Nyårslöfte

Hm, ska inte ha nåt dumt nyårslöfte som att sluta röka, gå ner i vikt eller sluta äta godis, kommer aldrig kunna hålla det ändå. Sånt funkar inte. Utan från och med nu ska jag sluta babbla så mycket med folk jag inte känner, utan vara mer rakt på sak och inte hålla på och tappa tråden när jag ska berätta saker. Det ska jag iallafall öva på iår. Kan bli så dumt, lika bra att hålla käften ibland alltså! HAHAHA undrar om jag kommer hålla detta, förmodligen inte. Men det kan vara värt ett försök.

Jag har tråkigt ja.



Nytt år

Nu är det snart nytt år. Känns verkligen hur bra som helst! Nytt år med nya möjligheter. Hoppas verkligen på ett bättre 2010. Och det kommer verkligen att bli bättre.

Saker jag ska göra nästa år:

• Ta körkort
• Skaffa ett nytt jobb


Iallafall först och främst. Sen vill jag gärna ut och resa också, och åka på SRF. Kommer bli asballt!

Idag är det i vilket fall som helst nyårsafton. Och jag ska inte göra ett dugg! Känns så jäkla skönt faktiskt, jag orkar faktiskt inte gå ut, frysa arslet av mig och bli packad. Noway, jag ska vara nykter (kanske dricka vinet) och inte vara bakfull på årets första dag imorgon. Känns verkligen vuxet. Nu börjar mitt nya liv.

♥  Min älskade mor var här för en stund sedan, jag bjöd på egenhändigt gjord tomatsoppa och mamma stod för bröd och julmust. Mycket bra och mycket gott om jag får säga det själv! SuperLinn does it again! Och superMamma då.

Nej, nu ska jag tvätta och se om det finns något roligt på tv.

GOTT NYTT ÅR PÅ ER!


Lördag

Lördagskvällen blev snabbt till en tvspelskväll här i min ensamhet. Jag lirar bioshock, käkar godis och dricker julmust. Helt perfekt. Men nu börjar jag bli lite frusen så jag får nog ta en kopp thé sen.
Ja, det är faktiskt inte så tokigt att vara helt ensam en lördagskväll. Faktiskt. Men jag skulle bra gärna vara hemma hos Sus och dricka massa öl med de andra, och sen slira ut på krogen. MEEEEEN det kommer fler gånger som min mamma skulle sagt. Och mamma har oftast rätt också, lika bra att bli frisk innan man går ut och härjar!

Men nu kokar nog vattnet ute i köket, thédags alltså.

Hejsvejs.


Julklappar

Idag ska jag åka och handla julklappar. Bäst att få det mesta gjort. Iallafall så man har börjat någon gång. Är fortfarande sjuk, fast halsen känns mycket bättre men jag tror jag skippar Sus fest ändå, lika bra att bli ordentligt frisk. Känns verkligen skittråkigt! Hade vart jättekul juu... Jäkla hals.

Nej, nu ska jag leta reda på lite strumpor och se över vad jag behöver köpa i stan. Men vi hörs senare.

Vapendragaren

HAha, åh! Jag gillar min vapendragare skarpt! Bästa humorn.


Fredag

Idag är det iallafall fredag. Det är bra. Det som inte är lika bra är att jag fortfarande är sjuk. Det är fan inte roligt alltså, min ena mandel är som en tennisboll. Och det gör skitont när man känner på den utanpå halsen. Väldigt irriterande när jag skulle tvätta ansiktet och halsen förut, det var ju inte så att man kunde köra på och gungga rent som vanligt utan man var tvungen att vara jätteförsiktig. Sånt har väl ingen människa tålamod till.
Hoppas verkligen att jag inte har fått halsfluss bara, fattas bara annat! Sen har ju lilla Sus fest imorgon, är jag likadan då så kan jag inte gå. Jättetråkigt. Jag vill ju fira Sus som alla andra. Men i och för sig så är det nog bra att bli frisk, så jag inte blir mer sjuk.


Om ungefär en timma kommer Tove och hämtar mig, vi ska åka och handla mat. Skönt att få skjuts, jag hade inte orkat gå hem med en massa kassar, jag hade blivit helt slut! Så antingen ska vi till lokala ica i här i Tibro eller till Ica Maxi i Skövde om vi känner för att göra en sådan stor utflykt, finns ju mer skit att kolla på där menar jag. Kanske till och med hittar något att köpa i julklapp, vem vet liksom?

Nej, nu ska jag kika lite i kylskåpet och kolla vad man kan köpa mer än chips och godis.

baka kaka

HAAH! Så jäkla produktiv mitt i allt snor. Har tvättat, diskat precis ALLT, lagat mat (fisk och potatis) och bakat kladdkaka! Känn på den du! Inte illa för en sjukling! Nu äger jag helt plötsligt hela världen. Inte så tokigt.
Så nu väntar jag bara på att kladdkakan ska svalna, kommer förmodligen ta en livstid och antagligen kommer jag försöka mig på att äta den ändå och bränna upp hela munnen. Men så är det ju alltid.

Nu har jag gjort en massa, vilket innebär att jag inte vet vad jag ska ta mig till nu. VAD SKA JAG GÖRAA!?!?!

HAHAHAHA BÄSTA FÖRSLAG FÅR EN LÄNKNING!! :D:D SÅ ALLA MINA 7 BESÖKARE IDAG GÅR IN PÅ JUST DIN BLOGG.


Nej, jag har inget liv.



RASHA vann bästa förslag, att kolla på Nyckeln till Frihet. Ska jag nog göra också! (#1 på imdb.com 250 bästa filmer)


JOWLS

BESTSELLING MOVIE!


Try JibJab Sendables® eCards today!



Sus hade gjort en jättefin film! the Sus, the Rash and the Trash (jag).
OCH VILKEN TUR ATT JAG BLEV COOLASTE PIRATEN!
Hade känt mig bortkommen annars.

Sjuk

Idag har jag så tråkigt! Jag är sjuk. Har ont i halsen och lite febrig. Inte alls särskillt rockigt. Finns verkligen ingenting jag vill göra, finns jättemycket jag kan göra men diska/städa och sådär är faktiskt inte särskillt lockande. Men jag får i vilket fall som helst ta tag i det, har ju inget annat för mig direkt.
Man förstår inte hur bra man har det när man är på jobbet, då finns det ju alltid något att göra - jobba. Men nu har jag skittråkigt. Skicka gärna en kommentar på förslag att göra.








Jag har iallafall gjort en julklappslista, på saker jag ska köpa till mina vänner och familj i julklapp. Men det är ju skitsvårt att komma på saker ju! Skriv gärna vad ni önskar er också! Vore skitbra.

Hoppas verkligen att jag är frisk tills på lördag. För då ska vi alla till Sus och ha ytterst trevligt! Hon har ju blivit lite äldre, men inte klokare. (eller kanske, vad vet jag, det lät bara så bra). Vi ska iallafall dricka massa öl.


Nej, nu ska jag städa av spisen.

HEJ!


Arg

Vi är så arga allihopa. Vi får inte reda på något förns tidigast måndag. MÅNDAG! Fattar ni hur långt det är tills det blir måndag? Jag tror inte det. Att det ska ta så jeeeeekla lång tid. Det är för mig ofattbart, tycker både jag och Denise.

Sen var jag lite småtjurig för dålig journalistik. Eller, dåligt och dåligt, jag har väl läst värre. Men jag köpte tidningen Glamour igår, aldrig läst förr. Såg väldigt lättsam och bra ut nu när det är så mycket annat att tänka på. Jag tycker at det var bra upplagt egentligen, bra med mycket bilder och små korta notiser/artiklar.
MEN! Man behöver väl inte ENBART ha småsmåsmå korta artiklar? Jag menar, så fort man kom in ordentligt i texten och började bli intresserad så tog det slut. Bara sådär i vissa fall, kändes som om de inte knöt ihop alla trådar utan bara skar av dem. Sånt är väl okej kanske i en skoltidning men i ett riktigt magasin? Jag vet inte, sen småfel också, olika stavningar på namn på olika ställen i texten.
Sen löpte det inte på så bra och i vissa fall så kändes det som om de saknade en röd tråd i texten. Självklart har väl inte jag alltid en röd tråd i det jag skriver här på bloggen men det behövs ju inte, detta är min blogg jag skriver vad jag vill. Annat är det ju om detta var mitt jobb!
Jag blir så frustrerad när jag ser att det finns saker som är dåligt gjorda och när jag vet att jag själv skulle kunna göra det mycket bättre. Förmodligen är jag lite avis, jag vill nog också börja skriva igen. Känns som om det skulle passa mig. Faktiskt.


Nej nu ska jag lyssna vidare på mina telefonsvarare.

CIAO.

Fika ♥

Idag tog vi oss en fika på Rådhuset efter maten, hade en timmas lunch idag. Tog en latte och en jättegod äpplekaka med vaniljsås. SÅ JÄKLA GÖTT! NI FÖRSTÅR INTE! SÅ GÖTT! Jag tror jag ska bli en såndär bloggare som bara bloggar om vad man käkar. Iofs brukar jag inte käka särskillt intressant mat, tänk typ snabbmakaroner och köttbullar tre dagar i veckan. Inte så roligt att läsa om kanske! Men det finns säkert folk som går i gång på det också. Höh.


Nej nu ska jag jobbajobbajobba.


Ja.

Nu är vi varslade också. KULKUL! Eller kanske inte. Vi får se hur det blir.


Det som är roligt iallafall är att jag har med mig godis till jobbet idag. Det gjorde hela min dag!  Och en annan bra sak är att jag ska klippa mig imorgon så nu kommer jag bli fin i håret också. Och på lördag ska jag till lilla Sus som fyllde 22år igår, hon ska ha fina kalaset. Vi ska dricka så mycket öl så ni förstår inte. Det behövs lite sånt mitt i all misär.

Så måste jag köpa lite julklappar också, ska nog åka in till stan tidigare imorgon om jag hinner efter klippningen och kika på lite grejor. Har inte köpt en enda julklapp än, och tiden går sjukt snabbt nu. Usch...

Och imorgon ska jag till min kära syster! Hon är nog världens bästa person, jag ska kika på hennes julpynt. Hon är sjukt pysslig min syster ska jag säga. ♥


Nej nu ska jag se om det går att jobba nåt.

CIAO

Jo

Jag tror jag lägger ner. Jag pallar inte mer. Har inte tid och just nu är det mesta skit. Fårse längre fram.

HEJ SÅ LÄNGE!

Kommer väl tillbaka snart iallafall.

RSS 2.0