En fråga

Rasha, varför får jag inte kommentera DET HÄR inlägget? Känner mig verkligt diskriminerad.

Bakgrund

Är ju tvungen att visa min häftiga bakgrundsbild också. Jobbdatorn har aldrig vart koolare!



Ja, jag vet att bilden är skitliten.

Work

Sitter på jobbet. Känns gött att det är onsdag. SNART HELG! Me like

I helgen blir det eventuellt biobiobiobio. Ska bli kul, hoppas jag. Men jag får se, brukar ju bli inställt sånt dära. Har för mycket för mig helt enkelt.

(litet ps till min vapendragare, snartsnartsnartsnart kan vi prata! you know what)

Snart är det rast, sånt gillar jag.

Sen ska jag åka till London och hälsa på Denise när hon flyttar. Men Sus vill hellre åka till Dublin, schysst värre då

måndag

Idag har vart en väldigt oproduktiv dag faktiskt. Gick upp aptidigt för att ta en buss tidigare in för att kunna hämta ut mina svindyra linser. Fatta vad dyrt det är med linser egentligen?! Borde säkert löna sig med en såndär laseroperation, men jag är chicken så jag vågar inte. Jag avvaktar helt enkelt. Kanske vaknar jag en dag med helt PERFECT syn och då hade jag ju slösat ut en hel massa penkar i onödan. Och det är då definitivt inte okej.

Annars köpte jag en tvål och mandelskrubb eller vad det var. På åhléns iallafall. Det vet jag

Näe Linn, nu får vi ta tag i detta att börja träna faktiskt. Det lutar ju snart åt att det är dags faktiskt. Snart kan ni inte kalla mig Linn längre, utan bulldegen. Verkar bra mycket mer passade faktiskt. Haha och det är ju ganska patetiskt.

Neeeej, nu ska jag vara duktig och laga mat. Alltså steka korv och koka snabbmakaroner. Här är gourmetkocken igång igen!

Min lugg

Är inte heller okej. Hur fort växer håret egentligen? Är det tiden som går fort eller växer mitt hår skitsnabbt?


Inte min grej

Det här med tid är definitivt inte min grej. Här sitter jag, helklar förutom borstandet av gaddarna, och det är en hel TIMME kvar tills jag ska gå. Jag undervärderar min kompetens att göra saker snabbt har jag nu konstaterat. Hade väl mina aningar när jag märkte att jag hade cyklat och satt mig att vänta på bussen hela tjugo minuter innan bussen till jobbet går. Detta är definitivt inte okej. Jag har väldigt svårt att säga till mig själv, att nu Linn nu börjar du bli lite gammal... Och det stannar inte bara där, igår frågade jag Åsa om hon hade hunnit äta på lunchen, hon svarade att ja det hade hon hunnit, och jag säger " Jaa, vad bra!". INTE OKEJ! Jag börjar bli en morsa! huuh.. När hände detta egentligen?


Nej nog om det. Jaaa jag vet att jag bloggar skiiitlite till ditt stora förtret kära vapendragare och sjukling. Men jag hinner inte göra allt jag vill. Sen har jag väl ingen inspiration heller när du inte är med och är galen.

Iallafall, om drygt en timma så ska jag och Nattalie vara på ICA och möta upp Tove och Oscar som snällt som bare den ska skjutsa in oss till Skövde. Vi ska till pims och dricka nån öl eller sju.

Nu ska jag borsta t

Morning!

Gomorrn!
Sitter och sköljer tänderna med dentan, när man ändå ska hålla på att bli så jäkla duktig med tänderna så är det lika bra att gå all the way!
Idag ska jag vara på utbildning halva dagen och sedan sätta igång och jobba vid fem. Så roligt att det händer något nytt!

Läste för övrigt ut bok nummer tre igår kväll. Tvingade mamma att kolla om fjärde boken fanns inne på bibblan (mamma jobbar där) och det fanns den! Så hon skulle låna den åt mig så jag kan börja läsa den ikväll sen! Kommer nog bli riktigt awesome tror jag. Längtar tills det är klart så jag kan diskutera lite med min vapendragare, du vet vem du är.


Hm, jag orkar fan inte laga någon mat idag heller, så jag får väl köpa någon sallad eller nåt till lunch. Så jäkla trökigt att laga mat jämt och ständigt. Jag tog iallafall itu med disken igår när jag kom hem. Så nu är det fräsht igen haha


Nej, jag ska väl försöka hitta något vettigt att ha på mig.

CIAO

PS. Det regnar ute, det gillar inte mitt nyplattade hår. jag kommer bli lockig. Fy bubblan!

top notch!

Har vart hos tandläkaren nu på morgonen. Mina tänder var i kalasbra skick! Känns gött!
Annars har jag ju inte orkat blogga någonting typ, har väl inte hunnit eller mer rätt sagt jag har inte orkat! Meeeen, man måste ju få tummen ur röven nån gång.

Annars har det vart lugnt, jobbade i söndags. Det var väl inte jättekul kanske. Men det värsta var ju att de inte har på ngn AC på helger, så det var ju SKITVARMT! Jag skojar inte, sen fanns det typ 0.01% syre. Jag dog nästan, asjobbigt.


Nä, nu ska jag käka fiskbullar. CIAO!

Supertisdag

Idag är det en bra dag! Ringde till och med min farbror på jobbet. Fatta min chock! Visste inte alls vad jag skulle säga! Helskumt blev det, meeeeen det gick ju bra iallafall. Kul att prata med EN trevlig person.

Jag har till och med tagit med mig vantar idag, gör ju inte om gårdagens misstag idag. Men det kändes lite töntigt eftersom det är sjukt varmt idag, värsta sommaren mitt i september! Fast jag gillar att det är kallt på kvällarna, så friskt!

Nu börjar jag bli rejält hungrig, men har inte lunch än på 40 minuter. Jag får klara mig med kallt kaffe

MONDAY MONDAY

Helt seriöst, jag måste köpa vantar. Så sjukt kallt när jag cyklade hem så jag nästan fick bända av fingrarna från styret. Vantar, gimmie! (så kallt var det kanske inte men NÄSTAN!)

Idag kändes som en otroligt bra dag annars! Träffade Carro, skojskoj, kändes som det var skitlängesen jag träffa henne, förra veckan alltså. Lite tomt när hon bara jobbar 30%. Men jag får väl överleva!

Vann en trisslott på jobbet också, vann fan 50 spänn! Sooo lucky! Självklart bytte jag lotten mot ett paket l&m och en tia. Lätt värt.

Nä, nu tror jag att jag ska lägga mig faktiskt. Fast jag är inte så trött, men jag orkar inte göra något. Ska försöka läsa lite i New Moon.

GODNATT

not dead yet!

Haha, Rashirashi, jag har inte HUNNIT blogga bara.

Har precis läst ut Twilight. Skitbra kan jag säga. Och du som inte trodde jag skulle palla läsa ut den ikväll Rasha, hoho in your face! :D

Helgen har varit kanonbra! Var på kräftskiva, åkte vid lunchdags i lördags och kom hem vid lunchdags idag. Vi var vid Nattalies stuga i Herrängen, vid Skagern. Sååå fint var det där! Hur nära vattnet som helst, kändes som typ fem meter till vattnet, men det var ju självklart lite längre. Hade jättetrevligt! Trevligt sällskap, trevlig mat och trevlig dricka! Kanonhelg må jag säga.

Så idag har jag städat hela jäkla lägenheten, tvättat inte mindre än fyra maskiner tvätt, och diskat. Dendu! De ska ju tydligen borra sönder lägenheten i veckan, så då måste det nog vara någotsånär rent och snyggt iallafall. Kanske är nogra snyggingar som ska borra här, man vet ju aldrig. Då kan det ju inte se ut som värsta sunken bor här. (Även fast jag är värsta sunken, men det är mitt hus mina regler. Jag städar när jag vill)

Tog inte med någon kamera i helgen så ni får inte se hur schysst det var i Herrängen. Too bad...

Fredag

Pigg idag? Svar: Nej. Eller asvridrigt som Robert skulle sagt.

Har iallafall fått en lapp hem om att de ska börja borra i min lägenhet nästa vecka. Och jag tog stoooort mod till mig och ringde upp dem och frågade om de kunde komma efter 11.00 eftersom jag bara jobbar kvällar. Och det var okej! :D GÖTT!

Nä nu ska jag nog plocka iordning lite och försöka ta mig till jobbet. Är väl fortfarande inte helt okej men jag orkar inte sitta hemma heller.

Puss


GRATTIS!

Ett STORT grattis till Spiderchick och hennes son! Lycka till med allt! :)

Soundgarden

okej, Black Hole Sun är en skitbra låt! Lyssna på denna föffan. MEN! Detta kan också vara en av de sjukaste videos ever. Jag var livrädd för den när jag var liten och såg den på MTV :)



Snälla

Tove och Oscar gick precis. De var här med böckerna! Plus att de hade tagit med wienerbröd! Så gott :) Snällt av dem att komma förbi såhär sent tycker jag.

Hm, jag är lite fundersam. Ska jag försöka läsa ut boken jag läser nu, som jag för övrigt läst minst tio ggr tidigare, eller ska jag börja läsa twilight? Fast iofs, har glömt massa smågrejer i boken jag läser nu så det blir så gött nostalgiskt när jag läser den igen. Hm. Det är iofs bara 100 sidor kvar så det kan jag nog läsa klart ikväll. Så får jag börja i Twilight sen. Ja, det är nog the way to go!

BOOKS

Sitter och dricker mitt jävliga kaffe nu. Väntar på min bästa syster Tove. Hon ska ju lämna mina böcker här! Har höga förväntningar på dem. Hoppas de inte suger! Har ju beställt Twilight och New Moon. Hoppas verkligen de är så bra som alla säger. Men iofs var jag ju väldigt skeptisk till filmen, och tji fick jag för det också.  Gillade jag ens filmen? Har jag ens sett den 6 ggr sen förra veckan? Det var ju inte såååå troligt för fyra veckor sedan precis.

TOP 5

Top femman



1.
Höst






2. Fika




3.
Läsa





4.
Jasper Hale




5. Fil






Alla bilder utom en är totalsnodda från google

TOVE!

Tove är nog världens bästa syster faktiskt. Eftersom jag är sjuk så är det nog ingen höjdare om jag cyklar till ICA sen och hämtar mitt paket, mina böcker har kommit, så hon skulle lämna dem till mig när hon slutar sen. :) Nåt roligt ska man väl få göra när man är sjuk iallafall! Det ska bli spännande med lite ny läsning. Har sett på filmen idag igen, eller sista halvan iallafall. Sista halvan är nog bäst. Baseballscenen iallafall. GRYM

Jag mår illa, är trött och vet inte riktigt vart jag ska göra av mig. Tror jag ska ringa lite till pappa och beklaga mig. Jo, det ska jag nog göra.


Saknar er på jobbet vill jag bestämt påstå!

Ynklig3000

Usch vad det är tråkigt att vara sjuk. Man orkar ju försjutton ingenting!

Men eftersom jag har världens bästa mamma så kom hon förbi med mat på hennes lunch. Mat, ibumentin, mazariner och kexchoklad. How good is that?! Fast det gjorde iofs att jag kände mig ännumer ynklig. Fast ändå. Rätt bra snällt! :)
Mamma tror också att jag säkert har svininfluensan. Men det tror inte jag. Hoppas inte det iallafall. Det verkar inte så rockigt alls. Säkert bara en släng feber. Hoppas jag...


Nä, nu ska jag lägga mig och läsa. Orkar inte göra mycket annat.

feber

det var ju just typiskt. Feber och elände! Har inte kunnat sova nåt inatt typ och jag har inga värktabletter. Just snyggt...

ÅH!

Jag har hittat (inte jag kanske, den har väl funnits ett tag, men jag har kommit på att... jaa) världens bästa blogg! Eller iallafall dagens bästa. Åh, jag drömmer mig bort!

KLICKA HÄR


orkar inte saxa nån bild.

DAGENS

Dagens: http://www.hokus-pokus.se/index.html

borra

Snart ska de väl börja borra i min lägenhet då. Vaknade av att de var hos nån granne. Jag hatar sånt! De ska borra och vara högljudda, de kommer säkert in hit skittidigt på morgonen. Jag menar, jag vill hinna plocka och greja innan en massa folk ska komma hit och föra oväsen som att de river lägenheten. Inte min grej det här kan jag ju säga.

Hem ljuva hem?

Äntligen hemma, men också äntligen hemma till matlagning och disk. Jag börjar ångra att jag blev vuxen, jag menar vem vill inte ha maten färdig när man kommer hem? Väldigt orättvist att det inte är så hela livet. Jag får väl börja dejta en kock eller nåt liknande som kan laga mat åt mig. Vore ju faktiskt inte en dum idé!

Jobbet gick bra, känns som jag fått lite koll på det igen. Det känns jävligt bra!

Men nu till dilemmat. Vad ska man laga för mat? Man vill ju helst laga något som är superlätt, tar ingen tid och räcker i princip hela veckan. Köttfärssås och spagetti räcker ju hur länge som helst, men det åt jag typ hela förra veckan eller vad det var, förrförra kanske. Så det är jag inte så sjukt sugen på. Hm. får nog göra min soppaliknande grytgrejs. Den är god, det tar en stund men man behöver inte ha koll på det hela tiden. SKITBRA!

Så nu var det bara att börja tina köttfärs då antar jag.

Huslig?

Massa nya på jobbet idag! Förstår inte hur alla ska få plats :)
Det är ju kul med nýa. Men jag saknar flashy lite. Jobba 100% med mig istället! :D

Usch, jag behöver bli lite mer huslig. Börja laga mat tex. I helgen har jag bara ätit godis. Det är inte bra. Idag ska jag iallafall käka nudlar, ett steg i rätt riktning gott folk!

Jaha?

"Jag blir så förbannad.visst,detta handlar inte just om ditt inlägg...
Men att Kissie sitter och skriver en MASSA kränkaden saker till allt och alla
på sin patetiska blogg är någonting som flera inte borde respektera.Det dära
betandet är så himla onödigt.Jag läste en blogg för några dagar sedan
som är så jäkal bra!! Den handlar om verkligen vettiga saker.. ( Det är en läsare
som skickar detta ) Hon som skriver den har full upp med bloggen..
Hon gör egna intervjuer med läsare,går själv på intervjuer (pga bloggen ) och har fått mycket uppmärksamhet den senaste tiden tack vare sin blogg ..Denna blogg handlar om Självkänsla och självförtroende . Jag Ville bara tipsa om den,eftersom vi behöver en sån hära blogg.Hon kommer gå om kissie,det är de flera som tror. Hoppas bara de,för de kissie gör är inte okej"


Nu har jag fått två stycken exakt likadana kommentarer på kort tid. VEM BRYR SIG?!?!?!?!!?!?!?!?!?!
Kissie är ju bara lite överdriven

Grattis

Grattis till Daniel på födelsedagen får man väl säga!

Dunk dunk

Sånhära dunka dunka mår väl ingen bra av på morgonen när man precis kommit till jobbet? Jaa, jag säger då det.

LINSER

SÅDÄR nu har jag äntligen bokat linser. Men var tvungen att gå på en undersökning också. Tråkigt, jag veeeeet ju redan att jag misskött dem lite. Men inte mycket. Bara haft dem lite länge. Men det gör kanske inte så mycket. Det kommer de ju att se på en gång. Men för allt detta så är jag tvungen att gå upp jättetidigt på onsdag och åka in på undersökning halv tio. Inte så jävla rockigt!

Måndag

Idag är det måndag, bara dags att börja jobba igen och invänta helgen. :)
Men till helgen som kommer ska jag på kräftskiva. Det ska bli kul, vi ska till Nattalies sommarstuga. Kommer bli grejt!

Jag är verkligen skittrött. Kanske skulle slänga mig in i duschen och sen ta en kopp kaffe, fårse om jag blir så mycket piggare utav det!

Napoleon Dynamite!

Är det bara jag som älskar Napoleon Dynamite? Jag menar, coolare snubbe får man ju leta efter! Jag är grymt sugen på att se den filmen nu. NU! Tooooveeeeeeee????? Kan jag få låna den av dig snaaaart?
Hela filmen är ju så klockren att det var den filmen som kom på ordet klockren. Jag menar, vem ÄLSKAR inte citaten ur filmen?

Trisha: I wanted to thank you for the beautiful drawing you did of me.
Trisha: It's hanging in my *bedroom*.
Napoleon Dynamite: Really? It took me like three hours to finish the shading on your upper lip. It's probably the best drawing I've ever done.


Grandma: How was school?
Napoleon Dynamite: The worst day of my life, what do you think?


Napoleon Dynamite: Dang! You got shocks, pegs... lucky! You ever take it off any sweet jumps?


Deb: What's a liger?
Napoleon Dynamite: It's pretty much my favorite animal. It's like a lion and a tiger mixed... bred for its skills in magic.


Napoleon Dynamite You know… there's like a butt-load of gangs at this school. This one gang kept wanting me to join because I'm pretty good with a bo-staff.





Rasha?

Rashiflashislashi! Vart äru?! Du svarar junte i någon av mobilerna. Sjukt dålig stil...

Kalas

Kom precis hem! Har vart på födelsedagskalas för en gammal barndomsvän och hennes mamma. Fick så mycket mat! Helt sjukt mycket mat. Och tårta på det också, paradiset säger jag! Godaste tårtan på länge, det var pärontårta! Det lät inte så jäkla gott men fy sjutton va god den var! Jag är i total eufori!

Men det dumma med att käka massa god mat är att man blir jättetrött. Jag skulle kunna lägga mig och sova, nu på en gång. Men jag känner att det inte riktigt är okej än på nån timma. :)

Lugg

Jag är måttligt road av min allt för långa lugg. Klipp den själv säger ni säkert, men nu mina vänner så vet ni kanske inte hur jäkla ohändig jag är? Skulle jag försöka mig på att klippa luggen själv så skulle jag förmodligen

• Klippa ut ögat
• Klippa av ögonbrynen
• Råka klippa mig i örat
• Tappa saxen ner på foten så den fastnar
• Kanske klippa mig i näsan


Ja som ni ser finns det inget slut på möjligheter här.
Jag får fortsätta att vara måttligt road helt enkelt. Och nej, den kan inte sluta dela på sig. Tro mig, jag har försökt säga till den på skarpen


GÖTT!

ÄNTLIGEN hittade jag ett par jeans som nästan var torra iallafall! Ett stort steg i rätt riktning!

Tänkte köra på blåjeans och min röda flanellskjorta/klänning från bik bok. Försökte hitta en bild på flanellen men jag hitta ingen. Mysig är den iallafall!

Jobbigt

Usch vad jag hatar när kläderna inte är torra, FAST jag hängde upp dem igår eftermiddag! Jag menar, hallå? Hur lång tid ska det ta egentligen?
Jag får väl försöka torka dem med hårfönen. Funkar det?
Varför är det så att det alltid ska strula med något? Varför funkar bara inte allt på en gång? Såå jobbigt.

GODMORGON!

Sova är nog det bästa jag vet faktiskt! Jag skulle nog ha kunnat sova grymt mycket längre om jag inte skulle iväg på ett födelsedagskalas senare idag. Så man måste upp och vara lite pigg. huhu.

Nu ska jag snart käka frukost, och till frukost blir det finfina billiga nudlar!
Eller om man skulle försöka sig på en riktig frukost. Kanske en macka och flingor med mjölk.

Det känns som en bra dag det här! :)


Bröderna Fluff?

Vad bra att jag är så snygg, och att min lugg är bröderna fluffsnygg när det har regnat på den.







Näe, hur sjutton tänkte jag när jag inte klippte luggen kortare? Jag kommer bli ruinerad. Finns det nåt knep man kan ta till så inte håret växer så fort? Tell me please!

Förresten så tycker jag att Bröderna Fluff var ett tämligen underskattat barnprogram. Mer sånt!
Går det på tv fortfarande tro?

HAHA trodde ni på det?!

Äh, who am I kiddin'?! Jag orkar ju inte göra thé. Jag bara hittar på! HAHAAHA som om jag skulle ställa mig att göra thé nu? No way! Men jag har en kall öl i kylskåpet. Man kanske skulle ta den. Jo, jag tror att man ska ta den. Hoho, nu börjar det allt vattnas i munnen.

Jag tror jag tar den!

Filmkvällen

Äsch, vi kollade på halva Shrek 3 istället. Sen orka vi inte mer. Too much godis säger jag bara. Inte bra. Vi mådde så illa bägge två. Så jäkla illa!

Och nu är jag jättetrött också. Funderar på att gå och lägga mig snart. Fast klockan bara är elva, och att det är lördagkväll. Jag börjar bli så gammal. Värsta ålderskrisen! HAHA


Kanske skulle göra en kopp thé och sova sen. Känns som det enda rätta liksom. Jag orkar inte spela tvspel

Nähä

Nu gick det inte att kolla på x-men2, för skivan var MUTERAD! Funka inte alls, fast det är en köpdvd. Sämst säger jag.

Så nu måste vi kolla efter en ny film, det kan ta halva kvällen

X-MEN 2

Så nu har vi kommit hem. Linda kommer nog in snart, vi ska kolla på X-MEN 2 och mosa godis! Verkar vara det enda vettiga just nu. Dregla lite på Hugh Jackman, utmärkt lördagsnöje!


Kalasmat!

Nu ska jag, Linda och Nattalie snart gå ut och gå en sväng. Ska bara kasta i mig lite mat, hinner ju inte allt riktigt. Kalasmat blir det iallafall, A-fil med flingor. Haha jag är så lat.

Sen får vi väl se vad vi gör, ser på film eller något.

Beställde böckerna förut, de två första. Kommer bli bra tror jag!

Fika

Snart kommer min mamma och hälsar på. Jag ska bjuda henne på kaffe och fina Willys kakor.


Släkt?

Klippte inte jag mig för två veckor sedan? Verkar inte så, håret växer som ogräs, jäkla jobbigt när man har lugg!
Har jag sagt att jag är nära släkt med Cousin It? Här har ni iallafall bildbevis



Jag ser ingenting!

Inte okej

Kollade nyss på min blogg, och vad ser jag? En hel jäkla massa twilight, det är nog inte okej. Jag menar är jag verkligen 21 eller är jag 13? Nu får det bli skärpning!
Så jag ska samla massa vuxenpoäng idag genom städ+tvätt. Fyfan för att vara vuxen säger jag

Böcker

Nu ska jag köpa böcker. Blir de två första i Twilightserien. Borde nog ha läst de två innan jag ser andra filmen i november. Måste ju bli lite uppdaterad liksom!
Så dessa blir det!
 

Motionerat

Puh, fy sjutton vad otränad man är! Har precis motionerat, gått upp till spåret och sprungit spåret. Det känns i benen nu kan jag be och få tala om! Men det är jäkligt gött att det är över.
Jag måste köpa ett par nya träningsbrallor med blixtlås på fickorna, känns som om alla nycklar och mobil ska trilla ur när man skumpar fram i skogen. Ja, det får bli när jag får nästa lön, tills dess får jag springa med grejerna i händerna.

Nu ska jag hoppa in i duschen.

Lite besviken var jag att ingen vampyr kom och gjorde mig sällskap, men välkommen till verkligheten!

Gomidda!

Nu har jag vaknat. Skönt att sova aslänge faktiskt. Men jag hade säkert sovit ännu mer och inte min mamma ringde och väckte mig för en kvart sen ungefär. Men då var det väl bara dags att gå upp.
Käkar den godaste frukosten ever också, kall blåbärspaj med vaniljsås. Bästa frullen, så borde det vara alla dagar så jag kan rulla till jobbet själv. :D

Nu ska jag kolla vart man billigast kan beställa böcker.

Sorry

Jag kan inte släppa det, han är född 1992! SKITLITEN! Och snygg? Helt sjukt, jag skulle ALDRIG kollat hur gammal han var. Det var inte okej. Jag mår så dåligt, jag har blivit så gammal!


Jaja

Satt över lite på jobbet så det blev inga skor, hann inte med det innan bussen hem. Lite trist. Kanske får dra in imorgon istället, får se om jag orkar. Är så sjukt trött, skulle helst vilja sova hela dagen imorgon.

Nu ikväll så har jag och Rasha sett film och käkat grymt god sallad + en jäkla massa godis. Gött att jag redan är hemma, annars hade jag behövt rulla hem faktiskt!
Nu till det lite pinsamma kanske, jag och Rasha kollade på Twilight nu ikväll. Två gånger. Alltså först kollade vi filmen, sen en gång till. På raken. Hur töntigt är inte det? Meeeen det som kanske kan förklara det hela är väl att jag och Rasha kan inte se på film utan att kommentera ALLT sammtidigt. Så helt enkelt var vi tvugna att se den först en gång UTAN att kommentera så mycket, för att sen se den igen och bara släppa loss liksom. Låter väl vettigt?

Imorgon ska jag nog gå en jäkligt lång promenad och bara ta det lugnt. Orkar inte göra en massa grejer jämt och ständigt.

Nu ska jag sova, gonatt!

SNART HELG!

Nu är det TIO minuter kvar! Sen är det hejdå jobbet och välkommen helg!

Hoho, det ska bli gött att testa skorna faktiskt. Fårse om jag vågar gå med dem, jag menar, jag är ju typ 180cm redan, med dem blir jag runt 190cm. Det är rätt långt. Äh, jag får se hur de känns! Snygga var de ju iallafall.


Hoho, Rasha är virrigast, inte okej

FILM!

Jag och Ryssland ska kolla på film ikväll. Kommer bli great. Twilight blire, så ska vi köpa godis. Jag vill ha det iallafall, jämt. :)

Sen efter jobbet, jag slutar om en timma, så ska vi kika på skor. Rashas skor har gått sönder så det är ett hål i sluan, inte så bra när det regnar kan jag ju meddela! Not OK!

Åsa kanske skulle hänga med och kika skor också, hon skulle fundera på det. Det är ju inte så roliga att åka buss själv menar jag!

Chuck Norris är bäst, ingen protest!

Lunchat

Lunchade på donken idag. Så jäkla nyttig var jag. Men det är gött.

Rasha heter oregano och jag heter salt

Haha, Rasha är så lilla vännen

SKOR!

Jag dör, jag ska köpa skor. Jag har inga pengar. Men jag kan inte låta bli. :D:D




SÅ SJUKT SNYGGA JA!

Oh Happy Day!

Mycket bättre dag idag kan jag säga!
Såhär bra äre!




Det bästa med idag är:

• Det är Fredag
• Jag har helg snart
• Jag slutar tidigt
• Livet är gött

Godmorgon!

Godmorron! Idag är det FREDAG, det gillar jag. Det som är bra med det är att det är sista jobbdagen för veckan, man slutar tidigt (kl 18), och det är snart helg! Och det vore gött.

Ikväll skulle det nog bli film med Rasha. Lagom jobbigt, inte alls jobbigt alltså. :)
Nä, nu vet jag inte vad jag ska svamla om.


Försov mig inte idag iallafall, sånt är ju lätt hänt annars.


Tankeläsarn

Hoho, jag har blivit asgrym, helt synsk

Först bakar jag blåbärspaj och sen lägger jag upp wentworthmobilen. How kooooool is that?


Tack för idag, slut för idag.

Puh, blåbärspajen va fan asgod, lagom söt och lagom sur! I Like!

Snart ska jag gå och lägga mig säkert. Hoppas VERKLIGEN Rasha är frisk imorgon. Annars vet jag inte vad jag ska ta mig till! I miss Russia! För ti takoj ostrij! Den du.

Usch, jag såg den där skithemska kampanjfilmsnutten på Stina Lees blogg förut, antirök grejen. Skitäckligt. Men nu ska jag nog gå ut och röka ändå. Jag slutar en annan dag.



Mat

Jag gjorde precis en blåbärspaj. (och nej, jag visste inte att Spiderchick också gjort en!) Bara sådär, pjoff så hade jag gjort en. Var så sjukt sugen på nåt sött. Och jag har hela frysen full av blåbär som jag fått av morfar, lika bra tänkte jag.

 

Den ska jag käka snart. Ensamt att baka blåbärspaj till sig själv? Näe :)

 

Har en snygg mobil numer också!




Nu ska jag snart sova, upp tidigt imorgon!


Sämst

Idag har jag en sjukt dålig dag. Så jag skulle försöka pigga upp mig och komma på bra saker. Detta har jag kommit på hittills.

BRA SAKER:

• Jag har inte ont i huvudet
• Jag är varm om fötterna
• Sitter inne nu när det regnar
• Jag har inte svininfluensan
• Jag är inte död

Det var det. Vet inte om jag blev så väldigt uppiggad av detta men så är det.
Jag kom på en massa dåliga saker, men det var för många för att skrivas ned här. Jag vill ju inte verka bitter liksom.



Haha Martin knows the way
"there is no way to happiness, happiness is the way"

Som Martin sa

Det är jäkligt gött att jag inte har ont i huvudet idag. DET hade vart segt!

Vettig den där Martin

Fikakassa

Nu har vi gjort slag i saken och köpt upp hela fikakassan femtio riksdaler!

Vi köpte:

Varsin chokladbeskvi
En rulle megaroulette sour
En rulle sura kulor


Så nu har vi mycket att smaska på!

Chokladbeskvin var awesome

Torsdag

Ännu en dag på jobbet. Denise och Sus verkar inte ha kommit hit än, så än sålänge är det tyst och lugnt haha. :)
Jag glömde självklart att ringa till Synsam imorse. Inte bra, men det kanske går att beställa via hemsidan, har för mig det. Måste jag kolla upp!

Haha, jag var grymt trött idag, jag ställde mig i badrummet och stod där och kikade in i badrumsskåpet i säkert tjugo sekunder. Jag kom verkligen inte på vad sjutton jag skulle göra där inne, varför hade jag gått dit? Men sen kom jag på att jag skulle ju borsta tänderna. Haha då är man bra trött. Stod där jättelänge som ett riktigt fån.

Nä nu ska jag kolla synsam.

PUSS



Kollade hemsidan, fatta inte. Jag får nog ringa dem ändå.


Gomorrn!

GODMORGON!

Nu är det en dag närmare helg! Känns grymt bra! Fast det som är kass är att Rasha inte ska till jobbet idag. Det är jättekass. Stackarn får krya på sig

Jag drömde att nån gammal kärring bröt näsbenet av mig inatt. Det var inte okej! Blödde som fan gjorde det också. Jävla tanter!


hemma igen

Nu är jag hemma, och jag är verkligen DÖDSTRÖTT! Har vart trött hela dagen iofs, men nu är det verkligen på bristningsgränsen. Jag är så trött att jag mår illa. (Tror inte det är all tårta jag käka förut)

Nu längtar jag mest till helgen. Jag och Rasha ska kolla på twilight på fredag, eller jag ska göra det iallafall, Rasha får väl hänga på om hon vill.

Sen måste jag verkligen komma ihåg att ringa Synsam imorgon och beställa nya linser. Det börjar bli jobbigt med dom jag har, har haft dom ett bra tag längre än rekommenderat, och det känns!
Men jag tycker det är skitjobbigt att ringa såna samtal, är verkligen jättemesig med sånt. Ändå ringer jag säkert ett hundratal (har inte räknat?) för mig helt okända personer varje dag utan att det känns jobbigt nånting. Sånt är bra märkligt.

Nej nu är det nog dags att sova ändå!

Tack o hej,
leverpastej!

(vitsigt va?)

matmat

Sitter hemma hos min kära syster och hennes Oscar. Vi har precis käkat jättemycket god mat, kebab, pommesfrites, ceasarsallad och kebabsås. SKITGOTT! Nu ska vi nog snart få princesstårta med kaffe tror jag. Känner att jag behöver kaffe snart, sitter nästan och sover.

Sen har tove världens snyggaste tavla! :) Haha, ett kollage som nån kompis till henne gjort, med alla hennes snyggbilder.

WE ARE FAMILY

Haha jäklar! Här har har man legat i. Nitton ungar, NITTON! (19)
Hur sjutton orkar man? Jag menar, det är säkert bra jobbigt att bara vara gravid en gång, men 19 gånger? Är inte det att ta i litegrann?



LÄS HÄR

FIN

Rasha hade en fin hälsning till mig på hennes blogg!

LOOK!




Givetvis blåtandade hon en annan bild med wentyworthy till mig så nu har vi båda denna snygging i mobilen. Rätt bra I might say


FINALLY

ÄNTLIGEN!
Jag har sprungit runt och försökt ragga huvudvärkstabletter hela dagen, och nu FINALLY har jag fått en! Sus it the man, nu kommer mitt nya liv börja! (igen)

Har haft dödsont i huvudet ungefär hela dagen. Jag vill inte bli sjuk

Särskrivning

Nu bloggar jag on demand. Denise tycker jag ska skriva ett inlägg om detta ohyggliga ämne, särskrivning!
För det första, jo jag särskriver väl säkert ibland, men inte på helt uppenbara saker som tex:

Förfest - För fest
Svampplockare - Svamp plockare
ljuslykta - ljus lykta
järntabletter - järn tabletter

Nu är ju den stora frågan, är detta verkligen okej? Ska folk inte kunna sådana grundläggande saker? Visst jag kan säkert skriva fel ibland också, och jag hackar inte på nån som inte kan, men ändå. FÖRSÖÖÖÖK?!??!!?

haha nej jag är inte bitter idag.


Knivar

Rasha fick en kniv i magen nyss.
Jag tyckte det var jobbigt. Hon måste sluta gnälla. Fast lite synd är det om henne faktiskt.


Alltså, detta var inte bokstavligt talat. För er som tror att det flyger knivar överallt, ni kan vara lugna, så är inte fallet.


Hm

Rasha bloggar om mig, igen. Hm, jag tror jag fått min första stalker...

borde jag vara orolig? Köpa extra lås? En livvakt? en snyyyyyygg livvakt??

Bäste dagen!

It's a good day!

För jag ska få tårta idag! Hoho!
Nej, det är inte jag som fyller år, det är ju Oscar, Toves kalasOscar!

HJÄRTLIGA GRATULATIONER



PÅ FÖDELSEDAGEN OSCAR!

 

 

Jag och morsan kommer och hälsar på sen. Jag förväntar mig tårta!


Kallt?

Usch, nu vaknade jag för typ en kvart sen. Och FYFAN vad det är kallt?! Borde man sätta på elementen igen snart? Eller vad är det frågan om?
Rasha, jag vill också ha en kupéevärmare i mitt sovrum. Vart köper man sånna?

Idag är det onsdag, vilket innebär att halva veckan snart har gått. Känns bra!

That's it!

Jodå, nu är det klart. Jag är kär. I'M IN LÖV!
Jag har sett twilight!

Och, ja det var typ bland det bästa Rasha, precis som du sa. Och ja, du hade rätt och jag hade fel. Så! Jag gillar inte att ha fel, men jag gillar att jag såg filmen. Känner mig just nu som en töntig 14åring som är kär i en film. Men så är det.

Mat + Film = GÖTT!

Nu har jag lagat en hel jäkla massa korvstroganoff! Så nu ska jag käka den och se på Twilight. Just det Rasha, jag ska se på TWILIGHT! Får se om den är så bra som alla försöker lura i mig. Jag är skeptisk! Men den som lever får se!

bättre upp

Usch, det var lite jobbigt där ett tag men nu är det nya tag!
HAHAHA såg en rolig film förut, från förra året på jobbet. Haha det var längesen!

Nu är det bara en timma kvar. Jag ska hålla ut.



EN LITEN UPDATE OM FIKAKASSAN!
Innehar just nu 49,50 SEK! JAG ÄR RIK RIK RIK!
(jag och Denise är rika dvs.)


Hårt med facebook!

Denise har en kompis som har vart inne på facebook väldigt mycket den senaste tiden.

Denise: Varför är du inne på facebook så ofta?
Kompis: Det är skördetid nu!
Denise: Ja, det är tufft att vara lantbrukare.
Kompis: Ja, det är det...


HAHAHAHA, jag fattar inte! Är det så sjukt roligt med såna grejer? Det verkar som om det är typ tamagochivibbar på detta.

What's the deal with farmville?


Bra dag

Idag måste bli en bra dag! Jag ska kämpa och kämpa faktiskt. det måste bli bra! Annars går jag hem! Där med basta!

Nä, men jag ska faktiskt jobba hårt idag.

Men jag längtar ändå efter helg. Jag längtar efter att inte göra ett skit!

Föresten!!!!!!!!

Jag såg en grävlig igår! När jag gick hem från Tove, den sprang typ tio meter ifrån mig över vägen, jag blev livrädd! Grävlingar är ju säkert skitfarligt! Första gången jag ser en också, superläskigt.

Jag lånade Twilight igår av Tove också, ska nog se den ikväll. Jag orkade inte igår. Hoppas den är bra nu då Rasha!

RSS 2.0