...

Fyfan vad jag är seg
Precis vart ute och gått och har nu satt på lite kaffe, börjar bli lite tung i huvudet så det är nog dags för sista koppen innan läggdags.

Hm, har vart lite orolig för Linda och Lars idag, de är ju på Öland och det dog ju en kille där igår som blev knivskuren till döds. Jag vet inte riktigt vart någonstans på Öland L&L är men hoppas det inte var på den campingen!
Jag har iofs inte hört något från dem så det är nog ingen fara. De skulle nog ringa om det var något!

Annars så tänkte jag lite på hon Susan Boyle, ni vet hon i Britains got talent. Jag menar hallå? Vem bryr sig egentligen om denna nyhet längre? Och nu ställer hon in konserter också. FAIL!

(http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article5408458.ab)





Nej nu ska jag dricka mitt kaffe och sen tror jag nog att det är dags att sova, är så fruktansvärt trött!

MÄTT

Just nu är jag så jävla mätt så jag fattar inte. Puh, det är jobbigt att äta god mat på semestern alltså. Fyfan.
Idag har jag tagit det luungt, sett på Chocolate och diskat ungefär. :)

Igår var jag hos Nattalie och grillade och drack öl, och så spelade vi mitt spel "våghals", hahaha så jävla roligt. Fast sen blev jag sjukt trött så jag och Jessica drog oss hemmåt, tog sällskap till brittgården iallafall. Väl hemma så kokade jag broccoli och drack grönsaksbuljong, gott som fasen. Haha jag märker att jag börjar bli gammal när jag gör värsta nyttiga fyllematen och faktiskt kommer hem med öl som jag inte druckit upp. Då äre illa!

Just nu kollar jag på Family Guy och käkar lantchips, men snart spyr jag. Nä man kanske skulle ta en kvällspromenix strax. Vore ju rätt gött. Men jag vet att jag inte kommer göra det, kommer nog somna i soffan snart. :)

MIDSOMMAR!

Glad midsommar på er!
Sitter hemma hos mamma just nu och ska snart käka lunch med henne och hennes väninnor. Brukar ju bli god mat så jag drig mig hit. Så fick jag till min förvåning en lite sen inflyttningspresent av mammas kompis Eivor! Det var en jättefin svart tavla man kan ha i hallen och skriva komihåg grejer på! Jättesnygg! Men det var lite repor på den så hon ville byta den, reporna syntes inte så mycket men hon får göra det om hon vill :) Jättefin var den, helt svart och man skriver med en vit whiteboardpenna. SKITSNYGGT!
Senare idag ska jag iväg till Nattalie och käka mat och dricka öl och leka lekar! Synd bara att Elin inte kunde komma hit, hon var supersjuk stackarn. Tråkigt i o m att man inte träffar henne så ofta, när hon bor så långt bort. :( Men vi får försöka klara oss ändå.
Sen kom jag på en grej nu, undrar hur länga ICA har öppet idag, måste ju köpa nåt att äta tills ikväll. hm, får fråga mamma sen.

Men nu blir det nog mat snart, CYA

FÖRRESTEN!

Så lunchade jag med dessa snygga damer en dag för ett tag sen!
Sjukt god mat var det också.







Sara och Rasha + mat! Kunde ju inte blivit bättre :D

FINALLY!

SEMESTER HERE I COME!
Fatta va gött det är att slippa jobba i hela fyra veckor nu! Nästan så att man får lite svindel. Men det ska bli otroligt skönt. Slippa gå upp, bara gå runt i pyjamas. Haha, kommer bli fett.
Sen så har jag faktiskt äntligen fått tummen ur och färgar just nu håret. Färgen ska sitta 15-20 minuter till sen ska jag göjsa på lite mer färg och låta det sitta ytterligare tio, sen är det klaaaart. Fan vad tråkigt det är att färga alltså, och trixigt, jag råkade slänga en slinga hår rakt på ögat förut så nu har jag en svart rand rakt över ögat. BRAAA LINN! Smidigt

Förut var jag hos mamma och firade in semestern, hon går nämligen också på semester nu, vi käkade lite god mat och efter det blev det choklad och jordgubbar. MUMS! Allt medans vi såg på Pulp Fiction, typ världens bästa film! Jag älskar den, så sjukt snygg film. ♥

Nej nu ska jag ut och ta en cigg innan jag behöver ordna med håret igen.

So long,
yours truly

---

Såhär kul äre, på riktigt



oj, vad jag måste färga mina ögonbryn förresten.

NYTT

Nu har jag gjort om lite här, är väl inte helt hundra nöjd men jag har ju hela semestern på mig att trixa och fixa. ska nog göra en snyggare header men det får bli en annan dag.

annars så har jag ungefär en och en halv timma kvar till semestern! Och det ska bli skönt vill jag lova! Ska hem till mamma nu direkt efter jobbet och käka lite mat och sen bär det väg hem. Måste verkligen få tummen ur och färga håret. Jag ser ju rent ut sagt förjävlig ut i håret. Men det ska det bli ändring på!

nej nu hörs vi senare

SNART DÄR




Snart är det dags!

 Kommer bli så jäkla roligt! Jag och Linda drar på onsdag nästa vecka. Kommer lätt bli bäst att åka på en svensk festival i år. Vi är båda lite trötta på utlandsfestivaler nu, det får vänta tills nästa år. jag orkar iallafall inte 16timmars bussresa längre. Inte än på ett tag, inte förns vi kan ta bilen ner då blir det okej. Annars vettesjutton alltså...

Band jag ska se:

A Camp
Bullet
Håkan hellström
Gogol Bordello
Mötley Crüe
Pete Doherty
Satyricon
the Coffinshakers
the Sounds
Thomas Di Leva
Thåström
Tiamat
TURBONEGRO

Och sen vet jag faktiskt inte, kommer inte på nåt mer. Men det får man väl se sen, man kanske missar alla band utom Turbonegro. för de SKA jag se även om himlen trillar ner.

Nej nu är min rast snart slut, Ciao

6 timmar kvar till semestern!!


blogg.se

crazy ja

HAHAHAHA

Helt crazy faktiskt. VARJE DAG!



Hahaha knäppt. Nån klocka i huvudet som säger att det är dags att kolla på klockan alltså. Märkligt.
Annars åt jag faktiskt pannkakor till frukost idag, så jäkla gott. Var sjukt längesen jag åt pannkakor! Det är nog lätt min favvomat faktiskt. Förutom kött då.
Sen kom Linda in en sväng för hon hade hittat en jätterolig bild i sin nya maidenskiva. Haha det var riktigt roligt så snyggt. Sen åkte Linda med mig in till skövde för hon skulle på ett möte, och jag gick till jobbet. Och här sitter jag nu.
Och tänk, det är bara 2 dagar kvar tills min semester! (om man inte räknar med den här dagen, annars blir det tre dagar)

Jag och Linda ska köpa t-shirtar nån dag och skriva ballaste texterna från Turbonegro på! Koller bli helschysst!

"But now I'm back with a bang
I've got my own leather gang
And all of them are men
And denim's back again"

 HAHAHA bäst, hur kommer de på alla bra texter alltså. löv


GIMMIE!

Denna ska jag ha

 

Godmorgon!

Nu ska jag snart plocka iordning lite frukost, sen färga håret. Utväxten är enorm, funkar inte längre!
MEn jag skulle faktiskt redan ha gått upp för länge sen men det var så skönt att ligga kvar i värmen undet täcket. Men det blir till imorgon det. För idag så är det fullt upp.

- Färga håret
- Gå till Systemet
- Hjälpa mamma
- Ha släktkalas hos mamma
- hem och göra sig iordning igen
- Fest hos Nattalie

Haha, näää det kanske inte var så mycket men ändå!

Det är så mycket jag vill göra med mitt liv men jag är nog för lat. Och det är ju lite kass :P

Men igår var en bra dag, gick bra på jobbet och efter så gick jag hem till syrran. Vi käka tacos med Oscar och sen kollade vi på Benjamin Button, MEN vi orkade inte se klart den så vi har typ en timme kvar på den. Men bra var den iallafall! Vi får ta och se klart den en annan gång.

ciao


TORSDAG

Märkte att jag var väldigt evül in league with satan idag. HAHA



Huvudet

Får inte ut den ur huvudet, jag tror jag har haft den där i typ två månader. Blir galen snart. Blir lite andra låtar ibland men denna kommer alltid tillbaka. Sen att jag bara kan lite av refrängen är ju bra också. död..




"Jag är inte så sugen på öl, bara lite.....JÄMT" citat av bästa Linda för typ hundra år sen

hahahaha

Fick värsta deja vú upplevelsen idag, IGEN! Både igår och i förrgår när jag skulle kolla på klockan och se hur lång tid det var kvar till rasten så var hon 13:37. VARJE GÅNG! Helt sjukt, och igår kunde jag inte berätta denna upptäckt för någon eftersom jag satt helt själv. FAIL...

Sen ser jag att det regnar också. Det är ju inte sånt där random vanligt regn utan det verkligen spöregnar. Ninjaregn


(sen mobbar Ryssland mig också, verkligen snällt. NOT)

tisdag

Idag är det tisdag och jag sitter helt själv här i mitt lilla hörn. Sus styr, Ryssland är ledig och Carro är i USA. Meeeeeeen, jag fick en isglass förut iallafall. Så helt jobbigt är det ju inte.:)
 
Igår kom Nattalie hem till mig på morgonen och fikade lite. Jag hade ju försovit mig till min tvättid så vi stressade lite bägge två för att försöka hinna med det. Och Nattalie hade ju med sig lite hembakade bullar till mig. Den tösen gör så otroligt goda bullar! Mmm så jäkla goda! :D
Sen skjutsade hon mig in till jobbet, snällast!

Fick senare skjuts hem av Åsa efter jobbet, för hon hade tagit bilen in. Sjukt bra att komma hem något sånär i tid!
Men vi gick och solade istället, eller jag solade. För Ryssland blev arg på knäppa killarna som snodde hennes rum, så hon struntade i det och väntade på mig istället.
Haha solarium har jag inte solat sen jag var typ fjorton eller nåt. Men det gick ju bra det med.

Hoppas den här veckan går fort för jag vill verkligen ha helg igen, och snart har jag semester också :D

Sjuk

Idag har jag varit hemma och sjuklig. Haft ont i magen och mått illa. Fatta vad tråkigt jag har haft idag eller? Helt sjukt, jag ska aldrig mer bli sjuk, har verkligen inte funnits något att göra idag. Förutom att laga mat typ så jag har gjort en paj med kyckling och bacon, och sen gjorde jag världens godaste tomatsoppa! Jäklar, jag hade ingen aning om att jag var så hejjig i köket. surprise surprise!!

Annars så fyllde jag år igår, fan, känns inte som 21. Tiden går fort, inte alls längesen man var 17 liksom. Tänk vad tiden går. (pensionärsvarning)
Men det vart en nice dag ändå, Linda kom förbi här innan jag drog, fick en flaska vin. Uppskattas verkligen! :) Sen gick jag och Nattalie och förtidsröstade på bibblan och hälsade på mamma lite och sådär.
Efter det bar det av till jobbet, gick faktiskt ganska okej men det var lite ensamt eftersom jag satt helt själv i hörnet haha
När jag slutade hämtade mamma upp mig och Åsa så drog vi och hämtade Tove och Oscar, men först gick vi upp och kollade på deras nya flashiga köksbord. Verkar aspraktiskt! GE MIG ETT SÅNT! Men iallafall, sen cykla Åsa hem och vi andra drog upp till mamma och käka tårta och öppnade mina paket. Jag fick värsta stora grytan i gjutjärn, verkar ball. Och så fick jag tre böcker. ALDRIG FUCKA UPP med Jens Lapidus, Sarahs Nyckel av Tatiana De Rosnay och 14 år till salu - en skakande svensk historia av Caroline Engvall. Blir nog bra sommarläsning! Har inte börjat läsa någon av dem ännu men blir så snart jag läst ut den jag håller på med nu!

Jaja, det var lite spontanuppdatering iallafall
och kom ihåg, "Chuck Norris was once in a knife fight, and the knife lost."

PUSS

RSS 2.0