinfarkt, och jag skojar inte.

HAH!

Just när ni trodde ni blivit av med mig så uppdaterar jag, snopet för er!

Äh, när ska man hinna blogga då undrar jag, har inget att skriva om för tillfället heller iofs. Meeeen Hoffmaestro var vi ju på förra veckan och det var verkligen superbra! Så sjukt bra liveband! Inte alls den musik jag vanligtvis lyssnar på heller så jag blev väldigt positivt överraskad. Grymmaste/tyngaste.



Men SNART SNART SNART så ska jag och Rash se NEW MOON. Kommer bli sypertyngaste, jag lovar... Hoppas bara innerligt att vi kan hålla käften hela filmen. (Förmodligen inte)

HOFFMAESTRO

Imorgon gäller det, frågan är väl bara vilken spårvagn tar man till brewhouse? Jag har ingen aning.


vad är det för en dag?

Hellacoptersdag känner jag på mig faktiskt! Känns otroligt bra. Sen är det faktiskt lördag också, hela dan, Linda skulle nog kolla hit runt tre eller fyra. Förfest. Vi har så jäkla mycket sprit som vi måste dricka upp! Helt sjukt! Lika bra att börja lite tidigt då, så man hinner menar jag.

MANNEN

I LOVE!


jotack

jag har haft bättre dagar...


Fast ett plus är att Rasha är bäst och har bokat New Moon nu. RASHA ÄR BÄST

MAMMA!

Älskade mamma är tillbaka i Sverige nu! ♥

Jag har saknat henne ganska mycket faktiskt, och vart lite orolig. Men så skönt att hon är hemma igen.

Har fortfarande träningsverk i armarna, jag är så klen. Men imorgon tänkte jag träna igen. Måste ju hålla igång vettu!

CIAO!


Slappsöndag

Idag har jag tagit det superlugnt. Var hur skönt som helst att sova ut så länge jag kunde idag, sov ända till halv ett. Hur gött som helst.

Så idag har jag diskat lite, tvättat lite, käkat lite. Ja, inte så jätteproduktiv precis, meeeeeen det är livet.


Kom precis hem från ICA, jag köpte två filmer. "O brother, where art thou?" och "Happy Feet". Okej, jag är väl lite barnslig men happy feet är faktiskt bra! Så det så.



 

Så det blir filmtajm sen, kom förbi om ni har lust. Jag står för kaffet!


RSS 2.0