Organisationsteori är kul...

Hello! 

Helgen var awesome-o! Rashyflashy kom hit till Borås och vi spelade CSI-drinking game här på gustav. Det var skitkul! Fast jag trodde man skulle dricka mycket mer, så vi drack när det var cheesy också, och det var det heletiin! Hatar cheesy grejer. Skitäckligt. Jag vill att det ska vara mer rått. Inte ost. Hata ost. Fast ost är gött. Jaja.


Idag ska jag läsa MASSA sidor organisationsteori. Hur mycket som helst. Meen jag har laddat med kaffe! Så det kommer nog rulla på.

Var på GAME förut också, det hade inte kommit någon ny Gamereactor. Synd, jag var mer sugen på att läsa gamereactor än vad jag är på att läsa "Hur moderna organisationer fungerar". Jaja. 


Hittade förresten min gamla röda bolero i byrån. Jag gillar den. Synd att den har legat längst ner i byrån aslänge då.




jag fattar inte hur folk kan se normala ut när de fotar i spegel med mobiltelefon, sjukt komplicerad procedur. Det är därför jag ser så trött ut, jag blev trött av den komplicerade proceduren. 

NU MER KAFFE!! :D

Kommentarer
Postat av: rasha

HAHAHAHA ME NÅH FINAST I VÄRLDEN JUUUUU :P jag vet det är en komplicerad procedur minsann.. du är ju specialist på faceshots likzom.



Åh det var asakul att komma ihelgen juuu... men du har rätt. var alldeles för få moments i CSI där man skulle dricka.. det var mest att man kom in i handlingen ju och kände .. NEEEEJ POJKEN FÅR INTE SPRÄNGAS. istället för HAHA horatio... shades of lgloryyy.. jajaja du fattar



PÖSSS

2011-03-01 @ 15:42:51
URL: http://rasha.blogg.se/
Postat av: rasha

JAA men då hade jag ju rätt :D HAR tänkt på detta ett tag ju .. hihi hjärnan gör jobbet sitt ;)



HUGA CHAKKA

2011-03-01 @ 15:44:59
URL: http://rasha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0